Seuraa 
Viestejä2645

Olen miettinyt pitkään mafioosojen luonteenpiirteitä. Miten he pystyvät omaamaan noin kylmäveristä asennetta. Heille ei ihmisyyden pyhyys merkitse mitään. Me ollaan heille vain arvottomia kohteita joita he käyttää vain hyväkseen. Kynnys tappaa ja tehdä hallaa muille on olematon. Kuitenkin herää kysymys että miten he osaa löytää paikan yhteiskunnassa jossa on poliisit ja muut tahot joitten takia luulis heidän pelkäävän toimia.

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

Kommentit (2)

deep'n'dark
Olen miettinyt pitkään mafioosojen luonteenpiirteitä. Miten he pystyvät omaamaan noin kylmäveristä asennetta. Heille ei ihmisyyden pyhyys merkitse mitään. Me ollaan heille vain arvottomia kohteita joita he käyttää vain hyväkseen. Kynnys tappaa ja tehdä hallaa muille on olematon. Kuitenkin herää kysymys että miten he osaa löytää paikan yhteiskunnassa jossa on poliisit ja muut tahot joitten takia luulis heidän pelkäävän toimia.Jos he eivät olisi kylmäverisiä, niin eivät he olisi mafiosojakaan.

Mafian jäsen tuskin on saavuttanut mahdollista hyvää asemaansa samoin rehellisin kostein kuin tavallinen ihminen, koska rikollinen luonne harvoin pystyy pitkäjänteiseen toimintaan. Epärehellisin keinoin asemansa ansainneella ei ole koskaan niin paljon menetettävää kuin mitä esim. lakia ylläpitävällä henkilöllä on, joten eivät he pelkää, kun heillä ei ole mitään menetettävää. Sekin osa, mikä heillä olisi menetettävänä, ymmärretään rikollisessa mielessä yleensä kertakäyttöisenä asiana, joten sille on nopeasti hankittavissa tarvittaessa korvike.

Kysymys on siis siitä, että rikollinen pitää itseään kaiken mittana, eikä välttämättä ymmärrä eroa ansaitun ja ei-ansaitun asian välillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat