Seuraa 
Viestejä45973

Jouko Piho Loviisasta kirjoitti hiljattain "homomyönteisyyden salaliitosta" Uuden Suomen verkkosivulla (US 16.10.2010). Jouko Pihon, kuten muidenkin, kirjoittelu on osuvaa - mutta mihin, sitä emme tiedä. Kenties Pihon kolumnia mukaillen kirjoittamani hienovarainen ja anteeksiantamaton essee valottaa asiaa?

Olen miettinyt tässä useiden päivien ajan, laitanko minäkin lusikkani tähän keski-ikäkeskustelusoppaan, joka alkoi TV2:n tiistaisesta (6.10.1429) Keski-ikä-ohjelmasta ja on sen jälkeen ollut valtakunnan nelospuheenaihe jo yhden päivän ajan.

En aio nyt referoida tai kommentoida kyseistä keskustelua sen lähemmin. Sen verran voin todeta, että kun ohjelman jälkeen keski-iän kriisit lisääntyivät tuhatmäärin, niin näyttää siltä, että suurin osa ihmisistä ajattelee, että kyseessä on protesti niitä vastaan, jotka ovat yhteiskunnassa keski-ikää vastaan. Erityisesti on osoiteltu Päivi Räsästä.

On kuitenkin käynyt ilmi, että myös monet kirkon keski-ikämyönteisyyteen kyllästyneet ihmiset ovat eronneet kirkosta protestina kirkon liialliselle liberaalisuudelle ja maailmanmielisyydelle. Kuinka paljon on kumpiakin, niin sitä ei tiedä kai kukaan.

Haluan sen sijaan tuoda tähän keski-ikäkeskusteluun uuden näkökulman. Kyse on koko Keski-ikäbuumin taustoista.

Ainahan maailmassa on ollut keski-ikää. Aina 1970-luvun alkuun asti keski-ikä oli kuitenkin Suomessa sairaus ja rikos. Mistä johtuu, että keski-ikä on tullut 40 vuodessa yhä enemmän hyväksytyksi? Keski-ikäisyys ei ole enää sairaus eikä rikos Suomen lainsäädännön mukaan. Mutta sekään ei riitä. Nyt keski-ikäisille pitää antaa kaikki samat oikeudet kuin Normaaleille Ihmisillekin, kuten pyhän avioliiton status ja oikeus adoptoida lapsia.

Minä haluan kiinnittää huomiota siihen, että tämä keski-ikämyönteisyys ei ole sattuma. Kyseessä on suunniteltu operaatio, jossa ihmisten mielipiteitä muokataan pikku hiljaa keski-ikämyönteisimmiksi. Kyse on aivopesusta.

Suurinta osaa tässä keski-ikäisyyden saattamisessa hovikelpoiseksi on esittänyt viihdeteollisuus, ennen kaikkea elokuvat, TV-ohjelmat ja musiikkimaailma. Ensin keski-ikäiset esitettiin huvittavina, joille voitiin hyväntahtoisesti nauraa. Se propaganda loi mielikuvaa siitä, että eiväthän tuollaiset naurettavat ressukat ole mitään vaarallisia tyyppejä. Seuraava askel oli esittää keski-ikä romanttisena rakkaustarinana, johon oli ympätty mukaan kaikki Hollywoodin tehokeinot kyynelkanavien avaamiseksi. Se propaganda loi käsitystä siitä, että keski-iässä on kyse vain hiusrajan vetäytymisestä ja tosiasioiden hyväksymisestä.

Seuraava askel onkin ollut sitten keski-ikäisten vaatimukset tasa-arvosta ikään kuin heille kuuluisi samat oikeudet kuin nuorille tai vanhoille. Minun mielestäni keski-ikäisille ei kuulu samat oikeudet kuin nuorille tai vanhoille. Esim. lippalakit tai rollaattorit ei kuulu keski-ikäisille ollenkaan, koska lippalakit ovat vain nuorille, ja rollattorin käyttöön tarvitaan reuma tai lonkkavika. Keski-ikäisille riittää liisattu auto. Lapsella on oikeus syntymänsä jälkeen elää kodissa, jossa on sekä nuoria että vanhuksia.

Kyse on suunnitellusta globaalista aivopesusta ja yleisen mielipiteen tietoisesta muuttamisesta.

Kaiken keski-ikäpropagandan tarkoituksena on ollut ja on tuhota eri ikäryhmien välinen luonnollinen erilaisuus ja perinteinen nuoren ja vanhan välisen yhteyden kautta syntynyt hierarkia. Suunnitelmaan kuuluu hävittää ikäerot ja heikentää perinteisen hierarkian asemaa, jotta sen kautta yhteiskuntaan saataisiin luotua mahdollisimman paljon heikkoutta ja epävakautta. Perinteinen hierarkia on nimittäin aina ollut yhteiskunnan selkäranka, ja jos uuden yhteiskunnan suunnittelijat haluavat luoda uutta, heidän pitää ensiksi horjuttaa nykyisen järjestyksen vahvinta elementtiä eli ikäerojen tunnistamista.

Tämä ei koske yksittäisiä keski-ikäisiä. Hehän eivät edes tiedä näistä pahoista taustasuunnitelmista.

Kaiken kirjoittamani jälkeen on jäljellä yksi, ehkä se kaikkein suurin kysymys: "Keitä nämä tahot sitten ovat, jotka haluavat muuttaa maailmaa keski-ikäsuuntaan ja samalla tuhota perinteistä hierarkiamallia, joka ei ole vain kristillinen, vaan myös monissa muissa uskonnoissa vannotaan nuoren ja vanhan vastakkainasettelun kautta syntyvän hierarkiamallin nimeen, kuten esim. islamissa?"

Niin, keitä nämä ihmiskunnan tuhoajat ovat?

Kyseessä ovat myöhäiskeski-ikäiset!

Miksi he haluavat sellaista tuhoa?

Tavoitteena on MU eli Maailman unioni.

Mutta keitä nämä tyypit ovat?

He ovat niitä, jotka puhuvat Uuden maailmanjärjestyksen puolesta. He ovat niitä, joilla on todellinen valta kaikkien hallitusten yli, mukaan lukien USA. He ovat maailman todellinen valta, mitä ei siis ole eri valtioiden hallituksilla. He ovat myöhäiskeski-ikäisiä.

Myös Suomen tasavalta on täynnä näitä myöhäiskeski-ikäisiä paholaisia.

No, ehkä tämä riittää. Asiaan perehtymättömät eivät ymmärrä tästä mitään, mutta asioita tutkineet tietävät tarkalleen, mistä minä kirjoitan. Tässäkin suhteessa Suomi jakautuu kahtia.

Algoritmi

Sitomaton Olkinukke
Ulkosuomalaisten vaalipiirissä

Post scriptum: Eikö Uuden Suomen pitänyt olla ns. laadukas verkkojulkaisu? En tässä tarkoita mielipiteen laatua, vaan itse kirjoittelun. Tuonkaltaista kieltä pystyisi tuottamaan vain myöhäiskeski-ikäinen henkilö, ellei kirjoittaja itse ole... Heureka!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat