Seuraa 
Viestejä45973

Tälläkin foorumilla on ollut viime kuukausina runsaasti keskustelua rahajärjestelmästä. Ajattelin mainostaa uutta puoluetta, jonka agenda pureutuu nimenomaan rahajärjestelmän mekanismien parantamiseen ja maailmantalouden sekä Suomen aseman tasapainottamiseen.

Suomen Talousdemokraattinen puolue on rahajärjestelmän ongelmat tiedostava pienpuolue, joka pyrkii ajamaan taloudellisen rakenteen uudistuksia Suomeen.
Tutustu puolueen johdon ajatuksiin täällä: http://talousdemokratia.blogspot.com/

Mielestäni Talousdemokraatit ovat tärkeä osa sitä uudistusta, jota Suomi tarvitsee siirtymävaiheessa kohti resurssipohjaista talousajattelua. Jos poliittinen toimiminen kiinnostaa sinua, suosittelen tutustumaan myös kyseisen pienpuolueen materiaaleihin. Talousdemokraatit eivät ole vielä virallinen puolue, vaan keräämme kannattajakortteja puolueen virallistamiseksi. Mikäli haluat auttaa kyseistä ryhmittymää pääsemään Suomen poliittiselle kentälle, auta täyttämällä kannattajakortti ja lähettämällä se seuraavaan osoitteeseen:

Suomen Talousdemokratia ry / Österman
Emäsalontie 285
06950 EMÄSALO

Kannattajakortin tulostettava versio tässä: http://www.teapartisan.org/kannattajakortti.pdf
Kopioi tiedosto koneellesi ja paina "tulosta"-näppäintä avattuasi tiedoston.

Samalla postimaksulla lähettää helposti useammankin kannattajakortin, joten kysy myös lähipiiriltäsi, ovatko he valmiita allekirjoittamaan kannattajakortin. Kannattajakortin allekirjoittaminen ei sitouta osallistumaan puolueeseen tai sen toimintaan. Se on vain henkilökohtainen suostumus sille, että kyseisen kaltainen puolue sallitaan Suomen politiikkaan mukaan.

Kiitos mielenkiinnostasi!

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Dredex
jousa
Mutta miäs muuta mahdollisuuksia tuollaisella kertakäyttö puolueella on saada julkisuutta?Kyseessä ei ole kertakäyttöpuolue.No onhan se, kun oikea puolue kestää käytössä kuin käytössä, isältä pojalle.

Dredex
Alarik
No onhan se, kun oikea puolue kestää käytössä kuin käytössä, isältä pojalle.Talousdemokraattinen puolue on ikuinen.
No mitenkäs se menikään jos puolue ei saa kaksisissa peräkkäisissä vaaleissa kansanedustajaa läpi niin se poistetaan puoluerekisteristä.

Dredex
Alarik
No onhan se, kun oikea puolue kestää käytössä kuin käytössä, isältä pojalle.Talousdemokraattinen puolue on ikuinen.

Vähän kuin natsipuolue ja kommunistit. Kuinka monta vuotta on ikuinen? Enemmän kuin kahdeksan se ei ainakaan ole tässä tapauksessa?

jousa
No mitenkäs se menikään jos puolue ei saa kaksisissa peräkkäisissä vaaleissa kansanedustajaa läpi niin se poistetaan puoluerekisteristä.Myös rekisteröimätön puolue on puolue. Tässä on tällaista pientä symbolirakennetta, jos huomaat.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat