Seuraa 
Viestejä8971

http://www.antigreen.blogspot.com/ (hauska video hiilijalanjäljen pienentämisestä )

Kommentit (2)

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Ryssä arvioi NL.n kaatumisen jälkeen kun siellä oli länsimaista jengiä nostamassa infraa jaloilleen, että Kommunismin vuoksi olisi kuollut "ennenaikojaan" eri laskutapojen mukaan 70-150 miljoonaa ihmistä. Se oli faktaa silloin. Kaikki haalistuu ja väljähtyy. Miksei tämäkin.

Tuo Isä Aurinkoisen Teräsmiehen luku tuntuu minusta muutenkin olevan alakantissa, kun jo pelkästään Suomen lähialueilla menehtyi 5 miljoonaa pelkästään kanavatöissä.

Nuo luvut ovat 90-luvulta. Oppikirjoihin on voitu sen jälkeen painaa uusia virallisia lukuja vanhojen virallisten sijaan.

Mitä välii?

Ja jos padanpohjat ja coconatsit eivät ymmärrä kiertää länsimaiden säädöksiä ja käyttää ddt.tä, se on ihan heidän oma asiansa.

Olisi hauska tietää mitkä ovat Juutalaiskristittyjen ja Muhametinuskoisten saldo kautta aikain. Ei kai kovin suuri viitaten väestönkasvun kausaaliseen rakenteeseen, mutta jos lasketaan suhteutettuna populaatioon, voi nousta tukka pystyyn.

- Ubi bene, ibi patria -

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, tuolle päiden räjäytyskampanjalle oli saatu Britanniassa valtion rahoitusta, tästä kertoo mm. europarlamentaarikko Eija-Riitta Korhola Uuden Suomen blogissaan. Englannissa ilmastohumppa onkin todella voimissaan, onhan siellä mm. hallituksen ilmastopolitiikan neuvonantajana prof. King, joka jo puolen vuosikymmentä sitten lausui: "Kaikki jotka epäilevät ilmastonmuutosta, ovat hulluja". Todella tieteellinen lausuma, johon asti edes meidän ilmastomme suvereeni tuntija ja hallituksen asiantuntija Oras Tynkkynen ei ole vielä päässyt. Britannian kouluille myös annetiin vuoden alussa miljoonasumma oppilaiden hiilipeikolla pelotteluun. Herra Orwell kalpenisi kateudesta katsoessaan nyt pilven päältä 1984 sosialistista Britanniaansa !

Eija-Riitan blogi: http://eijariitta.puheenvuoro.uusisuomi ... -kampanjan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat