Seuraa 
Viestejä13176

Ostin lidlin tuotteita, en niitä suomalaisia tuotteita mitkä ei paljon ole halvempaa kuin muuallakaan.

sain äkkiseltään noin 50 prosenttia halvemmalla ostoksen kun k-kaupasta.

10 eurolla sain hirveen kasan tavaraa mitä normaalisti olisi mennyt 20-23 euroa.

maitokin maksoi 63 senttiä litra. Ja suomalaiset tomaatit 3 euroa kilo ja hollantilaiset 1.99 euroa kilo.

mehu maksoi 99 senttiä ja lihapyörykät 1euron. jne.

Sivut

Kommentit (59)

Ja meidän perän Minimanissa ruåtsalainen maitolitra maksaa 65 centtiä kun kotimainen vastaava maksaa 81 centtiä.

Joskus tulee ostettua Lidlistäkin jotain.

Tuo tosiaan pätee vaatteiden, kenkien ja työkalujen suhteen, joiden laatu vastaa yleistä tasoa. Työkalut kelpaa usein jopa ammattikäyttöönkin. Hintana on erien pienuus ja saannin satunnaisuus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Juu on se vaan kumman halpa. Ei enää luonto taivu mennä sittariin tai muihin vastaaviin. Olen muuttanut kulutustottumuksia siten, että saan kaiken lidlistä.

Kunhan ei sitten lue niitä tuoteselosteita.. sisältää E sitä ja E tätä, sisältää natriumkultamaattia ja voi olla jäämiä siitä ja tästä..

Toki niikin että halvempaakin voi olla reilusti.
Saksassa asuu moninkertainen määrä suomalaisiin verrattuna ja meillä on tietenkin vaan 5milj. ihmistä, täällä ei ole vielä valtavasti siirtotyöläisiä, täällä ammattiyhdistysliike puolustaa voimakkaasti kotimaisten duunareitten etuja, palkkoja myös ja suomalaisen työn hinta on korkea.

Käyn minäkin välillä Lidlissä mutta pyrin kyllä käyttämään sen 444€/kk. mahdollisimman laadukkaaseen ruokaan. Ostan tuoretavarana mahdollismman vähänjalostettua ja teen ite ruuan. Tuotselosteet on luettava tarkkaan.

Silkkaa soopaahan tuo 50% halvempaa.
Tieris kuin moni muu vois mennä tomittajiksi 7-päivään tai iltaroskalehtiin, tai KEPU:n puolueeseen.. hah hah hah..

Kun vertaillaan kesksenään vertailukelpoisia tuotteita niin onko mitään halvempaa? Onko vain parempia tai huonompia tuotteita? Sisäänheittotarjoukset onkin sit ihan eri juttu. Ihmiset kun juoksee niitten perässä niin tuhlaavat pääsääntöisesti moninverroin sen "säästönsä". Kauppialle on kannattavaa myydä joitakin, mutta vain joitakin tuotteita ilman voittoa tai tappiokseen.

Lidlissä myydään lähes pelkkää roskaruokaa. Vihanneksille ja hedelmille on varattu muutama metri. Pizzoille ja muulle pikaroskaruoalle on ehkä 20-metrinen pakastin. Karkit ja keksit ovat myös saaneet enemmän tilaa kuin oikea ruoka. Kaiken lisäksi tuotevalikoima on pienempi kuin lähikaupassani, vaikka kävelymatkat kaupan sisällä ovat pitemmät, ja Lidlin pinta-ala on suurempi.

Pikkulintu
Lidlissä myydään lähes pelkkää roskaruokaa. Vihanneksille ja hedelmille on varattu muutama metri. Pizzoille ja muulle pikaroskaruoalle on ehkä 20-metrinen pakastin. Karkit ja keksit ovat myös saaneet enemmän tilaa kuin oikea ruoka. Kaiken lisäksi tuotevalikoima on pienempi kuin lähikaupassani, vaikka kävelymatkat kaupan sisällä ovat pitemmät, ja Lidlin pinta-ala on suurempi.

Onko sinullakin Citymarket lähikauppana niinkuin minulla?

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210

Normaalin makuaistin omaavana en kykene syömään Lidlin eineksiä. Ihan hirveetä sontaa. Ostin kerran säkillisen kananuggetteja, paistoin ja maistoin. En kyennyt syömään ensimmäistä loppuun, edes mausteisiin hukuttamalla. Raaputin paneroinnin pois ja kokeilin uudestaan: se "kana"massa oli se hirveänmakuinen aines. En edes halua tietää millaisia stressiinkuolleita siivekkäitä siihen oli jauhettu. Yök.

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

Lidl on suomalaisen tuottajan paras kaveri.

Suomessa käytännössä duopoli. Isot keskusliikkeet kusettaa tuottajaa ja kuluttajaa minkä ehtii.

iMuke
Seuraa 
Viestejä1352

En tiedä onko Lidl halvempi tai onko sen ruoka epäterveellistä, mutta pyrin ostamaan Lidlistä niin paljon kun mahdollista ihan sen takia että minusta on hyvä kun Suomessa on enemmän kuin vain ne kaksi vaihtoehtoa. Sitäpaitsi olen Saksassa asuneena tottunut niihin tuotteisiin ja varsinkin makkarat on Lidlissä parhaita.

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156

Se on kyllä kieltämättä melko erikoinen liike, en ainakaan itse oikein osaa löytyyä sieltä mitään ostamisen arvoista. En voi ymmätää kuinka joku voi sitää sitä ensisijaisena kauppana. Oikein paistaa se saksalainen 'jotain hyvää halvalla yleislaadun kustannuskella'.

Loptio
Seuraa 
Viestejä1187

Lidl on mielenkiintoinen juttu. Sieltä löytää herkkuja, mutta myöskin melkomoista moskaa. Siellä on täysin luokatonta tavaraa, mutta myöskin ihan laadukasta. Hinnat ovat monessa kohdassa lyömättömät.

Jos käy useammin Lidlissä, kokeilee, maistelee ja käyttää vähän järkeä, niin kyllä sieltä saa aika halvalla aika hyvää. Valikoiman suppeus on tietenkin huono puoli ja pitää tietysti tietää, milloin mitkäkin tuoteet tulevat myyntiin.

Itse käyn Lidlissä lähes säännöllisesti.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Mulla on Lidliin 15 minuuttia pitempi matka kuin lähimarkettiin. Täten tulee huomata, että Lidlin hintaan tulee henkilökohtainen 1/2 tunnin menetetyn vapaa-ajan lisä. Paljon saa ostaa, että säästöillä tuntipalkoille pääsee.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Tip Vortex
Seuraa 
Viestejä679

Lidl myy Saksassa väitetysti 30 % halvemmalla kuin Suomessa, koska saksalainen ei kertakaikkiaan kuluta jos hintataso on liian korkealla. Suomessa päästään kohti järkihintoja kunhan saadaan vaikka 7Eleven kirittämään Lidliäkin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat