Seuraa 
Viestejä45973

eli oikeanpuolella päässä on melkein aina kipua, päivisin ja öisin, paitsi et yöllä vain pahenee. mistä voisi johtua? sitten on arka kohta oikealpuolella päässä, kun painan esim kädellä sitä kohtaa tai "hieron" silleen niin siihen koskee, kohta on vähä korvan yläpuolella takaraivoonpäi. ja välillä kun ei paina edes niin koskee. sekä joskus on todella oudon tuntuista kipua tai tunnetta jommassakummassa puolella päätä. ihan kuin painetta. välillä taas semmosia viiltävän tuntuisia kipuja tulee päähän. ihan kuin aivot toimisivat todella hitaasti tai sitten nopeasti, en tiedä?
sekä keskittyminen on todella vaikeaa, ja sanojen lukeminen ja toisen puhumisen ymmärtäminen jne, sekä omien lauseiden miettiminen tai sit puhuminen. tuntuu että puhun vain mutta en ajattele edes, tai sit ajattelen jotai muuta mutta en hahmota sitä, tai jotenkin.
olot tai tunteet vaihtelee, aamuisin on todella paha mutta jossain vaiheessa päivää se aina helpottuu, illalla ja yöllä on taas pahenee huomattavasti. ainiin, ja ajatteliminen on myös katkonaista tai jotenkin vaikeaa. Ihan kuin ajatukset menisivät ohi ja en tajua niitä tai jotenkin.
ja lähes kokoajan väsynyt olo. voimaton. sekin kyllä vaihtelee.
ja niinkuin joskus olen maininnut niin tuntuu että kun ihmisten kanssa puhuu nii lähetän ajatuksia sanoina heille joita itse en edes tiedosta lähettäväni. huomaan vaan toisesta.

Sivut

Kommentit (23)

ja oon huomannu että en räpsäyttele melkei ikinä silmiä. että möllötän samoilla silmillä. ja kun laitan silmät sitten kiinni nii tuntuu et ne ois silti auki.
ja välillä saan jotain nykimisiä, esim kädet nytkähtelee tai jalat. tai niska/pää.

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210

Yksi oire aivojen päässä sijaitsemisesta on tavallisesti ajattelu.

Ei vais. Kuulostaisivat vähän jonkunsortin migreeniltä nuo oireet, itsellä toisinaan samantapaista. Lääkäriin, tutkimuksiin vaikka väkisin, koska migreeniin on tehokkaita lääkkeitä nykyään ja saattaa se olla aivokasvainkin. Maallikon on mahdoton sanoa ja lääkärinkin hankalaa näkemättä.

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
kuva-maija
eli oikeanpuolella päässä on melkein aina kipua, päivisin ja öisin, paitsi et yöllä vain pahenee. mistä voisi johtua?Heippa,

erityisesti öihin ja aamuihin painottuva päänsärky joka helpottaa päivemmällä on sellainen oire että se vaatii jatkotutkimuksia, mielellään kohtuu pikaisella aikataululla.

Suosittelen hakeutumaan pikapikaa lekurin pakeille.

fenomenologi
AjattelevaineN
Kenties kannattaisi mennä neurologilta kysymään?Miksi?
No kun jos on kipua ja oireita päässa ja aivoissa.
Siksi ajattelin.

vae nii, et robottien kans jutteluu. mulla ei nyt oo mitään tommosta siis, että juttelisin joittenki kanssa. vaan että kun toinen ihminen on läsnä niin sille lähetän joitakin lauseita jne. haluisin pitää ne lauseet omina enkä lähettää muille..
äsken kun kävin röökille ja testasin et laitan silmät kiinni ja kämmenet silmienpäälle et näkee mustaa vain, niin näkökentässä, taas oikeallapuolella oli semmoinen punainen täplä tai viiva. sitä ei eka erottanut mut sitten kun tarkisti kunnolla molempien silmien katseet siihen nii sen huomasi, ja heti kun ajattelin jotain niin se hävisi?
ja välillä ku laitan silmät kiinni tai yritän pitää niitä kiinni niin nään semmosia valkoisia palloja jotka häviävät välistä ja sit ilmaantuvat taas. mitähä ne o?

kuva-maija
välillä ku laitan silmät kiinni tai yritän pitää niitä kiinni niin nään semmosia valkoisia palloja jotka häviävät välistä ja sit ilmaantuvat taas. mitähä ne o?kuva-maija
eli oikeanpuolella päässä on melkein aina kipua, päivisin ja öisin, paitsi et yöllä vain pahenee. mistä voisi johtua? sitten on arka kohta oikealpuolella päässä, kun painan esim kädellä sitä kohtaa tai "hieron" silleen niin siihen koskee, kohta on vähä korvan yläpuolella takaraivoonpäi. ja välillä kun ei paina edes niin koskee.
lähetän ajatuksia sanoina heille joita itse en edes tiedosta lähettäväni. huomaan vaan toisesta.Valkoiset pallot voivat johtua aivojen hapenpuutteesta.
Tarinastasi ei oikein selviä onko sinulla kipua vain pään ulkopuolella.
Kukaan ei tietysti pysty lähettämään tai vastaanottamaan ajatuksia, sinulla voi olla todellisuudentaju vähän hämärtynyt.
Katso löytyykö tuolta jotain tuttua?
http://www.kolumbus.fi/sjogrenin.syndro ... urolog.htm

Siis? kipua pään ulkopiolella? ei kait, vaan just siel sisäl tuntuu kipua.
kyllähän noita samoja oireita on aika paljonki mitä tos linkis oli...
lisäks tulee päähä välillä semmosia jänniä tuntemuksia, ihan ku sähköaaltoja. vaikea selittää.
ja mistähän helvetistä nämä on tullut? olin 2-3vuotta sitten ihan normaali, ja lääkäreis ku piti käydä ni todella terve jne.
joo, ja sit on pakko, ihan kokoajan tehdä jotain kun lukee esimerkiksi jotain. kädellä raapia naamaa, jaloila hötkyä tai jotai. tai oikeestaan aina vaan oikeanpuolen jalalla? ja oikeanpuolen kädellä, vasemmal puolel ei oo mtn tämmöstä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat