Seuraa 
Viestejä3164

heinäkuun vuokra maksamatta, näet . No, tänään posti toi maksuhuomautuksen! Kirjeeseen ei ollut merkitty, minkä kuun hyyry oli jäänyt omaa osuutta vaille vajaaksi mutta soittaen vuokranantajalle asia selvisi alle kymmenessä minuutissa. Huonostipa olin aikanaan tiliotteeni tutkinut, koska en ollut unohdusta huomannut. Kirjaston tietokonein verkkopankkiin taltioitujen valmiiden maksupohjien avuin rahaliikenne hoituu näköjään niin vaivattomasti, että jokin lasku unohtuu silloin, kun samanaikaisesti pulittelee vähistä rahoistaan useita maksuja!
Ehdin jo riemastua rahojeni yllättävästä riittävyydestä mutta liianpa aikaisin ilostuin. Tässäkin tilanteessa pätee tuttu toteamus: jos jokin asia on liian hyvin ollakseen totta, se ei ole totta. Onneksi en kerinnyt sentään tuhlaamaan mukaylijäämärahojani...

Kommentit (1)

RaahenTiikeri
Seuraa 
Viestejä973

Rahatilanteesi on verrattain hyvä,jos maksamattoman vuokran jälkeen luulee omistavansa rahaa niin paljon että sillä vielä voi vuokran maksaa.

Meidän huusollissa ollaan onnellisia,jos rahapäivänä(eli laskujen maksu päivänä)ei jää laskuja maksamatta yli 500 eurolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat