Seuraa 
Viestejä45973

Scotland Yard tarvitsee apuanne kahden murhan selvittelyssä. On syyskuun toinen päivä, vuonna 1885, eletään viktoriaanista aikaa Englannissa ,kuningatar Viktoria hallitsee, keisari Itävalta-Unkaria, Ranska elää kolmannen tasavaltansa aikaa, siirtomaista tuodaan laivalasteittain tavaraa Eurooppaan, Edison on keksinyt sähkölamppunsa ja ensimmäinen voimalaitos avattu New Yorkissa kolme vuotta sitten.

Maailma edistyy siis hurjaa vauhtia, mutta Suur-Lontoon eräs poliisipäällikkö, Burton Brown, etsii tapauksen selvittämiseen omien miehiensä sijaan 2-6 hengen ryhmää yksityisetsiviä. Brown toivoo, että jollakulla heistä olisi lääketieteellistä koulutustaustaa. Murhat tapahtuivat neljä päivää sitten Eteläisessä Walesissa, maaseudulla muutaman kymmenen kilometrin päässä Cardiffin kaupungista. Ryhmän olisi matkustettava paikan päälle selvittämään asiaa. Ruumiit on toimitettu paikallisen kunnanlääkärin virkatalolle.

Pelaajia voi olla 2-6 kerrallaan, mutta osallistujia voi olla enemmän, jos vaihtuvuus on suurta.
( tuolle määrälle ehtinen vastata yhdellä kertaa)

Peliin voi pelaajien lisäksi osallistua muut huutelemalla vihjeitä.

Pelaajat saavat ottaa mukaansa tavaroita, jotka kokevat tarpeelliseksi tehtävässään. Niiden on kuitenkin oltava ajanmukaisia. Esim. kännykkää ei voi ottaa.

Sivut

Kommentit (315)

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621

Salapoliisi John Holmes ilmoittautuu.

Otan mukaan ajanmukaiset salapoliisivaatteet ja toisen vaatekertoimen, palasaippuaa ja kylpytakin. Kolmetoistamillisen jakoavaimen, jonkinlaisen tulen sytyttimen, nenäliinan, sveitsiläisen linkkuveitsen, ilmastointiteippiä, piipun, tupakkia, revolverin, luoteja, viulun, kameran, koulutetun koiran, sormenjälkipuuteria (jos keksitty), lyhdyn, totuusseerumia, siideriä, rahaa, tietosanakirjan, tölkkievästä, tölkinavaimen, poliisin merkin, käsiraudat, kävelykepin, muistiinpanovälineet, munasuojat, koiran keksejä ja työkaluja.

En välttämättä ole kovin aktiivinen pelaaja. Saa nähdä.

Puoskari Watson ilmoittautuu tekemisen puutteessa mukaan. Mukana on tuuheiden viiksien lisäksi pohjattomalta vaikuttava lääkärinlaukku lääkkeineen (ml. ehdottoman välttämätön cocaiini herra Holmesille) ja instrumentteineen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Barbaari:Selvä pyy. Miten jaksat raahata nuo kaikki tavarat?

Korpi: Brown on erittäin otettu osaamisestasi.

Ensin teidän on mietittävä, miten pääsette paikan päälle.

Barbaari: Mitä on totuusseerumi?
En ole aivan varma, oliko käsirautoja keksitty. Sormenjälkipuuterina toimii varmaan mikä vaan pöly johon saa jäljet tallennettua, joten se käy. Kamera oli keksitty, mutta oliko niitä jo pienikokoisia.. taisi olla.

Korpi: Loistovalinta!
Matka on yhden päivämatkan verran tuolla kapineella.
Meneekö Holmes Watsonin kyydissä?

Sataa vettä. Harmi ettei höyryvaunussa ole kattoa.
Walesilaiset nimet ovat pitkiä kuin elämä, pitempiä kuin yksikään suomalainen sana.
Suomalaisista ei Englannissa tiedetä paljon mitään.

Etelä-Walesin maasto on vuoristoista, siellä täällä kohoaa huikeita kukkuloita, ja ikivanhoja linnanraunioita. Asutus on melko harvaa, mutta Cardiff on kasvanut merkittäväksi hiilisatamakaupungiksi. Walesin asukkaista osa puhuu vielä äidinkielenään kummaa kieltänsä, kymrin kieltä.

Holmes: Oletko lähtenyt matkaan Watsonin kanssa?
Totuusserumina on käytetty barbituraatteja ja LSD:tä, huonolla menestyksellä. Jälkimmäistä ei oltu kehitetty, joten ilmeisesti otit mukaasi jonkin sortin barbituraattia?

Mikä on Watsonin seuraava liike?

Hyödyllisiä barbituraatteja ei tuohon aikaan oltu vielä kehitetty, eli totuusseerumina voisi käyttää laudanumia tai vastikään löydettyä skopolamiinia.

Odottelen, jos joku nousisi vaunuuni.

Saavutte Cardiffiin. Brown on ilmoittanut tulostanne kunnanlääkärille, ja hän on lupautunut tarjoamaan teille illallisen ja majoituspaikan kotonaan. Sitä ennen hän tahtoo kuitenkin teidän vilkaisevan ruumiita, joita on säilytetty lääkärin virkatiloissa. Hänellä on vastaanottonsa yhteydessä kellarihuone, johon tuodaan joskus vainajia säilytettäväksi ennen hautaamista, tai jos kuolinsyy on epäselvä, hän on tutkinut asiaa poliisin avustuksella.

Lääkäri esittelee itsensä, sukunimi on pitkä pätkä konsonantteja.
- Missä olette opiskelleet? kysyy Watsonilta.

Hän vilkuilee vähän epäluuloisena Holmesia.

Offtopic: Menen saunaan. Tulen n. 15 minuutin päästä takaisin.

Olen opiskellut maailman sivistyksen keskuksessa, Lontoon yliopistossa. Eiköhän mennä heti katsomaan niitä raatoja niin päästään joskus syömäänkin.

eteenpäin
Seuraa 
Viestejä1591

Herra Holmesin tavarat kantaa laukuissa mitä miellyttävin miespalvelija Jeeves

Jeeves hoitaa: otin vapauden kattaa Watsonin kulkupelin rättikatolla kuultuani tohtorin uudesta hankinnasta. Myös Herra Holmesin koiruudelle hän muisti ottaa koiranruokaa mukaan, sekä toiset vaatekertoimet tohtori Watsonille ja itselleen. Mukana on myös paksummat takit kaikille koleaa ja kosteaa säätä varten. Myös sateenvarjot, parranajovälineet, sekä varakielisarja ja varajousi Holmesin viuluun ovat mukana

Vaikka yöpymispaikka on tiedossa, mukana on ainakin oma luotettava maustevalikoima ja veitsisarja, kattila, paistinpannu, teekannu ja kuppeja hätätilanteita varten, sherryä ja mustaa teetä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat