Seuraa 
Viestejä45973

Nyt tarvittaisiin havaintoja tölkkiruoista, mitä kaikkea pakataan tölkkeihin ja tyhjiöpakkauksiin eli pitkäaikaissäilyviksi? Tarvitsen apua siksi, että yhdellä paikkakunnalla olevissa kaupoissa ei useinkaan ole läheskään koko tavarataloketjun valikoimaa, vaan ne vaihtelevat kauppiaan mukaan. Lisäksi täällä ei ole kaikkia kauppoja. Etenkin PK-seutulaiset ja muut voisivat rustata havaintojaan, sekä tuotteista pyydettyjä hintoja. Olisi mandaattori, että myös jo mainitut sapuskat listattaisiin, jotta voisin tehdä vertailua.

Täällä paikallisissa on lähinnä normaalia sapuskaa eli sikaa sekä sian- ja naudanlihaa, hernekeittoa, lihapullia, riistahöttöä, tonnikalaa, vihanneksia ja vastaavaa.

Erityisesti mitä etsin, ovat kestopakatut "eines"ruoat eli pasteijat, leivät, juustot ja muut vastaavat tuotteet, jotka on totuttu ostamaan tuoreena/pakasteesta, mutta joilta edellytettäisiin vähintään parin vuoden säilyvyyttä huoneenlämmössä. Tarttis ois suunnitella vähän retkieväsjuttuja. Ne jotka näkivät silloin sen tonnikalapurkkimuurin niin tietävät mistä on kyse.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat