Seuraa 
Viestejä45973

Säteilyvarastoitumista.

Säteilyn perusominaisuudeksi jo Albert Einstein ilmoitti kuulussa energian ja massan kaavassaan e= m* c^2 miten kaikki säteilyn energia on ikuista. Tämä tarkoittaa automaattisesti luonnolliseksi jatkoksi sitä, miten säteilytetyt alkuaineatomit varastoivat saamaansa energiaa sisuksiinsa. Näin myös tapahtuu. Vaikkei STUK ja ydinalan heikkotasoinen TLD mittausdosimetria kaikkia varastoitumien tiloja osaa mittauttaa. Kokoan tähän miten säteilyn varastoitumista voi halutessaan taltioida tiedekirjallisuuksista. Aihe tosin on salattu. Mutta ei anneta sen häiritä.

Tieteen kuvalehti No:13.2010. Laserfotonointi ampuu vettä pilvistä maahan. Numerossa 9/ 2010 kerrottiin, miten monin paikoin säätä manipuloidaan, jotta kuiville alueille saataisiin sateita. Perinteisessä menetelmässä sadetta synnytetään kylvämällä pieni määrä hopeajodidia pilviin sadepisaroiden tiivisytimiksi jolloin ne putoavat maahan sateena. Sveitsiläisen Geneven yliopiston tutkijat ovat nyt tuottaneet sadetta ampumalla lyhytkestoisia laserfotonointipulsseja. Kokeita tehtiin sekä sisä- että ulkotiloissa! Laserfotonisäteilypulssien energia ionisoi kaikissa koeolosuhteissa happi- ja typpimolekyylejä. (Kaikkien säteilyfotonointien ilmaionisaatiomuutokset ovat säteilyenergiavarastoitumisen pitempiaikaisia energian varastoituman muutosten reaktiotaltiointeja. Myös HAARP- radiosäteilyionisaatiomuutokset tehdään pitempiaikaiseen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Satunnainen E-kerros on tämän tyyppinen pysyvämpi ilmakehän ionisaatiokerrostuma.)

Kosteassa ilmassa kosteus näyttää tiivistyvän ionisoituneiden molekyylien ympärille, jolloin saadaan sadetta. Jerome Kaspian johtaman tutkimusryhmän tulokset julkaistiin toukokuussa Nature Photonic- lehdessä. Sadetta tehdään raketein varustetuilla lentokoneilla, jotka kylvävät ilmaan hopeajodidia. Tulevaisuudessa pilviin voidaan ampua laserpulsseja maanpinnalta. (On syytä oivaltaa, että chemtrailaamisessa käytetään totaalisesti järeämpiä muita kemikaaleja kuin hopeajodidia. Eli tämä tarkoittaa automaattisesti, ettei chemtrailaamisessa pyritä sateen tekemisiin. Se on pois suljettu! Bariumit ja radiotaajuinen HAARP on tehoiltaan a i v a n jotain muuta kun tässä esitetty säteilytysenergiat. On selvää, että säteilyenergian synnyttämistä ionisaatioista kuitenkin on kyse. Artikkeli kertoo selkeästi miten säteilyttämällä fotonisäteillä ilmakehää se varastoi saamaansa säteilyenergiaa. Tällä puolestaan pyritään vähentämään sitä säteilytyksen ilmavarastoitumaa, jota ydinvoimaloitten tauottomat beettasoihtuamiset. Kanavasäteilytykset ja neutronivuot ovat Maapaloamme pahenevasti tuhoten tehneet ja tekemässä.
-------------

Onkalon erityispiirteitä

Posivan Onkalossa on lukuisia salaisuuksia. Eräs äärimmäisen salattu asia on, että ydinjätteestä purkautuu suunnattomat määrät mm. neutronista jälkisäteilyä. Ydinjätteen ollessa voimalassa ja 40v veden alla mm. pelätyssä KPA kattoromahduskatoksessaan. Sitä siellä vielä jäähdytetään metrien paksujen vesimassojen alla. Vesi myös hidastaa ydinjätteestä jälkisäteilevää neutronivuota termiseksi. Areva on esittänyt kritiikkinään, että TVO/Posivan tapa pitää ydinjätteitään veden alla vastoin IAEA:n kansainvälisten ydinturvalakien ainoastaan 40v on suora rikos! Maailmalla ydinjätteen minimi vesijäähdytysaika kun on 100v. Kysyin näistä ydinturvan räikeistä rikoksistaan Posivan pääjohtajalta Reijo Sundellilta kesällä 2010 olleessa kokouksessa saamatta mitään vastausta.

Miksi sitten Areva pitää Posivaa rikollisena? Ydinjätteistä sinkoavat neutronituotokset ovat äärimmäisen nopeita, ns. nopeita neutronivoilta. Liki valon nopeuksilla suoraan riittämättömien kuparipullosten seinän läpi sinkoavat neutronit ovat radikaalisti ns. "termisiä neutroneja" reaktiivisempia. Posivan Onkaloon meno on siis pian kuin menisi sekundäärisesti fissioivan hyötöreaktorin sisuksiin! Ei mikään ihme, ettei Posiva päästä vierailijoita noihin luoliinsa kuin 7 hengen ani harvoina erikoisryhminä. Posivan vieraat kun uhmaavat kohtaloaan enemmän kuin arvaavatkaan. Nopeat neutronivuot suoraan läpi 5cm kuparipullostensa aktivoivat luolastossa olevat alkuaineet.

Otetaan esimerkki. Kemiallisessa peruspaloissa elektronivajaa + -ioni kytkeytyy sähkökentällään elektronikylläisempään miinus- ioniin. Tästä peruskemiassa on aina kyse. Koska esim. arki-ilmassamme sekä happi, että typpi ovat kaksoisioneina N2 ja O2 tilassaan niillä ei ole välitöntä tarvittavaa sähkökenttää kemiallisesti sitoutuakseen toisiinsa. Mutta kun säteilytämme esim. happiatomin yksittäiseksi vaikka +++..O atomiksi sille tulee normaalia kemiaansa sähkökentän ioninaan hillitön yli 3-kertainen pakote saada säteilyn syömien elektronien tilalle nitä jostain. Ilmassa oleva normaalisti kiinnostamaton typpi riittää tällöin kiihokkeeksi. Happi palaa säteilyenergian ryydittämänä rajusti typpiksidiksi. Tämän tyyppisessä ionisaatiossa normikemia ei enää edes toimi. Vaan muodostuu groteski ylireaktiivisuuspalo tuhoisalla roihahduksella. Posivan Onkalo ja siitä ulkoilmaan puhalletava maailman suurin beettasoihtu sisältää tällaisia groteskeja reaktiota massoittain.

Laskennallisesti Onkalon säteilyvuon energiatasoiksi lasketaan 10 000 000W. Mutta tämä Onkalon tuottama säteilyvuo on tosiaan kaiken lisäksi kaikkein pelätyintä nopeaa neutronointia. Säteilyvuota joka polttaa mm. uraanin osuessaan plutoniumiksi, myös räjäyttäen sen suoraan surutta fissiohalkeamiseen tuosta vaan! On päivän selvää, että tämä Posivan maailman vaarallisin ydinjätehanke on salainen, koska suuren yleisön ei haluta tajuavan siihen kätkeytyviä massiivisia megariskejä. Maailman suurin beetasoihtusyklotroni kätkee jotain ennekokemattoman vaarallista. Jättimäinen 15 000m3 kokoinen VI- Onkalo peittelee sisuksiinsa paljon kammottavampaa ydinkuolemaa, kuin monet osaavat edes painajaisunissaan pelätä!
-----------------

Sent: Tuesday, October 19, 2010 11:33 PM
Subject: Re: Posiva.

Onko (säteilykerrytyksen) lopputuote mahdollisesti viimeisessä vaiheessa antimateriaa? Kuin myytin käärme joka nielee itsensä. Kaikki häviää mustaan aukkoon?

*(Kuvaavaa, että h e t i kun aloimme puhua säteilyn aiheuttamista mustista aukoista. napsautti linjaliikennettä tauotta tarkkaileva NSA-porukat linjani aamupäiväksi poikki! Luuleeko ne typerykset, että jättäisin juttujamme esittämättä noin heppoisin perustein, ettei linjat vedä?))

*Kuule osaat kyllä hämmästyttää minua noilla ennakoinneillasi aina vaan!

* Eli esimerkiksi tuollaisen perus 1 000 000eV säteilygamman osuessa kiintoaineen pintaan tapahtuu mm. aivan uskomaton sekundäärisäteilymuuttuma. Muodostuu f y y s i n e n aineellistuva elektroni ja fyysinen antiaine-elektroni positroni. Siis hei t u o s t a v a a n ihan kun ei mitään!

*Tämä on eräs klassinen salattu "parinmuodostussäteilyn" reaktion malli siitä miten säteily tuottaa nuo 50% ainetta ja 50% maailman pelätyintä antiainehiukkasta. Mutta ei siinä TOKI kaikki! Kerroit, en edes "yritä" ymmärtää mistä i h m e e s t ä tuonkin ongit mutta hei kamaan MUTA-AUKO! Tuo on jotain NIIN mielikuvituksen ylittävää aikojenalun "geenitiedostoista onkimaaa", ettei sanat riitä. . .Öö. .tai siis. ..No hei meni niin mielenkiintoiseksi, että nyt toimitan liikoja kommentoimatta sulle aiheeseen liittyvää materiaalia. Mulle on totaalinen ylläri MITEn tuonkin yksityisnyanssin osasit pistää kättelyssä 100% OIKEIN:

http://kuvaton.com/k/E3h.jpg

Ällistyttävän monissa myyteissä on maan sydämeen piiloon haudattu tuli, ja se on haudattu siksi että se on niin vaarallinen ja tuhoava että sen irti päästäminen tuhoaa maailman. esim.
http://www.bird-publisher.com/eng/conte ... hology.pdf
Pistää miettimään onko kaikki tapahtunut jo aiemminkin ja myytit yrittävät omalla tavallaan varoittaa meitä tekemästä samoja virheitä.
Tulva löytyy myyttinä joka puolelta maailmaa, ja tulvaa ennakoivat tapahtumatkit kuvaillaan samoin.

Luin penskana Mahabharatasta Drona Parvaa ja siinä se kuvaillaan tarkkaan, ydinräjähdys. Koko teksti varmaan löytyy netistä jos etsii. Minä löysin tämän http://theruthlesstruth.com/wordpress/c ... lizations/ Sitä en tiennyt että Intiasta on löytynyt tuhansia vuosia vanha kaupunki jonka asukkaiden luista mitatut säteilyarvot ovat 50 kertaa normaalia korkeammat. Myyteistä toisaalta voisi löytyä vastauskin

*Niin . . ei tosiaankaan ole syytä aliarvioida menneisyyden aivoitusmassiiveja. Miten suuret kulttuurit ja aavikouskonnot on osanneet systemaattisella paineellaan varoittaa MEITÄ parhaillaan kohtamastamme maailmanhistorian rajuimmasta ydintuhosta ikinä. Tulevat sukupolvet, jos niitä edes tämän pian kohtaamamme jälkeen ihmismoodissa jää jäljelle tulevat suunnattomasti legendoissaan hämmästelemään miten nykyiset ydinherramme ajoivat silmittömässä tyhmyydessään miljardien ja miljardien megasäteilymurhaansa läpi! Tasan tarkoin tietäen, että edessä voi olla ainoastaan ydintuho.

*Oikeastaan näin ydinvoimalla on pyyhkäisty avaruuksista AINA suuret vuosimijoonissa muodostuneet menneisyyksien totaalituntemattomat kulttuurit pois. Menneeseen 13,5miljardiin vuoteen on tilastollisesti muodostunut miljoonia suurkulttuureja. Nyt jäljellä ei a i n o a a k a a n ! Jokin SYY avaruuksiemme totaalityhkyyteen on perimäkoodeissamme selittämässä! Onkin ilmeistä, että ihmiskunta on "eräs hiipuva" sivujuonne muinoin avaruuksiin kurkottaneesta megakulttuureista. Jotka suuressa viisaudessaan kokemuksistaan oppineena istutti genomiimme varoitukset "uskontona" siitä, mitä nykyinen YDIN-voiman helvettiin uskoutumisuskontomme 101% varmasti luojalleen tekee. Ei tällaisten tarvitse sen kummallisempiin tajunnan asteisiin edes perustua.

R.
--------------
*Kulttuurien itsemurhautuminen perustuu selkeään loogisuuteensa: Kulttuuri luo säteilylähteen työjuhdakseen, täysmääräisesti tajuamatta, että planeettassaan ikuinen säteily kertyy koskaan poistumatta gravitaation lukitsemasta pallosestaan. Siitä säteilynhallinnan vallantunteestaan innostuneena kulttuuri ahneutensa kasvuun luo yhä LISÄÄ säteilylähteitä. Entistä enemmän, entistä mahtipontisempia ja suurempiin tarpeisiinsa. Viimein "jossain" ydinjätevarastoitumien rajattomissa syövereissä säteilykertymä alkaa olemaan niin suuripontista alkaen säteilypaineillaan murskaamaan ylikyllästämäänsä arkimateriaa MUSTAKSI AUKOKSI! Ja volaa, suuri säteilykulttuuri luistuu tieten luomaansa mustaan aukkoonsa muodostamastaan säteilyinfernostaan.

*Moniko on muten tajunnut tätä: Mistä on peräisin alkuräjähdyksestä vapautunut noin 75% vety ja 25%% heliumia? Kun neutronisäteily räjähtää 1 000 000eV beettasoihturäjähdyksellään sen säteilynsä JÄTTEITTEN elektronista ja protoneista muodostuu v e t y ä ja mustaksi aineeksi miellettyä neutriinosäteilyä ! Kun alfasäteily-ydin ja beettasäteilyelektroni yhdistyy muodostuu HELIUMIA. Kun gammasäteily kohtaa kiintoaineen muodostuu siitä elektroni ja antiaine-elektroni positroni, niinikää mustaa avaruuksien tuhoavaa mystistä ainetta. Auringon protonisäteily yhdistettynä parinmuodostuselektronituottoon luo vetyä jne.. Onko siis musta aukko jäänne jostain meitä edeltäneestä säteilyinfernoonsa täystruhoutuneesta menneisyyden suurkulttuurista. Vai miksi kaikki sen säteilyinfernon mustaan aukkoon suistuva aine tuntuisi olevan meille Big Bangin jäänne säteilyyn täystuhotuista jäänteistä muodostunutta "madonreikätuoton mustasta aukosta?"

R.
-----------

Sataluokkaista Posivakalmoa.

Posiva suunnittelee sijoittavansa Onkaloonsa säilöön 12 000 000kg ydinjätettä. Tämän suuruista määrää on peruskansalaisen jo vaikea edes tajuta. Paljonko se on perusreaktorien sisältösaastaa? 1 000MW reaktoriin maailmalla ladataan 100 000kg/v näkemällä tappavaa uraanipolttoainetta. Voidaan sanoa, että Posivan onkalo syytää jo tonneissa laskien enemmän säteilykuolemaa kuin 120kpl maailmalla pörräävää 1000MW reaktoria yhteensä. Mutta ei tämä ole kuin alkuun. Ydinpolttoainetta säilytetään IAEA-ydinturvamääräyksestä AINA tarkoin metrien syvyisessä vedessä siitä selkeästä syystä, ettei siitä vapautuisi megavaarallisia nopeita neutroneja. Vaan lähinnä myös tappavan vaarallisia termisiä neutroneja.

STUK "Säteily ja turvallisuus" sivu 83 kertoo näiden kahden erilaisen neutronin tappavuuksien välisiä eroja. Terminen neutroni pitää sisällään minimissään 0,005eV energia varastoituneena. Kun taas nopea neutroni on 20 000 000eV energia sitoutuneena jo pelkkänä liike-energiana. Erot ovat suuruusluokka 4-MILJARDIA!. . Hiljentykäämme miettimään montako kertaa vaarallisempaa laitetta sitten Posiva on maailmamme tuhoksemme Onkaloon tekemässä. Miksi sitten Posiva vartavasten haluaa tapattaa kertaiskullaan koko maapallomme syytämällä siihen enemmän nopeita neutroneja kun maailman kaikki reaktorit yhteensä? Tämä teko hakee vertaistaan tahallisten kansanmurhien keskuudessa. Kerrotaan alun 120kpl ydinvoimalan hitaitten neutronien tuottomäärä nopeiten neutronien miljardikertaistuksin. . .

Koska maailmalla on JO surullisenkuuluisia kokemuksia ties mistä Superphenixeiatä, tai Japanin 15v korjailtusta hyötöhirviöstään. Siitä miten nopeita neutroneja vuotaville kaikille maailman hyötöreaktoreille on tapahtunut. Hankkeita on ollut maailmalla puolisen tusinaa ja yksikään ei ole pysynyt käytössä kuin muutaman vuoden. Syykin on sama, reaktoreista hillittömästi vuotavat alkuaineita ympäriltään agressiivisiksi aktivoivat neutronivuodot tekivät laitoksistaan ihmiselämälle sopimattomaksi! STUK:n pääjohtaja Lahti ilmoitti tuohtuneena 2010 kesällä, tätä tappavaa hankettaan suunnitteleva Posiva ON pysäytettävä, ennenkuin on liian myöhäistä! Posiva päättääkin järkeä uhmaten levittää neutronivuopomminsa maailman suurimmalla 457m pitkällä beettasoihtulingollaan. Varmistaa rikoksensa peittelyt, kuin vain Suomessa osataan. Maailman tunnetusti korruptoituneimpiin kädettömyyksiensä ydinturvavirannomaisten piittaamattomuuksiin. Käyn oksentamassa!

Kommentit (4)

BUM, ChemisyntiVideo 2.

JIM Historia Atomipommin salat 07.10.2010."Irakissa pommitettiin
täysvoimainen ydinvoimala montuksi systemaattisilla lentopomituksilla. Osirakiin valmistunut ydinvoimala räjäytettiin israelin 900kg ilmapommitusiskuin 1981.(Ydinaseita siis ON joilla USA:n Irakin iskua alkujaan perusteltiinkin. Vaikka EU vedätti uutisointiinsa, ettei ydinasetuotantoa Irakissa ollut!) Pakistanilainen Alamosin vakoileva veteraani Aga Khaan oli toimittanut tarvittavan tietotaidon." Hän toimitti ydinvoimalaitoksien ja siviiliydinvoimalaitoksista tehtäviä ydinpomminteko-ohjeita mm. Syyriaan, Libyaan, Iraniin ja Pohjois- Koreaan. Myös näistä ydinvoimaloista teki USA lopun mm. salatuin ilmaiskuin Libyaan,
Iraniin ja Syyriaan. Pohjois-Korea on myös katkolla. Jostain syystä vaan lukuisista räjäytetyistä ydinvoimaloista puhuminen on realismina totaalinen
TABU.
--------------
*Chemtrailaaminen maailmalla on saamassa niin paljon julkisuutta
rinnakkaisilmiöineen, että oli aika niputtaa aiheeseen liittyviä
ultrasalattuja taustoja kokonaisuuksiksi. Jotta ihmiset tajuavat mistä on kyse:
http://kuvaton.com/k/bAo.jpg

Tosiaan, Styrge meni heti uudestaan jäihin, vaikka sen avautumisesta ehdin jo tiedottaa. Et saanut sitä postia? Nyt syy on eri; tuli laatikko täyteen, mutta kyse ei ole pelkästään omasta mokasta; en nimittäin pääse tyhjentämään sitä ylläpitosivuni kautta, mikä on aiemmin onnistunut!

Tässä uusi tykkivideo:
http://www.youtube.com/watch?v=_QJYXt7vfU0

On kemikaalivana-aiheinen, mutta TYKKI! Eli eiköhän ydinmiehetkin pelolla katso salaisten operaatioiden paljastumisia...

*Lienee kuule varsinainen täsmäohjus! Koetin uittaa sitä mm. Suomen blogilistan ykköseksi PÄIVÄSSÄ nousseeseen Riitta Söyringin US-blogeihin. Sain koettaa KYMMENEN KERTAA ja siltikin liki kirjain kerrallaan! Että noin rohkea kooste sulta tällä kertaa? Kehuttiin muuten meillä kotona hetimmiten. . Öö. .että meinaan osaat! Oikeesti kokosi kivasti jännitettä. Täytyy sanoa, että äijä ähkyyn meni!) Upeita kaivattuja sisäkuvia, suutinkuvia chemtrail ruiskujumboista.

*Mutta varsin nauruun repesin kun perusjumbon pohjatroppu aukaistiin!. . Siis. . .ihan hullun hommaa koko chemtrailaus! Sait kyllä pelittämään vaikka puolessavälissä ajattelin jo jännitteen katkeavan, mutta eikö mitä. Niin juu loistavavuudessaan oivaltavaa myös PIIRTÄÄ nuo kymmenet vanat ns. "virallisen" reittipiirroksen viereen! Oikeesti tajusi kyllä m i k s i SUPO peloissaan saartoi sinut yhteyksistäni juttusi tehtyäsi. Ne kuule tietää POLIISIpelkureina, että meikä näinollen pistää videosi "kiertoon".!))

CHEMI 3.

TVO ylälenkille!

+ Lisällite
TVO:n ydinvoimaloitten päältä kiertävästä chemitrailerlenkistä. Kertoo s u r u t t a , että ydinvoima on chemtrailauksen keskitetty kohde. Nyt vaan poikkeuksellisesti täsmätyn ruiskutuksen lenkin teki normaalia 4-moottorista venäläiskonerohjoa pienempi, ilmeinen suomalaishävittäjä!
http://kuvaton.com/k/Ek9.jpg
http://kuvaton.com/k/EkM.jpg

*Monta juttua tulessa. AIVAN hämmästyttävä todistajanlausunto siitä, ettei edes lentokentän henkilöstö tuntuisi tietävän koneittensa muuttamisista chemtrailereiksi. Eli arkisessa liikelentokoneessa kapteeni EI tajuaisi, että aina ylittäessään ionisaation kyllästämää pilveään ionisaation "lambadalaukaisin" yrittää "suojata" säteilytuhoutuman uhkaamaa konetta baariunionituottolaittein!? Tämä kertoisikin sen, miksi chemtrailervanat keskittyvät esim. Olkiluodon lähistölle automaattisesti. Ja miksi systeemi käynnistyy niin kellon tarkasti ionisaatiopilvistä. On 100 % varmaa, että tämä ionisaatiosuojaukseen kytketyksi ilmoitettu erikoissysteemi tuli lentokoneitten "hengenvaarasuojana" salaa pakolliseksi kun Etelä- Atlantin säteilyanomaliaan Brasilian edustalla räjähti ranskalaiskone reilu vuosi sitten!

Muutenkin tämä alla oleva juttu on kuin suora KOPIO niistä lukuisista "hämärälöydöksistäni" ja saamistani komennuskokemuksista TVO:lla. Kun ydinkuolemanalalla on noita elämää kestämättömiä kauhistuttavia kalmankankeita salaisuuksiaan joukoittain. Niin näköjään niitä omatoimisuudellaan selville saavia kohdellaan yhtä käsittämättömän härskisti ja moraalitta kautta maailman. Kaiken takaa löytyy kansainvälinen IAEA- ydinrikolliskolonialistit.
Chemtrailerin tekniikkaa on siis "pakkosijoitettu" peruskoneittenkin joukkoon, jotta tällä tekniikalla kyettäisiin peittämään 100% chemtrailaamiseen erikoistuneitten mm. venäläiserikoiskoneitten chemtrailaamiset ikäänkuin "suurempaan joukkoon". Todella kierää tekniikka kaikkineen mutta aiheuttaa näköjään toisaalta ilmeistä paljastumista myös huoltotilanteissa. Kaikki kiteytyy suunnattomaan pelkoon ja salailuun. Asian ON kuolettavaa!

------------------

Käännös (englanti > suomi)
US Söyringi- blogi 18.10.2010. Lentoyhtiön mekaanikko:

"Ymmärrettävistä syistä kun luet tätä en voi paljastaa henkilöllisyyttäni. Olen ilma-alan mekaanikkona suuressa lentoyhtiössä. Olen töissä eräässä huoltoverstaassa joka sijaitsee suurella lentoasemalla. Olen huomannut joitakin tietoja, jotka sinun tulisi tiedostaa.

Ensinnäkin haluan kertoa teille jotain "nokkimisjärjestyksestämme" mekaniikkojemme joukossa. Koska selventää tarinani taustaa. Avioniikka, moottorit, tai lennon valvonta. Mekaniikkajärjestelmät on yläreunassa "nokkimisjärjestyksessä". Seuraavaksi tulevat mekaniikan työt hydrauliikka- ja ilmastointijärjestelmät. Sitten tulevat ne, jotka tekevät työtä keittiössä ja muita keskeisiä järjestelmiä. Mutta aivan listan alapuolella ovat mekaniikkojen työt jätteenkäsittelyjärjestelmiin. Ei mekaanikko halua työskennellä pumpuissa, säiliöissä ja putkissa, joita käytetään säilyttämään jätteitä käymälöistä.

Mutta jokaisella lentoasemalla, jossa olen työskennellyt on aina nuo 2 tai 3 mekanikkoa, jotka vapaaehtoisesti tekevät työtä WC järjestelmiin. Muut mekaanikot ovat tyytyväisiä antaen heidän tehdä sitä. Tämän vuoksi kanssasi on 2 tai 3 mekanikkoa, työskentelemässä lentoasemalla. Kukaan ei kiinnitetä paljon huomiota näihin tyyppeihin eikä mekaanikkojen solidaarisuus toisen mekaanikkoon toimi kuin lähinnä vain rinnakkaisjätejärjestelmillä. Itse en ollut aiemmin ajatellut paljon tilanteesta kuin vasta viime kuussa.

Kuten useimmat yhtiöt olemme vastavuoroisia sopimuksinemme muiden lentoyhtiöiden lennoista lentokentältämme. Jos heillä on ongelmia koneessaan yksi mekaanikko huolehtii siitä. Samoin jos koneessaan on ongelma lentoasemillaan, joku muu lentoyhtiö tarjoaa korjaamohuoltopaikkaansa, korjaten koneemme.

Eräänä päivänä viime kuussa minut kutsuttiin pois meidän tukikohdasta toimimaan toisen lentoyhtiön koneeseen. Kun sain puhelun lähettäjältä en tiennyt, mikä ongelmana oli. Kun sain koneen havaitsin ongelman olevan jätehuollossa. Ryömin korjaamaan rikkoutumiskohtaa. Kun sain laitteen käsiini, tajusin, että jotain oli vialla. Siellä oli liikaa tankkeja, pumppuja ja putkia joita ei olisi pitänyt siellä olla. Aluksi oletin, että järjestelmä oli muuttunut. Olin 10 vuotta sitten ollut työskentelemässä vastaavassa. Yrittäessäni löytää ongelman havaitsin ylimääräisiä putkia ja säiliöitä joilla ei ollut yhteyttä jätehuoltojärjestelmään. Olin juuri löytänyt tämän, kun toinen mekaanikko yrityksestä näki. Hän yleensä toimii näissä järjestelmissä. Kun olin lähdössä kysyin lisätietojaan. Hän kertoi minulle "ole huolissasi omista koneistasi ja anna hänen huolissaan omistaan!"

Seuraavana päivänä etsin tietokannoista johdotustietoja. Kun olin siellä päätin etsiä lisävarusteet jotka olin löytänyt. Ihmeekseni käsikirjoista ei ilmene mitään lisävarusteita, joita olin nähnyt omin silmin päivää ennen. En edes valmistajan tiedostoja. Nyt olin todella päättänyt selvittää, mitä kyseisten laitteet on..

Seuraavalla viikolla meillä oli kolmen meidän koneen tärkeitä määräaikaistarkastuksia ja indeksointeja. Olin juuri päättänyt tarkastukseni ja ajattelin vilkaista jätejärjestelmää yhdellä koneellamme. Ounastelin, ettei kukaan huomaisi töitäni lisäkoneellani, jossa oli tuo erikoisvaruste!

Aloin seurata järjestelmän putkia, pumppuja ja säiliöitä. Näyttivät olevan ohjausyksikön järjestelmässä. Tavallinen näköinen ilmailutekniikan ohjausyksikkö, muttei ei ollut merkintöjä missään. Voisin jäljittää ohjaus johdot ruutuun pumput ja venttiilit, mutta ei ollut ohjauspiirejä tulossa yksikköön. Vain johdotus yksikön koneen päävirtalinjaan.

Järjestelmässä oli 1 iso ja 2 pienempää tankkia. Vaikea sanoa ahtaassa tilassa, mutta se näytti suurelta säiliöltä n. 50 litraa. Säiliöt olivat yhteydessä täyttö ja tyhjennysventtiiliin. Läpi rungon, taakse on oma tyhjennysventtiilin jätejärjestelmä. Löysin sen ovelasti piilossa paneelinsa mukaan jolla voit ajaa jätettä viemäriin.

Aloin seurata putkiston pumppuja. Nämä putket johtavat verkkoon pieniä putkia päättynen siipien takareunaan ja vakaus siivekkeeseen. Jos katsot tarkkaan siipiä suuressa lentokoneessa näet joukon johtoja, noin sormen kokoisia, jotka ulottuvat takareunaa siiven pinnoille. Nämä ovat staattissuojan sydämet. Niitä käytetään purkamaan staattiset sähkövaraukset, jotka kerääntyvät koneeseen lennon aikana. Huomasin, että putkitukset mysteerin järjestelmään johtaa aina 1 / 3 osaan näistä staattisista sydämistä. Nämä sydämet oli "koverrettu ontoiksi"!

Siivellä ollessani yksi johtaja huomasi minut. Hän määräsi minut ulos kertoen, minun siirtymätyöni olevan nyt ohi ja etten ollut hyväksytty mihinkään ylityöhön. Lähipäivinä olin hyvin kiireinen ja minulla ei ollut aikaa jatkaa tutkimusta. Myöhään eräänä iltapäivänä kahden päivän kuluttua minut kutsuttiin poistamaan lämpötila-anturia jota piti ottaa pois kaksi tuntia. Olin viimein valmis paperityöhön.

Noin 30 minuuttia myöhemmin huomasin sivumennen pääjohtajani. Kun menin hänen toimistoonsa huomasin, unionin edustajan ja kaksi muuta odottamassa minua. Hän kertoi minulle, että vakava ongelmia oli havaittu. Sanoi, että olin saanut huomautuksen väärien paperien käytöstä. Hän ojensi minulle kurinpito lomakkeen, jonka mukaan olin käyttänyt vääriä papereita moottorin lämpötila-anturihuollossa, joita olin asentanut muutamaa tuntia ennen. Olin hämmästynyt, alkaen protestoida. Sanoin heille väitettä naurettavaksi, ja että olen tehnyt tätä työtä useasti. Liiton edustajat puhuivat silloin ja suosittelivat, että menemme katsomaan konetta epäilyjen poistamiseksi. Kysyin, ketkä kaksi muuta miestä olivat. GM kertoi, lentoyhtiöiden turvallisuustarkastajiksi mutta eivät antaneet minulle nimiään.

Etenimme huoltokoneeseeni. Avasimme moottorin Cowlingin ja liiton edustaja veti anturin. Hän tarkisti sarjanumeron ja kertoi kaikille, että se oli vanha instrumentti. Liiton edustaja tarkastaa kirjanpitoni ja veti telineeltä suljetun laatikon. Hän avasi laatikkoon asennetun moottorin lämpötila-anturin sarjanumeron jonka olin asentanut. Minulle kerrottiin, joutuvani lomautettavaksi viikoksi ilman palkkaa ja piti lähteä välittömästi.

Mietin kotonani, mitä helvettiä minulle oli tapahtunut. Sinä iltana sain puhelun. Ääni sanoi: "Nyt tiedät, mitä tapahtuu mekanikoille, jotka penkovat mitä heidän ei pitäisi. Seuraavan kerran alat työstää järjestelmiä, joista et menetä työtäsi. Koska olen anteliaalla tuulella Uskon, että voit palata töihin pian "click. Taas jouduin huolestumaan lisää salaperäisistä putkistotiedoistani. Seuraavana aamuna General Manager soitti minulle. Hän sanoi, erinomaisesta työhistoriastani johtuen työni keskeyttämisaika oli laskenut yhteen päivään, ja että minun pitäisi raportoida välittömästi. Ihmettelin mitä he yrittävät piilottaa ja keitä he ovat!

Tämä päivä töissä meni niin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Joustivat ja liiton edustaja kertoi minulle, ei puhuta siitä. Tuona yönä kirjauduin Internetiin yrittäen löytää joitakin vastauksia. En nyt muista miten jouduin sinne, mutta törmäsin sivustoon. Silloin löysin asiakoosteet. Mutta seuraavana aamuna töissä löysin lapun lukitusta kaappistani: "Uteliaisuus tappoi kissan. Älä tarkastele Internet-sivustoja, jotka eivät koske sinuna."

No se siitä. He tarkkailevat jatkossa minua.

No tiedät mitä he tekevät. En tiedä, mitä he ovat ruiskuttamassa, mutta voin kertoa teille, kuinka he tekevät sen. Käyttävät "hunaja-autoja". Nämä autot, tyhjentävät jätettä käymäläjätteistä säiliöönsä. Lentoasemat yleensä ulkoistaa tämän työn ja kukaan ei mene lähelle näitä kuorma-autoja. Kuka haluaa lähelle rekkaa täynnä paskaa? Vaikka nämä kaverit ovat vain tyhjentävinään jätesäiliöt ne samalla täyttävät säiliöt ruiskuttimiinsa. He tietävät, koneitten numeroinnit joten ne luultavasti ohjelmoivat ohjausyksiköt aloittamaan ruiskutukset tarvittaessa, kun kone saavuttaa tietyn korkeuden. Suuttimet on väärennetty statiikanpoistimien sydämeen niin huomaamattomina, ettei kukaan lentokoneessa näe asiaa.

Jumala auttakoon meitä kaikkia,
Huolestunut kansalainen. "

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat