Seuraa 
Viestejä45973

Mikähän siinä on, kun noi perkuleen harakat sun muut tundrakurpitsat käy kokoajan poimimassa tumppeja tuhkakupista? Levittävät niitä ympäriinsä...*tana

Tuli vaan mieleen, että miksi tällaista käyttäytymistä? Onko lähialueen linnuille tullut nikotiiniriippuvuus vai mitä? Eikai ne enään pesää tähänaikaan rakentele. Sitäpaitsi siihen hommaan olisi tarjolla koirankarvoja sun muuta "hötöä".

Ongelmahan on tietysti ratkaistavissa kannella tai sähkönallilla! Ihmettelen vain suuresti, mikä niissä tököissä oikeen viehättää...

No nyt yks tilhi lensi ikkunaan.. Saa nähä selviääkö. Siivet oli kyl kunnossa. Muutenkin päällisin puolin. Tossa se kökkii pihassa!

Kommentit (8)

Eläimet syövät kaikkea mikä muistuttaa ruokaa, eiväthän ne tiedä ihmisen saasteista. Eläin on sitä paitsi nuori, joku lintukin elää vain muutaman vuoden ja kuolee pois. Käytännössä melko lapsia kaikki eläimet, eivät ne ymmärrä mitä aikuinen ihminen ymmärtää, vaikka niillä on eläimen älliä ja vaistoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

melkoisen edesvastuutonta myrkyttää pienie lentävie ystäviämme. ihminen, kun ruokkii näitä lentävie eläimie. mistä se lentävä pieni ystävämme tietää, ettei kyseessä ole ruoka vaan myrkky johon ei pitäisi koskea

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Nuo linnut kantelee/repii noita tupakan tumppeja sen takia, että tommonen tupakantumppi muistuttaa hyönteiskoteloa ja lintu kuvittelee löytävänsä siitä syötävää.

Höh, luulin, että birdit ottaa tumppeja, koska ovat nähneet niitä inehmon suussa. Tai siis kuvittelevat että tumppi on syötävää. Kuten edeltäjä tuossa yllä tiesi kertoa.

Gerson
Seuraa 
Viestejä316

Joskus kauan sitten olin kesätöissä lukioaikana kaupungin puutarhalla. Siellä muuan vakityöntekijä väitti nähneensä pikkulinnun ottavan nokkaansa palaneen tupakannatsan ja ottaneen siitä kunnon sauhut.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat