Seuraa 
Viestejä45973

Luin lehdestä tänään pienestä miehestä, hän oli yli 60 senttiä pitkä ja alle 70 senttiä lyhyt, painoi 6,5 kiloa, vai miten se oli.
Jos me kaikki oltais nii pieniä, ni olisko se taloudellisempaa vai vähemmän taloudellisempaa, vai mitä se olis, eli voiko siinä kehityksen suunnassa olla ihmiskunnan tai maapallon kestävämpi tai jokin suunta, edes jossain kestävässä teoriassa?
Joo, ei me varmaan hetkessä muututa pieniksi, voisiko geenimuokkaus tai mitä niitä oli ni auttaa tässä mitenkään?
Ja miten olisi sitten äo:n tai jonkun sellaisen laita, menisikö siis äly johonkin radikaaliin suuntaan, siis yritän lähinnä kysyä, että missä ja miten menee ihmisen älyn jonkinlainen jees raja, tai jotain epäselvää???

Kommentit (6)

En tiedä onko tuota ajatellut kukaan aiemmin, mutta tottahan se on että jos pystyisimme jotenkin pienentämään ihmistä.. siten että seuraavan sukupolven ihmiset olisivat puolet lyhyempiä ja neljä kertaa kevyempiä kuin nykyiset niin kyllähän se ekologisesti ja taloudellisestikin olisi merkittävä edistysaskel.

Meidän sukupolvi voisi tehdä fyysisiä töitä hiukan valmiiksi tätä pienempää sukupolvea varten. Esim. kerrostalojen kerrosmäärä voitaisiin tuplata - tälle uudelle sukupolvelle jäisi suhteessa heidän kokoonsa siis noin neljä kertaa enemmän rakennuskantaa kuin meillä on käytössä! Kaikenlaisia laitteita ja tavaroita voitaisiin rakentaa valmiiksi pienelle sukupolvelle, jolle olisikin paljon edullisempaa tehdä kaikenlaista..

Nii no todennäköisesti on ajatellut aikaisemmin ja varmaan kirjoittanut kirjankin siitä tai pari.
Välillä oon miettiny tätä asiaa itsekkin aikaisemmin silloin ja tällöin muutamaan otteeseen, mutta melko pintapuolisesti kuitenkin, eikä tää nyt ees näytä hirveesti ainakaan intohimoja herättävän, ehkä tää on jo täälläkin aikoja sitten läpikeskusteltu aihe tai muute vaa booring.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihmisen aivot pienisivät vastaavasti.
Mutta sillähän ei ole väliä, koska ihminen ei käytä niitä täysipainoisesti vaikka ne painaisivat 10 kg.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat