Seuraa 
Viestejä45973

Voisi välillä kokeilla muitakin hiustyylejä kun tämän perus-kampaamattoman normipitkän "jutun", etupäässä ajattelin että lyhentää vois. Kalju ei tule kyseeseen eikä myöskään siili, koska se nyt vaan näyttää vähän tyhmältä. Mutta kuinka lyhyeksi hiukset täytyy leikata, että ne kääntyvät pystyyn? Ajattelin, että jos vetäisi jonkun sentin tai parin pituiseksi max niin olisiko siinä mitään hohtoa?

Tuollainen Elop-letti ois ihan jees, ei turhan pitkä, ei turhan lyhyt, ei pistä silmään mutta on kuitenkin siisti, särmä ja sopii hyvin kaikkiin kuteisiin..

Sivut

Kommentit (31)

Riippunee hiusten tyypistä tuo valinta? Elopilla hiusraja on jonkin verran jo karannut kohti niskaa, joten ei hänelläkään niitä vaihtoehtoja ole ihan niin paljoa kuin jollain moppitukalla. Toinen tekijä on tietysti hiusten paksuus.

Paha sanoa, mikä toiselle sopii ja mikä ei. Eikä se kaljukaan tyhmältä näytä kuin pari ensimmäistä viikkoa, kaikkeen tottuu ja kaikesta tykätään. Tykkääjien ryhmä vain vaihtuu.

Mulla on luonnostaan suht korkea otsa eikä hiusraja ihan kauheasti eelopista eroa. Täytyypä hommata karvatrimmeri ja vetäistä sentin sänki ja korvien päältä sileäksi ja katsoa näyttääkö yhtä tyhmältä, tyhmemmältä vai erittäin tyhmältä.. Koska en IKINÄ jaksa kammata hiuksiani (enkä kyllä tiedä että mitä hyötyäkään siitä olisi ellei käyttäisi hiusgeelejä = vaivaa = maksaa = kallista = yök) näytän pääsääntöisesti enemmän tai vähemmän tarhapöllöltä. Tyylihän se tietysti sekin, mutta kun luonteeseen ei kuulu olla hälläväliä-hessuhopo vaan yleensä enemmän tiukkailmeinen pätijä niin ei siihen imagoon pukuun ja kravattiin yhdistettynä oikein mikään bieber-letti sovi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Hiusmuotoilijaa kannattaa vaihtaa, jos nykyinen ei tee innostavaa jälkeä.

Mulla on paljon vielä tukkaa, mutta sivulta kasvaa huomattavasti nopeammin kuin päältä. Tulevaisuus varmaan tuossa:

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Bushmaster
Niin, ja sitten kysymys vielä, että kuinka lyhyeksi hiukset täytyy leikata että ne kääntyvät pystyyn?

Riippuu olennaisesti hiustyypistä. Tiedän tutun nuoren miehen, jonka julmetun paksut hiukset sojottavat jokseenkin suoraan pystyssä vielä yli kymmensenttisinäkin. Ja sitten taas toisen ohuthiuksisemman tutun hiukset valuvat päätä myöten jo parin-kolmen sentin kohdilla. Normaalisti ollaan varmaan jossain siinä välimaastossa. Kokeile: leikkaa pituutta pois vähän kerrallaan, ja lopeta kun hiukset jäävät pystyyn.

Mikä muuten on "perus normipitkä kampaamaton juttu"? Niskaan, olkapäille, takapuoleen saakka?

Entäs jos on pirusti kihartuva olkapäille asti. Paksua kuin mikä ja hiusta päässä niin jumalattomasti. Hyviä parturointivinkkejä otetaan vastaan.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
Ielmoere
Entäs jos on pirusti kihartuva olkapäille asti. Paksua kuin mikä ja hiusta päässä niin jumalattomasti. Hyviä parturointivinkkejä otetaan vastaan.Älä koske siihen! Sinulla on käsissäsi.. öh päässäsi... oikea aarre. Mikäli ihmiskunta joskus kohtaa lohikäärmeitä tai pahoja velhoja, tarvitaan juuri sinua kuontaloinesi torjumaan paha ja pelastamaan prinsessa puoline valtakuntineen.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Ei tässä (eikä missään muussakaan) tilanteessa kannata päästää mopoa karkaamaan käsistä. Jos on vielä tukkaa takana ja elämääkin edessä, kannattaa ilman muuta matkustella.

Mei long
Mikä muuten on "perus normipitkä kampaamaton juttu"? Niskaan, olkapäille, takapuoleen saakka?Eipä tuo letti oikein niskaankaan asti yletä. Keskimääräinen hiuspituus tällä hetkellä taitaa olla jotain 7 sentin luokkaa.. Hiukset vaan eivät pysy suorana vaikka ne kampaisi, suihkusta kun tulee ja hiukset vähän kuivuvat niin harry potterilla on liimaletti meikän fledaan verrattuna.

Ielmoere
Entäs jos edustan tätä rumempaa sukupuolta??

Haistanko kenties uittuilua Mei Long?^^

Talveksi on kyllä pakko leikata jo ihan sen takia, että en pidä siitä kun hiukset jäätyvät märkinä ulkona, kuivuminen kestää tunteja ja hiustenkuivaajaahan en suostu käyttämään.

Tuollainen Elop-letti ois ihan jees, ei turhan pitkä, ei turhan lyhyt, ei pistä silmään mutta on kuitenkin siisti, särmä ja sopii hyvin kaikkiin kuteisiin..
Miksei vähän reilummin tuo tyyli:

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat