Seuraa 
Viestejä2394
Liittynyt14.9.2006

Laitoin HP 5 EP-E tyhjään säiliöön väriä. Jälki oli levinnyttä tummaa haaleata väriä. Värijauheena käytin kopiokoneen jauhetta. Oliko tämä syynä, kun olisi pitänyt olla omaa väriainetta. Miksi näin.

Mies kysyi kaiulta: Ostanko Nuhvin vai Majorin? ja kaiku vastasi: VAI MAJORIN!

Kommentit (4)

make58
Seuraa 
Viestejä60
Liittynyt8.8.2008

Vaikea kuvitella, että itse täytettynä mikään värikasetti / mustesäiliö toimisi. Sen verran huonoja kokemuksia jopa kaupan "uusio"patruunoista. Maksan mielummin +10 % toimivasta alkuperäisestä, kuin -60% huonosti toimivasta mistätahansa.

Make

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463
Liittynyt16.3.2005

Pöllin joskus töistä rikkinäisen, roskiin menevän lasertulostimen, jonka sitten purin atomeiksi ja sain yllättäen toimimaan. Nuukana miehenä en raaskinut ottaa vanhaan rakkineeseen mustetta, sensijaan tyhjensin kopiokoneen vanhat mustekasetit ja käytin net musteet tulostimessa. Oli aika sotkuista touhua, mutta ihan hyvinhän se toimi!

Vituttaa vieläkin, kun menin sittemmin töissä möläyttämään, että korjasin sen tulostimen ja siitä tuli ihan kalu. Käskivät tuoda sen takaisin, vaan eipä sille sitten ollut käyttöä, siellä se lojuu edelleen muiden romujen joukossa.

Diam
Seuraa 
Viestejä2394
Liittynyt14.9.2006

Onnistuin täyttämään kasetin, kun on HP:n tai Canonin omaa jauhetta. Alkuperäinen kasetti kestää useampaakin täyttöä. Ainakin näissä vanhemmissa Laserjeteissä alkaa printtaamaan.

Mies kysyi kaiulta: Ostanko Nuhvin vai Majorin? ja kaiku vastasi: VAI MAJORIN!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat