Seuraa 
Viestejä45973

Unohdetaan nyt fysiikka ja oletetaan että ihminen kykenisi lentämään lihasvoimalla Maan painovoimassa.

Kuinka kulttuurimme poikkeaisi nykyisestä tuon lentotaidon ansiosta.

Kommentit (9)

Kukaan ei lentäisi minnekään samasta syystä kun ihmiset menevät töihin autolla eikä polkupyörällä. Talot voisivat olla eri muotoisia. Portaiden ja hissin sijasta olisi hissi sekä lentokuilu. Enemmistö käyttäisi hissiä. Amerikkaa tai Australiaa ei olisi löydetty yhtään aikaisemmin koska ihmiset matkustaisivat mieluummin veneellä kuin lentäen.

Joidenkin sotien lopputulos olisi voinut hieman muuttua koska vesistöt ja jyrkänteet olisi helppo ylittää suurella ihmismäärällä ilman apuvälineitä.

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918

Allapäin lentävistä tulisi sanan kirjaimellisesa merkityksessä allapäin mielentilaltaan jos mun jatkuvalla syötöllä tulevalla ripulivaivalla ( 5-10krt/pvä) ei olisi soveliasa ja asiaankuuluvaa tyhjennystilaa, varsinkin kun yläilmoissa tulisi pitää kylmempien ilmamassojen johdosta lämpimiä vaatteita. Katsokaas, tällöin olisi pirunmoisesti suurempi kiire suojata vaatteensa ruskeanlietteen väriseksi muuttumiselta. Se olisi suuri askel ripulivaivoista kärsivien henkilöiden yhteiskunnallisen arvostuksen nousemiselle ja keskisuuri askel ihmiskunnalle.

Kuvittelkaa tilannetta jossa työnjohtajalle ja suorittavantason työmiehelle tulee riita palkanmaksusta ja sen suuruudesta. Uhkailuna voitais käyttää seuraavaa lausahdusta: "Tortusta saat ellet pidä s-tana turpaas kiinni!" Mutta uskoisin että laillistetun väkivaltakoneiston välikappaleet rupeaisivat jakamaan ilmaisia kestovaippoja aivan kuin narkkareille huumeruiskuja.

Edellä kuvattu tilanne saattaisi johtaa uuden nousevan yhteiskuntaluokan, ripulivaivoista kärsivien ja kiinteäkakkaisten välille. Wöörstkeis skenaariona tilanne eskaloituu sisällissodaksi jolloin sivulliset ja heikoimmassa asemassa olevat olisivat sananmukaisesti nesteessä. Koska olen niin jalo luonne, ja kategorisen imperatiivisesti haluan yhteisöni parasta pidättäytyisin käyttämästä lento ominaisuuttani muutoin kuin harkituissa tilanteissa.

-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sophia
Finnair kannattaisi nykyistäkin kehnommin.

VR menee konkurssiin, koska ihmiset matkustavat Tampereelle hölkäten sen sijaan että menisivät junalla.

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463
Starman
Jos ihminen olisi luotu lentämään, hänellä olisi siivet!Tätä logiikkaa voi hyvin soveltaa myös toisinpäin - jos ihmistä ei olisi luotu wänkkäämään, kädet olisivat huomattavasti lyhyemmät.

Pokasaha
Seuraa 
Viestejä1471

Joskus aikoinaan uneksin lentäväni, tai paremminkin leijailin, pelkän tahdonvoiman avulla nousin pystysuoraan ylös, sitten mentiin eteenpäin joko vaaka- tai pystyasennossa, käsillä ei tarvinnut huitoa.
Useimmiten unessa ilmaan piti nousta jossakin vaaratilanteessa, esim. äkäinen karhu saattoi tallustella metsässä vastaan, tai sitten vain kylillä muuten liikkumiseen, joskus myös ilkikurisesti ihmisiä hämmästyttäen. Aika outoja oli nuo unet, joskus olen toivonut että näkisin niitä vielä nykyisinkin, mutta eipä vain tule enää lentotaito takaisin, edes unessa.
Jos ihminen osaisi lentää, niin varmaankaan polkupyörää ja autoa ei olisi keksitty, tai piruko sen tietää, eihän autolla ajelu rasita niin paljon kuin siivillä tai käsillä räpiköinti.

Kansakunta joka kieltää historiansa, häviää maailmankartalta.
Pokasaha

Starman
Jos ihminen olisi luotu lentämään, hänellä olisi siivet!"If God wanted man to fly, He would have given him more money"

Jos ihminen kykenisi lentämään, veikkaisin notta "lentäminen kukasta kukkaan" saisi hieman konkrettisemman merkityksen. Voimajohdot ja antennimastot puuttuisivat kokonaan, tai vaihtoehtoisesti matalalento olisi kielletty (yeah right). Sen sijaan, että 18 vuotiaana uhkarohkea nuori käy autokoulun, suorittaisi hän 6 kuukautta kestävän koulutuksen saadakseen IFR-kelpuutuksen jotta pääsee vanhemmiltaan salaa riiaamaan öisin naapurin tipuja.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat