Seuraa 
Viestejä45973

Lueskelin tuossa tuota tietokonepeliketjua ja kuuntelin parit tunnusmusat legendaarisista peleistä. Tuli taas pitkästä aikaa mieleen halu oppia soittamaan edes jotain pianolla. Tiedän että on olemassa ohjelma, johon voi avata midi tiedoston, ja siitä sitten voi valita haluamansa raidan minkä haluaa opetella. Sitten valitaan instrumentti (kitara, piano, rummut..) ja tämä ohjelma näyttää havainnollisesti, että mitä nappulaa minkäkin äänen kohdalla kuuluu painaa. Näyttää siis kuvan pianon koskettimista tai kitaran otelaudasta.

Aaapuva kaivattaisiin kun en muista ohjelman nimeä.

Edit:Oikea otsake oli "Tietokoneohjelma pianonsoiton opettelemiseen" mutta ku ei kukaan edes halua lukea, niin pitää koittaa keplotella jotenkin muuten.. Vaihdoin sitten otsikon edes vähän parempaan vaikkei toikaan mikään hyvä ole. Ainoa suunta on ylöspäin.

Kommentit (4)

Ei ollut tuo mutta mitäpä sen väliä jos vaan mideistä saa ohjeet oikeitten nappuloitten painamiseen. Onko tuo siis hakemani ohjelma, vai heititkö vain jonkun "ehkä" esimerkin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Löysinpäs tarkoittamani ohjelman. Se oli "Guitar Pro". Pianitoon en vielä tutustunut. Guitar Pro on lähinnä tarkoitettu tabulatuureja varten, mutta sillä voi avata myös midejä, valita haluamansa trackit ja sitten vielä halutessaan näkee kitaran kaulan tai koskettimet opettelua varten.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat