Seuraa 
Viestejä45973

D-vitamiini torjuu influenssaa jopa rokotetta paremmin
Tokiolaisessa Jikei University School of Medicinessa tehdyssä tutkimuksessa pyrittiin selvittämään D-vitamiinilisien vaikutuksia kausi-influenssan esiintymisessä 6-15-vuotiailla koululaisilla. Tutkimuksessa verrattiin D3-vitamiinilisien (1200 KY:n eli 30 mikrogramman päiväannosta) tehoa plaseboon eli lumelääkkeeseen yhteensä kolmen kuukauden ajan.
Tutkimusta johtanut Mitsuyoshi Urashima kertoi Times-lehdelle, että D-vitamiini näytti suojaavan influnssalta jopa rokotteita paremmin.
http://www.iltasanomat.fi/hyvaolo/terve ... id=2254245

Itsekin selvisin viime talvesta ihan ilman flunssaa. Saapa nähdä toistuuko sama tänä talvena. Oon jo hiukan taas aloitellu D-vitamiinilla. Kesällä tuli kyllä arskaa otettua ihan hyvin, mutta kohta ne varastot on käytetty.

Kommentit (6)

Täytyy muistaa, että influenssa on ihan eri asia kuin flunssa (nuhakuume).

Mutta kai se d-vitamiini ainakin jonkin verran lisäsuojaa antaa. Itselläni kyllä oli flunssa viimeksi heinäkuussa Turkin matkan aikana ja aurinkoa olin tankannut ennen matkaa jo yli kuukauden ajan, joten ei se suoja kyllä kovin kummoinen liene.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
parantunut
Carloz
Täytyy muistaa, että influenssa on ihan eri asia kuin flunssa (nuhakuume).

Eri asia, mutta voi tuntua myös ihan samalta.Influenssan aiheuttaa aina influenssavirus, nuhakuume voi olla bakteerin tai viruksen aiheuttama. Oireet voivat kyllä olla hyvin samankaltaisia.

espoo
Seuraa 
Viestejä104
Carloz
parantunut
Carloz

Influenssan aiheuttaa aina influenssavirus, nuhakuume voi olla bakteerin tai viruksen aiheuttama. Oireet voivat kyllä olla hyvin samankaltaisia.

Ei pitäisi kirjoittaa jos ei tiedä, nuhakuume(=flunssa/lenssu/"räkätauti" jne.) on aina virustauti, mutta jälkitautina voi esiintyä bakteeriperäisiä poskiontelo- ja korvatulehduksia, harvemmin alahengitysteiden tulehduksia kuten trakeiittia, bronkiittia ja pneumonioita.

espoo
Ei pitäisi kirjoittaa jos ei tiedä, nuhakuume(=flunssa/lenssu/"räkätauti" jne.) on aina virustautiRohkenen olla asiasta eri mieltä. Flunssan kaltaisia oireita nyt voi saada monenlaisista taudinaiheuttajista.

espoo
Seuraa 
Viestejä104
Carloz
espoo
Ei pitäisi kirjoittaa jos ei tiedä, nuhakuume(=flunssa/lenssu/"räkätauti" jne.) on aina virustautiRohkenen olla asiasta eri mieltä. Flunssan kaltaisia oireita nyt voi saada monenlaisista taudinaiheuttajista.Miksi jankkaat selvää asiaa nuhakuume tarkoittaa suomen kielessä virusperäistä ylähengitysteiden infektiota, se että hyvinkin eri syistä johtuvissa taudeissa on samanlaisia oireita on aivan eri asia.

Vain pitämällä käsitteet selkeinä järkevä keskustelu on mahdollista, muuten ajaudutaan sekavaan höpinään.

Tässä vielä varmistukseksi virallista propagandaa,
http://www.terveyskirjasto.fi/terveyski ... i=dlk00590

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat