Seuraa 
Viestejä13176

Kuun pimeällä puolen natsien tukikohta?. Hyvä että Tamperelaiset tekee tästäkin elokuvan 6.6 miljoonan euron budjetilla. Onneksi suomessa halpa tehdä elokuvia, niin kaikki lavasteet aitoja ja vain digitaalisesti tehty ne kohdat mitä nyt ei muuten pysty.

Yksi halpa hollywoodin neekerinäyttelijä ja pari saksalaista on värvätty pääosiin.

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kulttuu ... iin/190722

Mistä nää avaruusnatsi vitsit on lähtösin?, internetistä varmaankin.

Kommentit (7)

tiäremiäs
Hyvä että Tamperelaiset tekee tästäkin elokuvan 6.6 miljoonan euron budjetilla.Luulet vain, pian turkulaiset nokittavat 10 miljoonaan euroon ja saavat projektin. Älkää kuitenkaan vielä antako periksi, vaan pistäkää kunnon kisa pystyyn siitä, missä tuo elokuva tehdään, paitsi tietysti Kuussa.

Tamperelais-turkulainen "tiede" on kyllä jo aikoja sitten osoittanut, että natseilla on tukikohta Kuun pimeällä puolella.

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621

Itseasiassa natseja ei ole kuussa kovinkaan paljoa. Sen sijaan koska maapallo on ontto, niin natsit muuttivat etelämantereen napaseudun reiän kautta sinne sisäpuolelle ja risteytyivät siellä asuvien dinosaurusten kanssa. Näitä voi olla vaikka viismiljardia.

Nämä lähettää joskus lentäviä lautasia jotka me luullaan avaruusaluksiksi. Sitten näillä on paljon poliitikkoja ja näyttelijöitä ja hallitsevat uutisiakin.

http://www.youtube.com/watch?v=Qj8741m2 ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=J6Zxib4d ... re=related

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Ovatko Kuun natsit vanhan liiton natseja vai uusnatseja? Vai jotain muita natseja?

Uusnatsit ovat aika rassukoita, joten olisi sääli jos Kuun natsit olisivat heikäläisiä. Hävettäisi ja säälittäisi.

- Ubi bene, ibi patria -

Finlandes
Seuraa 
Viestejä1399
tiäremiäs
Mistä nää avaruusnatsi vitsit on lähtösin?, internetistä varmaankin.

Varhaisin tuntemani kuunatsitarina on peräisin vuodelta 1947. Robert A. Heinleinin "Rocket Ship Galileo" kertoo muutamasta teinipojasta, jotka rakentavat kuuraketin, löytävät maailmanvalloitusta hautovat kuunatsit ja tuhoavat heidän tukikohtansa.

Muutama vuosi ennen internettiä.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Enää ei ole natsit niin kuin ennen.

Olisikohan mahdollista jalostamalla saada natsit entiselleen?

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Luotaímilla on kartoitettu hyyyyvin tarkkaan kuun luolia joissa katto on sortunut. On puhuttu kuuluolien paineistamisesta maan elämälle.

Eräs tiedehenkilö jolla meriittiä enemmän kuin tarpeeksi, totesi totena, että kun jokin taivaankappale asutetaan, sinne menevä populaatio jää sinne, piste. Ei ole kuulemma mahdollista kustantaa edestakaista tramppiliikennettä ennen kuin siirtokunta pystyy kantamaan oman kortensa kekoon.

Näin ollen.

Jos ja kun Kuuhun tehdään siirtokunta, niin sinne voisi lähettää kaikki natsit. Kukkahattutädit ja -sedät olisivat tyytyväisiä sellaiseen asiaintilaan. Tosin neekereitä ja juutalaisia ei voisi majoittaa silloin kuuhun. Se tosin taas tyydyttäisi kuunatseja hyvin paljon.

Mitähän natsit tekisivät Kuussa missä ei olisi neekereitä ja juutalaisia?

Kuusta ei voi palata Maahan pitkän oleskelun jälkeen, joten kuunatsit eivät voisi tulla takaisin Maahan vihaamaan neekereitä ja juutalaisia. Tästä voisi kehittyä bisnes. Vihattavat voisivat käydä kuussa vihattavana kohtuullista korvausta vastaan ja natsikortin heiluttajat rauhanpuolustajat voisivat käydä kuussa vihaamassa natseja, josta taas nämä saisivat tuloa.

Tämä oli aivan yhtä älykäs puheenvuoro, kuin 99% tämän sivuston puheenvuoroista joten....

- Ubi bene, ibi patria -

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat