Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Taas on aika joka syksyiselle ufojen tulemiselle, mistähän tulevat tämänkin upseerin väitteet Mistähän johtuu että joka syksy povataan ufojen tulemista? http://www.aamulehti.fi/uutiset/ulkomaat/193481.shtml

Edit: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201010 ... 3_ul.shtml hauska yhteensattuma

Sivut

Kommentit (38)

Taas ne tulloo, moneskohan kerta.... luultavasti eletään huomenna vielä tässä samassa harmaassa todellisuudessa eikä mitään tapahtunut

edit: tuossa haastatteluvideossa tuo ukko sanoo että jos eivät tule huomenna niin tulevat kuitenkin tämän vuoden aikana, huoh...... sitten ensi vuonna tehdään taas uusi ennustus.

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Liittynyt4.10.2007
SuolanaksuTuo on uutisankka.

Samanlaisen viestin laitoin viikko sitten glieseä käsittelevään threadiin ja samantien ammuin huhut alas. Kyse on eri tähdistöstä. Ihmeen huonoa journalismia.

Saapuvatkohan tällä kertaa kuumailmapallolla niinkuin joku vuosi sitten?

Toiseksi olen huolissani noista USA:n armeijan ex-upseerien psykologisesta tilasta. Seinähulluja tuntuvat olevan.

Toiseksi olen huolissani noista USA:n armeijan ex-upseerien psykologisesta tilasta. Seinähulluja tuntuvat olevan.Tuota olen itsekkin välillä miettinyt.

Ihanko varmasti tämän vuoden puolella? Jes, tätä jaksaa jo odottaa!

Ja se kolmosen sarja ei nyt oo todellisuutta, tiedäthän sää.

Toope
Seuraa 
Viestejä24551
Liittynyt23.7.2006

Emme me ole tulossa, me olemme jo täällä. Kommunikoimme vain valistuneimpien yksilöiden aivoimplanttien kautta. Lähetys loppuu. Nyt Toope saa taas puheenvuoron.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

JuurikinNiin
Seuraa 
Viestejä1887
Liittynyt4.3.2007
Toope
Emme me ole tulossa, me olemme jo täällä. Kommunikoimme vain valistuneimpien yksilöiden aivoimplanttien kautta. Lähetys loppuu. Nyt Toope saa taas puheenvuoron.HYssss......

Suomen uusriistokapitalismin pääjehu on Sauli Niinistö. -Pirta-

Petu
Seuraa 
Viestejä2287
Liittynyt17.3.2005

Uhvot tulloo ja helemat paukkuu, en usko. Jos kerran matkojen päästä pääsevät tänne niin miksi ylipäätänsä he eivät käyttäisi tekniikkaa, jolla pystyisivät tarkkailemaan meitä ihmisiä ilman, että tietäisimme tästä mitään. Tätä ufohavainto ilmiötä pidetään vain yllä, koska sillä on mahdollista tehdä rahaa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat