Seuraa 
Viestejä45973

Minulla ei ole tällä hetkellä aineistoa saatavilla siitä, onko virolaisen lehden julkaisemat tiedot virallisista raiskaustilastoista oikeat. Jos tiedot ovat oikeat (perustuvat poliisin tilastohin eri maiden raiskauksista) niin Ruotsin tilanne alkaa muistuttaa jo kauhistuttavasti Afrikan maiden tasoa:

(raiskaukset 1 000 000 asukasta kohti, YK:n tilastot v.2008)

532 - Ruotsi

263 - Belgia

241 - Englanti

223 - Pohjois-Irlanti

216 - Islanti

198 - Norja

172 - Suomi

166 - Prantsusmaa (?)

119 - Viro

119 - Luxemburg

89 - Saksa

81- Sveitsi

73 - Tanska

72 - Moldova

55 - Espanja

51 - Tsekki

49 - Liettua

49 - Unkari

48 - Romania

44 - Venäjä

44- Latvia

43 - Kroatia

42- Puola

35 - Bulgaria

30 - Portugali

28 - Slovenia

28 - Slovakkia

25 - Valko-Venäjä

19 - Ukraina

14 - Turkki

11- Albania

Virheellinen tilasto vai osoitus vain siitä, että eri maissa herkemmin ja matalemmalla kynnyksellä raiskaus kirjataan?

http://www.ekspress.ee/news/kaardid_ja_ ... d=33402801

Sivut

Kommentit (78)

ID10T
Seuraa 
Viestejä3603

Raiskausten määriin vaikuttaa ainakin lainsäädäntö, sillä esim. Suomessahan ei raiskaajaa rangaista juuri mitenkään, eikä hoitoonohjauskaan ole sillä tasolla kuin pitäisi. Lisäksi myös vapaamielinen maahanmuuttopolitiikka nostaa lukuja (en ole rasisti, mutta tosiasioita ei pidä kiistää).

Huomattavaa on myös se, että esim. Albaniassa ja Turkissa raiskausten määrä on taatusti suurempi, mutta heidän kulttuureissaan "miehinen kunnia" estää tapausten julkitulon melko tehokkaasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
mirab
Seuraa 
Viestejä3017
ID10T
Lisäksi myös vapaamielinen maahanmuuttopolitiikka nostaa lukuja (en ole rasisti, mutta tosiasioita ei pidä kiistää).Mistä päättelet, että tämä on tosiasia? Maahanmuutajien kasvu lisää osuutta rikoksista, mutta ei sillä näytä olevan maan kokonaisrikollisuuteen erityistä vaikutusta. 30-vuotta sitten Suomi oli jopa väkivaltaisempi maa kuin nykyään.

Huomattavaa on myös se, että esim. Albaniassa ja Turkissa raiskausten määrä on taatusti suurempi, mutta heidän kulttuureissaan "miehinen kunnia" estää tapausten julkitulon melko tehokkaasti.Taatusti on, mutta niin se on kaikkialla muuallakin. Suomestakin on arvioitu, että vain noin 5% kaikista raiskauksista ilmoitetaan poliisille, joista sitten pieni osa johtaa tuomioihin.

Luulisin että Ruotisin korkeat luvut johtuvat ennen kaikkea maan tasa-arvoisuudesta: siellä suurempi osuus raiskauksista ilmoitetaan poliisille kuin muualla. Ehkä jopa 10%. Ainakin Saksassa, Tanskassa, Sveitsissa, Ranskassa ja Espanjassa on suhteessa Ruotsia enemmän ulkomaalaisia, mutta poliisin tietoon tulee huomattavasti vähemmän raiskauksia.

Rere väittää: Israel on rasistinen ja ihmisoikeuksien vastainen
"vihapuhetta saa tehdä kunhan kohde on juutalainen"
Sianliha on Israelissa kielletty
Maailmanpankki kirjoitti: MENA-maiden non-oil-vienti on paljon suurempi kuin Suomen.

sapetix
Mitä tasa-arvoisempi maa-sitä enemmän raiskauksia ?
Albania ei ole nähnytkään tasa-arvoa raiskauksia lähes 0 %..

Suurinosa Albanian väestöstä on muslimeja. Jos islamilaisessa yhteisössä tyttö ilmoittaa tulleen raiskatuksi, menettää hän ja koko hänen sukunsa kunnian, jolloin tyttö yleensä kuristetaan hengiltä isän tai veljen toimesta.

On tässä kuitenkin kehitystäkin tapahtunut, mongoliarmeijan jyrän ollessa vahvimmillaan kiinnisaadut naiset ensin raiskattiin sitten tapettiin. Tai ensin tapettiin ja sitten raiskattiin?

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907

Tapaus "raiskari"-Assangesta toki mietityttää.
Perättömiä raiskaussyytteitä on melko turvallista tehdä, jos tuntee ns. uhrin liikkeet ja on nainen. Ruotsissa on esitetty myös miesveroa...

Toki tietyt kulttuurit yhdistettynä vapaamatkustajuudella varmasti maustavat myöskin soppaa.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

SamBody
Seuraa 
Viestejä6386
Anonyymi avautuja
Muslimit tekevät esim. 2/3 Norjan raiskauksista.Viime vuosien kaikki Oslon raiskaukset ovat maahanmuutajien tekemiä, siis 100%:
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/arti ... tid=561939

Det er menn med kurdisk eller afrikansk bakgrunn som dominerer statistikken. Ingen av anmeldelsene involverer etnisk norske gjerningsmenn.

Kurdi- ja afrikkalaistaustaiset hallitsevat tilastoja. Ei yhtäkään etnistä norjalaista tekijää.

http://www.vapaakielivalinta.fi/
http://www.sananvapaudenpuolesta.fi/
Tunnustan poikkeavuuteni: perustan näkemykseni enemmän omaan ajatteluun kuin auktoriteetteihin.

sapetix
mongoliarmeijan jyrän ollessa vahvimmillaan kiinnisaadut naiset ensin raiskattiin sitten tapettiin.

Sodan julmuuksia ei voi verrata aivan tavallisen arkipäivän toimintamalleihin.

Ruotsissa on noin 1/4 maahanmuuttajia. Joten tietysti siellä on raiskauksia paljon.
Helsingissä raiskauksista on noin 1/3 maahanmuuttajien tekemiä, vaikka mamuja on muistaakseni 10%. Ja raiskauksista on YLIVOIMAISESTI muslimien tekemiä (arabien ja somalien), joita on vain pieni osa tuosta 10%sta. Ja somalit ja arabit ovat PAKOLAISIA, eli tässä kiitos, kun on pelastettu sieltä paskamaasta Suomeen.

Stinger
Seuraa 
Viestejä4720

Kannattaa myös ottaa huomioon sekin noitten maitten suhteen, että esiintyykö niissä ihmiskauppaa yms. vastaavaa, sillä sellaisissa maissa usein naisen asema on alunperinkin huono pääuskonnosta huolimatta ja raiskatulla voi tästä syystä sitten olla estoja mennä tekemään ilmoitusta sekä perhepiirikin saattaa vastustaa ilmoituksen tekemistä ko. naisen tulevaisuutta tai perheen mainetta yms. ajatellen. Alla olevasta linkistä voivat englannin taitoiset lukijat maan englanninkielisen nimen perusteella tarkistaa ko. maan ihmiskauppatilanteen:

http://www.state.gov/g/tip/rls/tiprpt/2010/142758.htm

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat