Seuraa 
Viestejä45973

Ajattelin ruveta vetämään Lidlin täysmaitoa 60 senttiä kun kerran maksaa päivittäin?

Onko maito terveellistä?

Ainakin saan 30 grammaa proteiinia ja hiilareita. 600 kilokaloria litrasta.

Kommentit (1)

Nimenomaan rasvainen(!) maito on terveellistä kun meijerit lopettaa homogenoinnin!
_______________

=>Uusi Tärkeä! 08.09.2010 Meijereiden takia maidon käsittelyssä on vakava terveys'uhka - maidon homogenointi on lopetettava välittömästi!!<=

Raakamaidon kaupallisessa käsittelyssä raakamaidon pastörointi on välttämätöntä - poislukien suoraan maatilalta myytävä raakamaito! Mutta meijerien suorittama homogenointi (=probioottibakteereita suojaavien rasvapallojen pilkkominen) on täysin turha-tarpeeton toimenpide, jolla vaarannetaan ihmisten terveys!

Elämää ylläpitävien tarpeellisten probiootti-bakteerien matka mahalaukusta-ohutsuoleen:
A. Vapaana maidossa olevat probiootit eivät pääse elävänä*) ohutsuoleen asti, koska niiltä puuttuu suoja (=rasva).
B. Rasvaan sitoutuneet probiootit saadaan ohutsuoleen asti, koska niillä on rasva suojana!
Mutta juuri homogenoinnilla (tiukalla sihdillä) saadaan aikaan se, että ohutsuoleen pääsee elävänä vain murto-osa niistä probiooteista, jotka alunperin oli pilkkomattomissa rasvapalloissa.

*)Ainoastaan elävistä probiootti-bakteereista on hyötyä!

Ihmiset ovat saaneet jo vuosisatojen ajan limakalvoille tärkeimmät Lactobacillus asidophilus- ja Bifidobacterium- bakteerit lehmän raakamaidosta (=käsittelemätön maito), jotka meijerit ovat tuhonneet pastöroimalla (=tarpeellinen) ja homogenoimalla (=täysin turha-tarpeeton toimenpide!) ja näin aiheuttaneet vakavan terveyshaitan jo 1970-luvulta lähtien!

Koska kyseessä on immuunipuolustuksen kolmesta probioottibakteerista kaksi tärkeintä probioottibakteeria, niin katson että aiheutettu terveyshaitta on vakava, johon on puututtava välittömästi!
---

Tätä teetättää Valion ahneus ja röyhkeys - Busines'matematiikkaa!
Ja asiakas on tyytyväinen ja Maksaa! Suostuukohan maksamaan kun saa tietää suoranaisesta petoksesta:

Tuote 1. Valio täysmaito 3,5r%. HOMOGENOITU, jota ei tietenkään kerrota purkin tekstissä!
1 Litran purkin hinta: 0,85 Euroa paikallisessa kaupassa.

Tuote 2. Valio Luomu kevytmaito 1,5r%. Purkin teksti: Pastöroitu ja HOMOGENOIMATON!
1 Litran purkin hinta: 1,35 Euroa paikallisessa kaupassa.

Ja asiakas maksaa kiltisti 0,50 Euroa/1L prk ylimääräistä siitä, että:
a. Valio jätti pilaamatta maidon homogenoimalla!
b. Valio ahneuksissaan poisti rasvaa 2r%-jonka mukana poistui suurin osa asiakkaalle elintärkeitä ja rahan'arvoisia probioottibakteereita!
- Eli asiakas maksaa 60% lisää hinnassa siitä että Valio kuorii kerman päältä!

Kannattaa äänestää jaloillaan kuten Vanhasen poika uhkasi tehdä, kun businekset alkoivat kusemaan kintuille.

Kun Valio tuolla edesvastuuttomalla probioottibakteereiden poistamisella sai aikaan asiakkaiden sairastumisen laktoosi-intoleranssiin, niin mitä tapahtuikaan - Valio kehitti huomattavasti kalliimmat laktoosittomat tuotteet, joilla rahastetaan lisää rahaa-rahaa-rahaa ja asiakas maksaa kiltisti! Mutta kauanko suostuu maksamaan?
VOI KUUKKELIN MUNAT - ONKO AHNEUDELLA JA RÖYHKEYDELLÄ MITÄÄN RAJAA!?
Mikäli maidon täysin turha ja tarpeeton HOMOGENOINTI on tehty puhtaasti tiedon puutteen takia, niin se on EHKÄ anteeksi annettavissa!
01.10.2010
---

***Sivuilla oleva toistettava teksti***
Näe koko "metsä", eikä pelkästään yhtä "puuta"! Rasvasota, lihominen ja terveys koostuu peräti neljästä osa-alueesta, eikä lopullista parannusta terveydessä saavuteta ennenkuin otat kaikki neljä osa-aluetta huomioon:

1.Tyydyttyneen rasvan saannin lisääminen (20%) ja maitorasvan probioottibakteerien huomioiminen (n.30%):
- Koska piilorasvoista emme saa riittävästi tyydyttynyttä rasvaa solujen "rakennusaineeksi", niin pyri siihen että saat tyydyttyneen rasvan lehmän maidosta, voista ja juustoista siksi että lehmän maidon rasva sisältää pastöroinnin jälkeen kaksi tärkeintä probioottibakteeria; Lactobacillus asidophilus ja Bifidobacterium, jotka saat "kaupantekijäisiksi" tyydyttyneen rasvan lisäksi!
- Saat 4-5.stä lasillisesta (n.4r-%) raakamaitoa (=pastöroimaton ja homogenoimaton!) riittävästi tyydyttynyttä rasvaa + kaksi tärkeintä probioottibakteeria; L-a ja Bif,
- Huomioi tämä: Po bakteerit kuolevat silloin kun kuumennat maidon yli +50 C-astetta. Ainoastaan elävistä probioottibakteereista on hyötyä.

- Huomioi tämä: Em muodostaa puolet(50%) kokonaisuudesta!

2.Antibiootin ja Kv-homeantibioottin vaikutuksen huomioiminen (n.20%):
- Antibiootti-lääke tappaa po probioottibakteerit, joten vältä antibioottia! Tulehdusten parantaminen voidaan tehdä kolmella tärkeimmällä mh-bakteerilla "tehosessiona" (ks mm "Rankat bakteerikokeet"!)
- Mm Penisilliini-lääke tehdään homeantibiootista, jolloin KosteusVaurioHome-antibiootti aiheuttaa samat ongelmat kuin lääke-antibiootti! Ks "KVHT-altistuneen hoito".

3.Prebiootin saaminen limakalvoille (n.10%):
- Prebiootti on sulamaton kuitu, joka on probioottibakteerien elatus'alusta limakalvoilla.
- Saat prebioottia syömällä mm banaania, raakasipulia ja kokojyvä vehnää.

4.Hiilihydraattien saannin vähentäminen (n.20%):
- Olemme saaneet sokereita n. kuusi kertaa enemmän, kuin elimistömme sitä tarvitsee, joten vähennä reilusti sokerin saantia-mutta älä lopeta sokerin saantia kokonaan!
Huomioi tämä:
- Elimistön käyttämättä jääneistä sokereista maksa "tahkoaa" rasvaa, joka näkyy ylimääräisenä rasvana vyötäröllä. Ja mikäli käytät antibioottia, tai kvht-altistut, etkä ole syönyt po probioottia niin ylimääräinen sokeri näkyy hyllyvänä "ohuena" rasvahötynä!

Probiootti=hyödyllinen-tarpeellinen bakteeri (mhb). Mitenkä saan immuunipuolustuksen perustan muodostavat tärkeimmät probioottibakteerit?:
1.(1.)Lactobacillus asidophilus,
2.(2.)Lactobacillus bulgaricus ja
3.(7.)Bifidobacterium.
- Joita on saatava limakalvoille jatkuvasti päivittäin vähintään 5-(suositus on 10-)miljardia bakteeria/vrk - joten tee näiden bakteereiden saannista elämäntapa. Se miksi limakalvojen parantaminen on tosi hidasta puuhaa, selviää kun suhteutat nämä kaksi asiaa:
1. Mikroskooppisen pienillä bakteereilla parannetaan;
2. Elimistön valtavaa-lievästi tulehtunutta limakalvo aluetta. Tulehduksen hoitoon juuri tarvitaan 2.(2.)Lactobacillus bulgaricus bakteeria, jolloin olet pitkällä-turvallisella "antibioottikuurilla"!

Kahden tärkeimmän probiootti-bakteerin:
1.(1.) Lactobacillus asidophilus ja
3.(7.) Bifidobacterium
luonnollisin saantilähde on lehmän raakamaito (=käsittelemätön maito), jossa probioottibakteerit ovat vapaana maidossa, sekä maidon rasvaan sitoutuneena.

Pastörointi tap....... Jatkuu:
http://personal.inet.fi/koti/haistahome/Blogi.html

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat