Seuraa 
Viestejä45973

Kun muut valmistajat eivät joko saa AMOLED:jä riittävästi (HTC) tai tuskailevat heiltä siitä kiristetyn hinnan vuoksi (Nokia), niin Samsung pistää jo pökkö pesään:

AMOLED ei ole yhtään mitään. Super-AMOLED se olla pitää.

http://www.engadget.com/2010/06/21/supe ... ght-fight/

SUPER-AMOLED on näyttöjen voittaja kirkkaassa päivänvalossa!

Edes Iphonessa ei ole kunnon näyttöä.
http://www.engadget.com/2010/06/09/sams ... no-amoled/

Kunnollisesta näytöstä on tullut eräs kaikkein merkittävin tekijä kovenevassa kilpailussa. Siinä Samsugilla on etulyöntiasema, koska Samsungin matkapuhelintehtaat saavat aina näyttöjä ennen muita. Edulliseen hintaan.

Samsung näyttää muuten vastanneen jo Applen Ipad haasteeseen. Samsung Galaxy Tab. 7" Super-AMOLED näytöllä. Missä viipyy taas kerran Nokia? http://galaxytab.samsungmobile.com/

Sivut

Kommentit (37)

Alex
Seuraa 
Viestejä486

Mites tuo juttu?

"The Nokia E7, C7 and the C6-01 does have a cryptical "ClearBlack" AMOLED Display. But for us its clear that this ClearBlack Amoled is Samsung Mobile Displays SUPER-AMOLED or the new AMOLED-Plus. Engadget says in a first test that this display looks just as good as the Galaxy S' Super AMOLED. "

Lähde:
http://www.oled-display.net/nokia-e7-an ... ed-display

(Ilmeisesti tiedät, mitä muut valmistajat maksavat nöista näytöistä, vai heitteletkö vain mutu-arvauksia?)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tässä en tarkoittanut valmistusmaata. Kiinassa tehty on eri asia kuin Kiinassa suunniteltu, sama pätee Koreaan. Molemmat halpismaita joissa osataan suunnitella halpaa paskaa.

Dredex
kartsa
Korealaista heikkolaatuista skeidaa, jää hyllyyn.Kuten Made in Chinaakaan kukaan ei osta?

Android on kyllä pääasiassa Made in USA eikä Korea.

Ja softassa USA on ollut aina ykkönen. Turha tulla jostain Zumbalandiasta neuvomaan kuinka softaa tehdään kun USA on imuroinut kaikki parhaat kyvyt softwaressa, jopa sen Suomen ainokaisen osaajan (Torvalds), töihin sinne. Siellä se hyödyttää Amerikan Yhdysvaltoja, ei meitä...

Samsung pystyy monestakin syystä juoksuttamaan hengiltä Nokian (ja Applenkin).

Samsung ei käytä ruutia käyttöjärjestelmien tms kanssa turaamiseen vaan ottaa Androidin valmiina. Nopeasti Samsungilta näytti tulleen Applen Ipadin kilpailijakin.

Nokia tekee kaikkea muuta kuin mistä se tienaa rahaa. Tekisi niitä matkapuhelimia kunnolla, koska se on Nokian ainoa tulolähde!

Jättäisi käyttöjärjestelmien ym tekemisen siihen erikoistuneille spesialisteilla. Nyt Nokia yrittää itse tehdä kaikkea mahdollista ja mikään ei onnistu kunnolla!

[size=150:25i6tvd0]Klassinen tapa epäonnistua on hajoittaa rajalliset voimavaransa häsäämään kaikkea mahdollista. Se on Nokian virhe nyt.[/size:25i6tvd0]

Alex
Seuraa 
Viestejä486

Mitä mieltä olet noista Nokian uusissa puhelimissa käyttämistä näytöistä?
N8:ssa on parempi parempi näyttö kuin jeesuspuhelimessa, ja muissa uutuuksissa parasta mitä on tarjolla.

Miten tämä sopii aloitusviestiisi?

hOx
... jopa sen Suomen ainokaisen osaajan (Torvalds), töihin sinne....[off-topic]
Ja vielä ihmettelet tällaisten mielipiteiden jälkeen, ettei kirjoituksiasi oteta todesta.

Oletko sitä mieltä, että Torvalds on paras ja ainoa softantekijä suomesta?
Sinulla ei taida olla aavistustakaan missä kaikkialla ja minkälaista softaa on., tai kuka sen on kirjoittanut.

[/off-topic]

--

Alex
Seuraa 
Viestejä486
hOx

Jättäisi käyttöjärjestelmien ym tekemisen siihen erikoistuneille spesialisteilla. Nyt Nokia yrittää itse tehdä kaikkea mahdollista ja mikään ei onnistu kunnolla!
Niin, ainoa Nokian tekemä käyttis on se, joka pyörii nykyisin s40-puhelimissa. Se onkin todella hyvä, yksi parhaista saatavilla olevista, kun kyseessä on hyvin rajalliset resurssit.

Kumma juttu muuten, ettet ole jonkin ison yhtiön strategiasta vastaava henkilö, kun tunnut tietävän , miten tuotekehitystä pitää isoissa yhtiöissä johtaa.

--

Alex
Kumma juttu muuten, ettet ole jonkin ison yhtiön strategiasta vastaava henkilö, kun tunnut tietävän , miten tuotekehitystä pitää isoissa yhtiöissä johtaa.Tiedä vaikka olisinkin.

Alex
Oletko sitä mieltä, että Torvalds on paras ja ainoa softantekijä suomesta? Sinulla ei taida olla aavistustakaan missä kaikkialla ja minkälaista softaa on., tai kuka sen on kirjoittanut.Eihän Torvalds ole enää Suomessa, joten vastaus on: ei ole.

hOx
Alex
Kumma juttu muuten, ettet ole jonkin ison yhtiön strategiasta vastaava henkilö, kun tunnut tietävän , miten tuotekehitystä pitää isoissa yhtiöissä johtaa.Tiedä vaikka olisinkin.

No tämähän on aivan, siis aivan selvää. Monesko anti-nokia/symbian -ketju tämä mahtaa olla, jonka olet avannut? Taitaa olla kymppikerho kohta rikki. Ja missä ajassa...

Ja tuo kirjoitustyylikin on jo hioutunut tappiinsa. Eivät meinaa sivuston fonttikoot enää riittää. Asiantuntevuutesi, jos sitä edes on, hukkuu kyllä tehokkaasti tuohon jatkuvaan huutamiseen.

En ole avannut ainuttakaan anti-nokia ketjua.

Käsittämätöntä ja mautonta syyllistämistä sinulta.

En tiedä Suomesta onko siellä enää nykyään mielipidevapaus? Ei varmaan vissiin? Nokia määrää mitä mieltä saa olla?

Minä kuitenkin kirjoitan tätä ulkomailta ja täällä ei ole kekkoslandian yhden-totuuden-lait voimassa. Joten olen ihan mitä mieltä haluan Nokian tuotteista ja kerron sen ääneen.

Mahtaa sinua potuttaa, mutta näin homma menee oikeissa länsimaissa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat