Seuraa 
Viestejä804

Patentti ja rekisterihallitus on myöntänyt oheisen patentin sähkögeneraattorijärjestelmälle:
http://patent.prh.fi/lehdet/Patenttileh ... &Numero=15
Generaattorilaitteisto / Matti Rapo

Järjestely muistuttaa kovasti ikiliikkujaa, tosin siinä ei luvata hyötysuhteeksi > 1

Mihin perustuu väitetty hyötysuhteen paraneminen ?
Mittausvirhe ?
Mekaaniset häviöt kuitenkin kasvavat käytettäessä kahta generaattoria.

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665

Tuossa toimiva ikiliikkuja

Toinen, ehkä parempi olisi Presnyakovin aurinkomoottori, jossa rinkulan magneettiset ominaisuudet muuttuvat, kun siihen osuu valo. Sitä ei niin helposti tunnistaisi aurinkomoottoriksi, joten ainakin valtaosan kansasta saisi jymäytettyä. Nykyään tosin alkaa litiumparistot olla sitä luokkaa, että esimerkiksi puukehyksen sisään piilotetulla sellaisella veivaa jotain härveliä vuosikaudet.

.

Pikaisesti tarkasteltuna kyse näyttää olevan siitä että kovan höpötyksen ja Newtonin lakien väärinymmärrysten saattelemana on kytketty kaksi generaattoria rinnan, ja todetaan että kahden rinnakkainkytketyn generaattorin hyötysuhde on suurempi kuin yhden yksittäisen generaattorin hyötysuhde silloin kun niitä pyöritetään kummassakin tapauksessa samalla teholla.

Mikä on ihan järkeenkäypää koska generaattorisysteemin sisäinen vastus ja häviöteho laskee, eli yhteensä ne käyttäytyvät kuin yksi isompi generaattori jossa on paksummat käämiit.

Häviötehohan menee virran neliössä, ja esimmäisessä tapauksessa yhdestä generaattorista otettiin jotain 70 A luokkaa ja toisessa tapauksessa kahdesta generaattorista 35 A kummastakin. On ihme jos hyötysuhde ei nouse kun kuorma per generaattori laskee.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat