Seuraa 
Viestejä45973

Missä vaiheessa olisi paras varustautua semmoiseen maailmaan, että maailman pinta olisi yli 90% veden peitossa?

Ois kiva tietää teidän mielipiteitä, miten selviytyä maapallolla jos jouduttais elämään veden-pinnan päällä.

Nää jäätiköthän sulaa. Mutta uskon että ne voi jäätyä takas.

Kommentit (8)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31287
nuubi
Missä vaiheessa olisi paras varustautua semmoiseen maailmaan, että maailman pinta olisi yli 90% veden peitossa?Turha siihen on varustautua. Tapahtuma, joka tuhoaa noin suuren osan mantereisesta maankuoresta, varmaankin sulattaa koko kuoren ja steriloi planeettamme elämästä.

Ois kiva tietää teidän mielipiteitä, miten selviytyä maapallolla jos jouduttais elämään veden-pinnan päällä.Eiköhän tuo johtaisi aika lyhyellä aikaskaalalla populaation pienenemisen kokoon, joka pystyy elämään maa-aluieilla.

Nää jäätiköthän sulaa. Mutta uskon että ne voi jäätyä takas.Voi Maa parhaimmillan olla jäätön jokunen sata miljoonaa vuotta, mutta ei vettä niin paljoa ole että se peittäisi 90 % maa-alueista. Oikeastaan harmi, ettemme elä sellaista aikaa. Trooppinen tai subtrooppinen ilmasto ja napa-alueen valaistussykli olisi aika mielenkiintoinen yhdistelmä.

Jäätiköiden sulaminen on ongelma erityisesti siksi, että ihmiskunta on liikenneyhteyksien takia hyvin voimakkaasti keskittynyt rannikoille. Kaupungit ja teollisuus on rannoilla ja kärsii suunnattomia tuhoja, vaikka vesi peittäisi promillenkin nykyisestä maa-alasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pitää myös huomioida että tämä prosessi ei ole mikään 1 tunnin kestoinen vaan kestää satoja ellei tuhansia vuosia (prosessi käynnissä jo .. ?) elikkä ihmiset kerkeää reippaastikkin varustautua tätä varten.

nuubi
Missä vaiheessa olisi paras varustautua semmoiseen maailmaan, että maailman pinta olisi yli 90% veden peitossa?Sitten kun maailman pinta olisi yli 80% veden peitossa.

nuubi
Ois kiva tietää teidän mielipiteitä, miten selviytyä maapallolla jos jouduttais elämään veden-pinnan päällä.Kannattaa varata kaikenlaisia suuria kelluvia lauttoja, tarvikkeita, multaa, ja siemeniä. Myös laitteita, joilla saa suodatettua merivedestä makeaa vettä. Ja jotain millä lauttojen liikettä voi hallita.

nuubi
Nää jäätiköthän sulaa. Mutta uskon että ne voi jäätyä takas.Jäätiköiden sulaminen ei tällä vauhdilla kuitenkaan estä elämistä maan pinnalla tulevaisuudessakaan. Ongelmia tulee lähinnä maapinta-alan vähenemisestä samaan aikaan kun ihmisten määrä lisääntyy ja resurssit vähenevät.

Avaruushisseillä vettä avaruuslaitoksiin, jotka tekevät mitä tekevät.
Mutta jos veden sais sinne avaruutee vaa suoraa jotenki, siis tohon maapallon lähi tuntumaan "lillumaan?" ihan vaa iteksee, ni mitä se vaikuttaisi esim. maapallon tilaan, en voi tietää.
Maapallohan voisi kuitenkin tarvita esim. renkaita, täytyy kysyä jos se tarvii niitä, se voi olla kyllä ihan toinen juttu että voisiko ja miten se niitä saada.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat