Seuraa 
Viestejä13176

Rellu ei toimi tolla uudella E10 bensiinillä.

Jos laitan 98 ja E10 sekasin tankkiin puolet ja puolet, niin tuhoutuuko auto?

Sivut

Kommentit (122)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161

Tivisteet eivät oikein tykkää eetusta joissakin autoissa. Eipä siinä oikeastaan muuta ihmeellisyyttä ole. Onhan tuolla intervebin syövereissä myytävänä moniin autoihin ns. Etanoliboksi jolla syöttö saadaan sopivaksi eetulle.

Rajanpinnassa kun ruotsissa alettiin myymään e85 hyökkäsi forttumin miehet välittömästi varoittelemaan ja kauhu skenaarioita levittelemään mm. Polttoainetankin sulamisesta jne. Ihmekkös tuo kun ruotsissa etanoli maksaa saman kuin suomessa löpö.

Itseä ei oikein koko asia kiinnosta kun tuo suomen malli on näköjään niin perseestä. Luvattiin että e10 on 5cent halvempaa kuin 98. Jos erotus olisi muutama kymmenen senttiä voisi jo olla tarkoituksen mukainen hyöty jota tällä taas pyritään saamaan. Suurin osa tankkaa vain 98 ilman sen suurempia haloita vaikka valtion tarkoitushan on tällä pyrkiä uudistamaan autokantaa.

Suomessa on vain tyyli hakata päätä seinään hyvissä uudistuksissa tekemällä niistä sen verran hintaeroiltaan pieniksi ettei ole enää merkitystä mitä tekee vai tekeekö yleensäkkään mitää.

98 tullaan myymään niin kauon kuin myynti ylittä 1% kynnyksen polttoainemyynnistä.

toisen polven pilkkuvirhe

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463

Kyllä on taas vähän kusetuksen ja vedätyksen makua ilmassa. Voi kristus! Pidin ihan positiivisena ajatuksena, että markkinoille tulee ekopolttoaineita niille jotka haluavat niitä tankata ja joilla on niille sopivaa kalustoa. Muttaettä 95 poistuisi markkinoilta? Ja ihan sattumalta autoilijat joutuu vaihtamaan kalliimpiin polttoaineisiin? Kyllä tästä on vihreys yhtä kaukana kuin mormooni tissibaarista. Silkkaa hölmön kansan rahastamista ympäristöystävällisyyden nimissä. Suomen korruptoituneet poliitikonketkut ja kierot teollisuuspamput on taas käyny jossain saunomassa ja kehittämässä hyviä tapoja rahastaa kansaa.

Oivalsin jo ensimmäisessä työpaikassani, että juuri mikään ei ole nerokkaampaa kuin perustaa firma, jonka tuotteita on lainsäädännön vuoksi pakko käyttää. Tätä filosofiaa tuntuu olevan nyt hyvinkin paljon liikkeellä. Mielestäni olisi varsin hyvä tukia esim. jätevesilakiuudistuksesta vastaavien poliitikkojen ja jäteveden puhdistuslaitteita valmistavien yrityksien välisiä kytkentöjä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat