Seuraa 
Viestejä45973

Asiat ovat saamassa hyvin vakavia piirteitä ja niinpä Suomen terveydenhoitoon on syytä panostaa tuntuvammin jatkossa.

"Suomalainen mies on muslimiveljeäänkin pahempi apina.

Suomalainen mies ei halua tulla leimatuksi raivohulluksi naisentappajaksi tai- hakkaajaksi, vaikka sitä hän juuri on.

Suomalainen mies ei haluaisi tunnustaa olevansa yhtä väkivaltainen kuin kuka tahansa kanssaeläjänsä maailmalla. Mutta ei suomalainen mies ole yhtään sen hyveellisempi sika. Suomalaisesta miehestä puuttuu Mies isolla M:llä"

http://anupalosaari.puheenvuoro.uusisuo ... ent-539535

Anu Palosaari: “Tiukka Lady Mansesta”.

____________________________________________________________________

Diagnoosi: Exhaust Iuvenis Femina *

[size=85:31ozp27v]*) Asiaan voi vaikuttaa myös ns. luonnolliset tekijät kuten hormonaalinen toiminta, lääkitys sekä kyvyttömyys käsitellä omia traumoja joka voi ilmetä tällaisena toimintana. Hoidon suhteen ehdotamme aluksi vain lepoa sekä ulkoilua syksyisessä luonnossa. [/size:31ozp27v]

Sivut

Kommentit (170)

Juuri eilen kuulin uutisista tutkimuksesta jonka mukaan Suomessa on perheväkivaltaa VAIN HIEMAN EU-MAIDEN KESKIARVOA ENEMMÄN.

Sitten on olemassa sekin asia, että Suomessa ja muissa Pohjoismaissa tilastoidaan asiat huomattavasti tarkemmin kuin monissa muissa maissa. Joten - emme ole ehkä sen parempia tai huonompia kuin muutkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
abskissa
Ok. Voidaanko sanoa, että vaimojen pieksäminen on meillä ihan hyväksyttävällä tasolla?NoMutKuEtKuSitKuNiinKu!

Kognitiivinen dissonanssi
"Teorian mukaan kognitiivinen dissonanssi syntyy silloin, kun ihmisen tiedot ja asenteet ovat ristiriidassa."

http://fi.wikipedia.org/wiki/Kognitiivinen_dissonanssi

Vois noi tutkijat muuttaa sinne muslimimaihin. Ainoa ongelma on että siellä ei voisi päästellä aivopieruja..

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28239

No jos me suomalaiset miehet emme väkivaltaisuudessa pärjää kuin vain hieman muita eurooppalaisia veljiämme paremmin niin ainakin itsetunto-ongelmilla voimme ylpeillä varmasti maailmanlaajuisesti ottaen siis huomioon minkälaisia lillukanvarsia vastaan meillä on taipumus provosoitua. Kuka on Anu Palosaari ja mitä sitten?

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28239

...Ja totuttuun tiedepalstalaiseen tapaan itse pointti jää kokonaan käsittelemättä kun keskitymme pelkästään raflaavan otsikon synnyttämiin (jo etukäteen ennustettaviin) emootioihimme... Kylläpä tässä tuntee itsensä etuoikeutetuksi edustaessaan suomalaista miestä.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Allekirjoittaneellekin herää kysymys: kuka Anu Palosaari ja mitä väliä? Muutama kesä takaperin huuteli lähikaupan ovella rispaantunut puliämmi rivouksia ohikulkijoille - ei kiinnostanut, kävelin ohi ja muut tekivät samoin. Kohta viereensä istui toinen alkoholisti.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Kuinkahan paljon oletettu suomalaisten miesten väkivaltaisuus juontuu viinankittauskulttuuristamme? Onko miesten väkivaltaisuus yleisempää kulttuureissa tai kansoilla jossa miehet juovat maailman keskiarvoon nähden enemmän?

Japanilaiset käsittääkseni eivät omaa mitään erinomaista viinansietokykyä, mutta en ole kuullut että sikäläiset miehet hakkaisivat naisiaan erinomaisen paljon. Johtuneeko sitten siitä että kyseinen kulttuuri on sellainen missä naiset perinteisesti opetetaan olemaan mielinkielin miehille, joten miehillä ei ole tekosyitä suuttua (kuten esim. että muija vilkaisi vinosti)?

Jos viinalla on merkitystä, mikä sitten on muslimien tekosyy sille että naisia pitää laittaa välillä pikkaisen kylmäksikin kun tarpeeksi alkaa vituttaa se että tytär perkele räpsytteli silmäripsiään vieraan kulttuurin urokselle?

Jokatapauksessa apinoiden yhdistäminen väkivaltaisuuteen mietityttää sekin. Ovatko ne välttämättä erityisen väkivaltaisia? Kovaäänisestä kirkunasta ei välttämättä voine sellaista päätellä. Kyllähän toki esim. simpanssit tappavat naapurilauman jäseniä, mutta harvemmin kai oman laumansa jäseniä? Tai edes rusikoivat naaraita puolielottomiksi? Vai miten on?

T-Bolt
Seuraa 
Viestejä3602

Minua kiinnostaisi tietää kuka noita suomalaisapinoita oikein synnyttää ja kasvattaa? Eikö neuvoloissa harjoiteta seulontaa?

Too many protest singers, not enough protest songs...

kairamo
Seuraa 
Viestejä1517

Nykyiset hallituspuolueet ajamalla ajavat äänestäjiä persuihin ja muihin vaihtoehtopuolueisiin, miksi?

Kelamaksu, jätevesi, TV-maksu, mahanmuutto, Lex-Nokia, energiavero, vaalirahat ym. ym.

An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur.
(Axel Oxenstierna)

-:)lauri
...Ja totuttuun tiedepalstalaiseen tapaan itse pointti jää kokonaan käsittelemättä kun keskitymme pelkästään raflaavan otsikon synnyttämiin (jo etukäteen ennustettaviin) emootioihimme... Kylläpä tässä tuntee itsensä etuoikeutetuksi edustaessaan suomalaista miestä.Naisten tilanne v. 2010

1. Nykyihmisten törkeä bigbrothertyyppinen örvellysargumentointi. Hilja Riipinen oli radikaali sentään vähän sivistyneemmin. Olen huolissani nuorista naisista. Heistä on kadonnut kainous. Samalla he ovat menettäneet luonnollista naiseuttaan.

2. Naisille on tasoitusmielessä annettu oikeus haukkua rajoituksetta miestä. Tulkitsen asian niin, että naisten asema esineellistävässä maailmassa on heikentynyt ratkaisevasti. He huutavat, kiroilevat, röyhäävät - vakava muutos. Myös islamin luultu vahvistuva asema on kyseenalainen. Terrorismi on seuraus muslimien heikkoudesta - ei vahvuudesta (vertailu).

Johtopäätös - naista on alettava todella suojelemaan töryltä. Muuten he romahtavat. Huhtikuun vaalien pääteemaksi on nostettava psykiatrisen hoidon saatavuus henkisesti tasapainottomille, ei maahanmuutto.

kairamo
Seuraa 
Viestejä1517
-:)lauri
...Ja totuttuun tiedepalstalaiseen tapaan itse pointti jää kokonaan käsittelemättä kun keskitymme pelkästään raflaavan otsikon synnyttämiin (jo etukäteen ennustettaviin) emootioihimme... Kylläpä tässä tuntee itsensä etuoikeutetuksi edustaessaan suomalaista miestä.Raflaavasta otsikosta ja kirjoituksesta:
[size=150:1tv2rzu6]Rami Sipilä ei pidä somaleista[/size:1tv2rzu6]Maahanmuuttokriitikoiden päättely ryhmässä menee niin, että somalit ovat ongelma, koska he ovat somaleita. Somalit elävät suomalaisten verorahoilla, vievät asunnot ja työpaikat.http://www.hs.fi/artikkeli/Rami+Sipilä+ei+pidä+somaleista/1135244395548

Miksi toimittaja päättelee, että "maahanmuuttokriitikoiden mielestä somalit ovat ongelma, koska he ovat somaleita"?

Miksei toimittaja päättele, että "maahanmuuttokriitikoiden mielestä somalit ovat ongelma, koska somalit elävät suomalaisten verorahoilla".

Vastausvaihtoehto: auktoriteettikunnioituksen luoma tarve

joku muu vastaus, kerro mikä?

An nescis, mi fili, quantilla prudentia mundus regatur.
(Axel Oxenstierna)

abskissa
Seuraa 
Viestejä3654
kairamo
Miksi toimittaja päättelee, että "maahanmuuttokriitikoiden mielestä somalit ovat ongelma, koska he ovat somaleita"?

Miksei toimittaja päättele, että "maahanmuuttokriitikoiden mielestä somalit ovat ongelma, koska somalit elävät suomalaisten verorahoilla".

Vastausvaihtoehto: auktoriteettikunnioituksen luoma tarve

joku muu vastaus, kerro mikä?


Sama asia. Toimittajan pointti oli se, että kriitikoiden mielestä maahanmuuttoon liittyvien aitojen tai tekaistujen ongelmien syy on maahanmuuttajat.

We're all mad here.

kabus
No tuollaisia anupalosaaria kuuluukin leipoa turpaan.

Samaa mieltä ja lisäksi huomauttaisin että minulla ainakaan ei ole yhtään muslimiveljeä enkä kutsu viholliskansan(tai uskonnon) edustajia veljiksi.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat