Seuraa 
Viestejä45973

Taas on aika joka syksyiselle ufojen tulemiselle, mistähän tulevat tämänkin upseerin väitteet Mistähän johtuu että joka syksy povataan ufojen tulemista? http://www.aamulehti.fi/uutiset/ulkomaat/193481.shtml

Edit: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201010 ... 3_ul.shtml hauska yhteensattuma

Sivut

Kommentit (38)

Taas ne tulloo, moneskohan kerta.... luultavasti eletään huomenna vielä tässä samassa harmaassa todellisuudessa eikä mitään tapahtunut

edit: tuossa haastatteluvideossa tuo ukko sanoo että jos eivät tule huomenna niin tulevat kuitenkin tämän vuoden aikana, huoh...... sitten ensi vuonna tehdään taas uusi ennustus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
SuolanaksuTuo on uutisankka.

Samanlaisen viestin laitoin viikko sitten glieseä käsittelevään threadiin ja samantien ammuin huhut alas. Kyse on eri tähdistöstä. Ihmeen huonoa journalismia.

Saapuvatkohan tällä kertaa kuumailmapallolla niinkuin joku vuosi sitten?

Toiseksi olen huolissani noista USA:n armeijan ex-upseerien psykologisesta tilasta. Seinähulluja tuntuvat olevan.

Toiseksi olen huolissani noista USA:n armeijan ex-upseerien psykologisesta tilasta. Seinähulluja tuntuvat olevan.Tuota olen itsekkin välillä miettinyt.

Toope
Seuraa 
Viestejä28090

Emme me ole tulossa, me olemme jo täällä. Kommunikoimme vain valistuneimpien yksilöiden aivoimplanttien kautta. Lähetys loppuu. Nyt Toope saa taas puheenvuoron.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

JuurikinNiin
Seuraa 
Viestejä1887
Toope
Emme me ole tulossa, me olemme jo täällä. Kommunikoimme vain valistuneimpien yksilöiden aivoimplanttien kautta. Lähetys loppuu. Nyt Toope saa taas puheenvuoron.HYssss......

Suomen uusriistokapitalismin pääjehu on Sauli Niinistö. -Pirta-

Petu
Seuraa 
Viestejä2289

Uhvot tulloo ja helemat paukkuu, en usko. Jos kerran matkojen päästä pääsevät tänne niin miksi ylipäätänsä he eivät käyttäisi tekniikkaa, jolla pystyisivät tarkkailemaan meitä ihmisiä ilman, että tietäisimme tästä mitään. Tätä ufohavainto ilmiötä pidetään vain yllä, koska sillä on mahdollista tehdä rahaa.

Guarani River Oil
Seuraa 
Viestejä467

Kävin äsken ulkona tupakalla. Näin kaksi lentokonetta ja yhden yllättävän voimakkaasti vilkkuvan tähtösen. Ei merkkejä ufoista. Höh, tylsää. Ois voinu kyllä tulla jo päivällä, kun oli niin niin hieno ilmakin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat