Seuraa 
Viestejä38

Oletus. Galaksin keskusta on tässä kuvassa oikealla. Maapallo suht Auringon takana suhteessa galaksin keskustaan.

http://space.jpl.nasa.gov/cgi-bin/wspac ... 1&showsc=1

Tässä kuva jossa Maapallo on syyskuun 9 päivä

http://space.jpl.nasa.gov/cgi-bin/wspac ... 1&showsc=1

Miksi Maapallon hirmumyrskyt ajoittuvat aina meidän kesäkuusta marraskuuhun?

http://fi.wikipedia.org/wiki/Trooppinen_hirmumyrsky

Helsingin myrsky 120 vuotta sitten oli 28.8

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/120 ... 5259690458

Olen arvaillut syytä näihin Maapallon hirmumyrskyihin ja samalla syytä muillakin planeetoilla esiintyviin hirmumyrskyihin joita myös pilkuiksi kutsutaan.

Jupiterin punainen pilkku ilmeisesti voimistuu samoihin aikoihin Jupiterin kiertoajan mukaan noin 12 vuoden välein? Ja aina samalla alueella suhteessa Aurinkoon ja galaksin keskustaan.

12.10.2006
Jupiterin myrsky voimistuu

http://www.ursa.fi/blogit/ta/index.php? ... &tb=1&pb=1

Katsotaanpa millä alueella Jupiter oli 12.10.2006

http://space.jpl.nasa.gov/cgi-bin/wspac ... 1&showsc=1

Entäpä saturnuksen valkoinen pilkku eli Saturnuksen ikioma hirmumyrsky joka esiintyy saturnuksen kiertoajan mukaan noin 30 vuoden välein.

"Saturnuksen kellertävä pilvipeite näyttää ulospäin melko piirteettömältä, siellä näkyy tummempia ja vaaleampia raitoja ja parin vuoden välein melko lyhytikäisiä valkeita täpliä, pyörremyrskyjä. Suuri valkea täplä esiintyy lyhyen aikaan Saturnuksen kiertoajan tahdissa noin 30 vuoden välein. Vuoden 1933 myrsky on kuuluisin."

http://fi.wikipedia.org/wiki/Saturnus

Missä saturnus on suhteessa aurinkoon ja galaksin keskustaan silloin kun suuri valkoinen pilkku esiintyy eli esim. 1992?

http://space.jpl.nasa.gov/cgi-bin/wspac ... 1&showsc=1

Myös Uranuksella ja Neptunuksella on havaittu pilkkuja. Niiden kiertoajat ovat kuitenkin sen verran pitkiä, ettei vielä tiedetä niiden säännönmukaisuudesta.

Ennustan että niilläkin tullaan havaitsemaan pilkkuja sen mukaan mikä niiden sijainti on suhteessa Aurinkoon ja galaksin keskustaan.

Marsin metaanin määrä lisääntyy marsin keväällä ja metaanin määrä kasvaa syksyyn asti, kunnes alkaa vähenemään?

http://www.physorg.com/news204286796.html

Onko Marsin kevät samalla alueella suhteessa Aurinkoon ja galaksin keskustaan kuin Maapallolla?

Jotta ymmärtäisi mihin joku ilmiö perustuu, pitäisi ensin tietää kaikki asiat jotka ilmiöön vaikuttavat.

Jos alkaa arvailemaan mihin planeettojen hirmumyrskyt perustuvat, olisi ensin parempi tietää missä päin galaksin keskusta kyseisissä kuvissa varmasti on.

No, minä en tiedä asiaa varmaksi ja siksi kysyn, onko galaksin keskusta kuvissa oikealla puolella? Jos galaksin keskusta olisi kuvassa vasemalla puolella, arvailisin syytä planeettojen hirmumyrskyihin luonnollisesti eri tavalla.

Tämä siksi etten tiedä miten paljon Auringosta säteilevä energiakenttä absorboi mukaansa galaksin keskustasta tulevista hiukkasista matkan aikana säteillyttä energiaa.

En myöskään tiedä miten paljon galaksin keskustasta tulevat hiukkaset absorboivat mukaansa Auringosta tulevista hiukkasista säteillyttä energiaa.

http://www.onesimpleprinciple.com mallin mukaan kaikkien linnunradan galaksin tähtien energia on peräisin galaksin keskustasta. Galaksin keskustan jättimäinen / jättimäiset energiatihentymät räjähtävät ja säteilevät energia-aaltoja joilla on atomien luonne ja näin myös uusien tähtien luonne. Oleellista uusien atomien ja uusien tähtien syntyyn on siinä että galaksin keskustan ulkopuolelta tulee galaksin keskustaa kohti riittävän voimakas energiapulssi tai riittävän tiheää energiaa.

Jos esim. vastaavan kokoluokan energiatihentymä ohittaa galaksin keskustan jättimäisen energiatihentymän, ne vuorovaikuttavat toistensa kanssa voimakkaasti ja saavat toisensa räjähtämään energiaansa aaltoina toisiansa kohti, jolloin aallot luonnollisesti kohtaavat vastaan tulevaa energiaa aaltoina joissa on vastaavan massan ja tiheyden omaavia hiukkasia jne.

Jos vastaan ei tule vastaavan massan ja tiheyden omaavia hiukkasia, ( ehkäpä irrallisia kvarkkeja) ei uusia atomeja ja uusia tähtiä synny.

Nyt irralliset neutriinoja massiivisemmat ja tiheämmät hiukkaset jatkavat matkaansa pois päin galaksin keskustasta ja säteilevät työntävää energiaansa tähtiin, planeetoihin, kuihin ym. kappaleisiin, jotka siis todellakin työntyvät koko ajan pois päin galaksin keskustasta suht samassa suhteessa kuin laajenevat.

Tähän juttuun liittyy oleellisesti se että tiettyjen atomien on havaittu puoliintuvan sitä nopeammin mitä lähempänä aurinkoa ne ovat?

http://www.physorg.com/news202456660.html

Itse kylläkin tässä vaiheessa oletan että atomit puoliintuvat sitä nopeammin mitä kauempana auringosta ne ovat.

Tieteellinen koe täytyisi tehdä samanlaisissa olosuhteissa. Nyt atomit pitää kuitenkin viedä kauemmaksi ja lähemmäksi Aurinkoa. Silti koe pitäisi tehdä samalla puolella Aurinkoa suhteessa Aurinkoon ja galaksin keskustaan, jotta toisenlaiset olosuhteet Auringon toisella puolella eivät vaikuta kokeeseen.

Ennustan näin, jos avaruusasemaan liikutellaan kohti Aurinkoa ja pois päin Auringosta samalla alueella suhteessa aurinkoon ja galaksin keskustaan, havaitaankin että tietyt atomit puoliintuvat sitä nopeammin mitä kauemapna Auringosta ollaan.

Tämä siksi että entropia vaikuttaa myös neutriinoihin.

Toki Auringosta tulevia neutriinoja voi olla lähempänä Aurinkoa tiheämmässä ja siksi atomit saattavat puoliintua nopeammin Auringon lähellä. Näin en kuitenkaan oleta tässä vaiheessa.

Oleellista on kuitenkin ymmärtää että neutriinot säteilevät energiaansa. Ne saattavat jopa kehittää ympärilleen vastaavan energiakentän kuin galaksien keskusten jättimäiset energiatihentymät ovat kehittäneet itselleen tähtien muodossa. Näin galaksien keskusten jättimäiset energiatihentymät vuorovaikuttavat toistensa kanssa välillisesti myös tähtien avulla. Tähtien joiden energia on peräisin galaksin keskustasta.

Myös galaksin keskustasta tulevat neutriinoja massiivisemmat ja tiheämmät hiukkaset säteilevät energiaansa. ja ovat voineet kehittää itselleen energiakentän joka säteilee työntävää energiaa, you know.

Savolaiset tulevat kiertäen asiaan. No tällä kertaa asiaa on jo tullut, mutta nyt itse asiaan.

Onko niin että galaksin keskustasta tulevat neutriinoja massiivisemmat ja tiheämmät hiukkaset ja niiden ympärille ehkä matkan aikana kehittyneet energiakentät menettävät energiaansa kun liikkuvat pitkän matkan auringon ohi?

Jos, niin silloin ne eivät työnnä koko ajan laajenevia planeettoja pois galaksin keskustasta niin nopeasti silloin kun planeetat ovat ikäänkuin Auringosta säteilevän energiakentän suojassa.

Jos onesimpleprinciple kuvaa maailmankaikkeutta oikealla tavalla, työntyvät kaikki tähdet pois päin galaksin keskustasta, myös Aurinko ja aurinkokunta, suht samassa suhteessa kuin kaikki energiatihentymät laajenevat.

Siksi planeettojen täytyisi työntyä aika ajoin nopeammin pois päin galaksin keskustasta kuin Aurinko.

Jos sinä kiihdytät vauhtiasi ja alat juoksemaan, sinusta vapautuu energiaa ulos enemmän mm. hien muodossa.

Ovatko planeettojen hirmumyrskyt planeettojen "hikeä"?

Ps. Galaksia kohti pääsee työntävää energiaa enemmän galaksin levytasoon nähden 90 asteen kulmassa ja siksi planeetat pysyvät radoillaan galaksin levytasoon nähden suht koht samassa tasossa?

Just luin tämän uutisen. Liittyisiköhän meidän aiheeseen.

Knot in the ribbon at the edge of the solar system 'unties' (Update)

http://www.physorg.com/news205069123.html

.

Mitään uutta ei synny ilman vuorovaikutusta, ei edes lapsia tai uutta maailmankaikkeutta.

Hawking: Jumala on tarpeeton, koska on olemassa gravitaatio eli vetävä voima

Mr. Pressure: Vetävä voima on jumala jota ei oikeasti ole olemassa.

Ikuista Rakkautta

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat