Seuraa 
Viestejä38

Kiviplaneetat Auringosta ja kaasuplaneetat Jupiterista?

Kari Enqvist: Vien Rucolan takaisin. s. 94

Kun Einstein ei keksinyt suhteellisuusteoriaa.

"Fyysikot kuten irlantilainen George FitzGerald ja hollantilainen Hendrik Antoon Lorentz tai matemaatikot kuten ranskalainen Henri Poincare olivat kukin löytäneet palasia oikeasta vastauksesta, mutta yleinen mielipide oli, että eetterihypoteesissa ei sinänsä ollut mitään periaatteellista vikaa. Jotakin selvitettävää siinä oli, pientä viilausta, mutta ei suurta korjattavaa - niin ajateltiin"

Nykyisin ajatellaan että alkuräjähdysteoriassa ei ole mitään vikaa, sen hiomista pitää vain jatkaa ja jatkaa jne. Mutta ei se niin ole. Maailmankuvamme mullistuu vielä kertaalleen ja tästä se viimeistään alkaa.

s. 95

"Samanlaisia tuntemuksia oli varmasti monella vanhemman polven fyysikolla. On vaikea luopua perustasta, jolle koko työura ja maailmankäsitys on rakennettu. On helppo jäädä menneisyyden vangiksi vaikka mielikuvituksen rohkeutta ei puuttuisikaan. Tämä oli myös Poincaren ongelma. Vaikka hän oli aikansa terävimpiä tiedemiehiä, hänkin uskotteli itselleen, että eetteriongelma ratkeaisi pelkästään klassisen fysiikan virittelyllä"

Nyt Enqvistillä ja kumppaneilla on tilaisuus testata omaa kykyään luopua perustasta, jolle koko työuransa ja maailmankäsityksensä on rakentanut. Katsotaan miten asiat etenevät. Riittääkö vanhalla sukupolvella rohkeutta vai joudummeko odottamaan että vanha sukupolvi kuolee pois poikkeen vanhuuttaan jne. Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Tulimme taas savolaisittain asiaan eli kiertäen.

Ehkäpä Aurinkokunta syntyikin näin?

Ensin oli vain Aurinko ja Jupiter joiden aine / energia on peräisin galaksin keskustasta. Siellä oleva jättimäinen energiatihentymä kohtasi eteenpäin menevän liikkeen aikana vastaavan kokoluokan tihentymän joka liikkui suht samaan suuntaan pois päin tietyltä alueelta. Sen verran eri suuntaan, että liikeradat kohtasivat ilman vetävää voimaa. Voimakas vuorovaikutus sai molemmista räjähtämään energiaa aaltoina joilla oli uusien tähtien luonne.

Jos galaksin keskustan jättimäinen energiatihentymä ei kohdannut vastaavaa energiatihentymää eteenpäin menevän liikkeen aikana, se jäi vetygalaksiksi joita on jo havaittu aika lähelläkin meitä.

'Dinosaurs' in space found by PhD student (w/ Video)

http://www.physorg.com/news205665540.html

Dwarf galaxy has giant surprise

http://www.physorg.com/news2659.html

Eli galaksin keskustan jättimäinen energiatihentymä laajeni ja säteili energia-aaltoja joilla on vedyn luonne. Koska aallot eivät kohdanneet vastaan tulevia vastaavan energian omaavia hiukkasia, ei syntynyt paineenvaihtelua jonka seurauksena olisi syntynyt uusia tähtiä jne.

Ja sitten asian ytimeen..

Aurinko ja Jupiter siis työntyivät pois päin galaksin keskustasta suht samassa suhteessa kuin laajenivat.

Kun Jupiter oli Auringon ja galaksin keskustan välisellä alueella, törmäsivät galaksin keskustasta tulevat neutriinoja massiivisemmat ja tiheämmät hiukkaset Jupiterin sisällä Auringosta tuleviin neutriinoihin. Tämä siksi että Jupiterin keskellä kova paine ja atomien ytimistä säteilevä energia ohjasi kyseiset hiukkaset törmäyslinjalle joka oli suht atomien ytimien välisellä alueella.

(Vai tapahtuivatko törmäykset kvarkkien välisellä aluella? Myös kvarkit laajenevat ja säteilevät energiaansa toisiansa kohti ja tämä energia ohjasi kyseiset hiukkaset törmäyskursille joka olikin kvarkkien välisellä alueella?)

Entäpä mitä hiukkasia galaksin keskustasta tulee lähes valonnopeudella? Kvarkkejako? Vaiko ns. protoneja / neutroneja?

Syntyykö uusia raskaiden aineiden atomeja kyseisissä törmäyksissä?

Kun Aurinko oli suht Jupiterin ja galaksin keskustan välisellä alueella, törmäsivät Jupiterista säteilleet hiukkaset Auringon sisällä galaksin keskustasta tuleviin hiukkasiin jne.

Kiersikö Jupiter Auringon aikoinaan alle 10 vuodessa ja jossakin vaiheessa noin 11 vuoden välein? Ovatko Auringon pilkut merkki siitä että silloin Auringon keskustassa törmäyksissä syntyneet raskaiden aineiden atomit ovat vasta nyt työntymässä auringon pinnalle?

Onesimpleprinciple mallin mukaanhan neutriinot työntävät planeettoja pois päin koko ajan laajenevasta auringosta. Neutriinot siis kykenevät työntämään raskaiden aineiden atomeja pois päin Auringon keskustasta myös auringon sisällä.

(Tarkemmin sanottuna se energia jota neutriinot itse säteilevät, työntää jokaista atomin ytimiä tai ehkäpä jokaista kvarkkia erillisenä energiatihenytymänä pois päin Auringosta. Atomien ytimistä säteilevä energia osuessaan neutriinoon, saa neutriinon räjähtämään energiaansa kohti atomien ytimiä.

Neutriinot voivat onesimpleprinciple mallin mukaan kehittää itselleen vastaavan energiakentän kuin galaksien keskusten jättimäiset energiatihentymät ovat kehittäneet itselleen tähtien muodossa. Luonnollisesti kertaluokkaa pienemmässä mittakaavassa matkallaan Auringosta pois päin. Auringosta tulevat neutriinot ovat paljon vanhempia kuin Maapallolla synytyvät neutriinot joiden vaikutusta atomien ytimiin voidaan tutkia. Maapallolla kokeissa aikaan saadut neutriinot eivät kohtaa yhtä jyrkässä kulmassa muita neutriinoja eteenpäin menevän liikkeen aikana kuin Auringosta tulevat neutriinot kohtaavat matkallaan pois päin auringosta.)

Nykyisin auringon paine ei saa niille aikaiseksi pakonopeutta.

Aikoinaan tähdet olivat paljon lähempänä galaksin keskustaa ja toisiansa.Silloin lähellä syntyi voimakkaita supernovaräjähdyksiä joista riittävä ylimääräinen paine auringon sisälle ja näin siihen aikaan kohti Auringon pintaa työntyneet raskaiden aineiden atomiaallot saavuttivat pakonopeuden? Onko kiviplaneettojen aine peräisin auringosta? Työntävätkö auringosta säteilevät neutriinot koko ajan laajenevia planeettoja pois päin koko ajan laajenevasta Auringosta?

Onko muiden kaasuplaneettojen aine / energia peräisin Jupiterista?

Onko Jupiterin punainen pilkku / 300 vuotta havaittu hirmumyrsky Jupiterin "vaginan" suuaukko?

Onko planeettojen kuiden aine peräisin emoplaneetoista?

Marsin kuiden ainehan on uusimpien teorioiden mukaan peräisin Marsista?

Onko Kuun aine / energia peräisin Maapallosta? Oliko se Yellowstonen supertulivuori joka syöksi aikoinaan ulos Kuun aineen?

( Kuka muistaa erään tiede.fi keskustelijan Kulmistumis-räjähtämis-hypoteesin? Mikä muuten oli kyseisen hypoteesin esittäjän nimimerkki?

http://onesimpleprinciple.com/277 Huom. Kyseisen sivun tekstini on jo monta aikaa vanhaa)

Tähän aiheeseen liittyvä aikaisempi aiheeni

geologia-maa-meri-ja-ilma-f7/planeettojen-hirmumyrskyt-aurinko-galaksin-keskusta-t47700.html

Avasin uuden aiheen, koska Aurinkokunnan planeettojen tapa syntyä kuuluu mielestäni tänne. Jos Moderaattorit yhdistävät nämä aiheet, otsikoksi voisi jättää tämän aiheen nimen ja aihe tänne Tähtitiede ja avaruus aiheisiin.

Huomaatteko että Enceladus olisi tämän uutisen mukaan työntymässä pois päin Auringosta suhteessa Saturnukseen ja saman aikaisesti siitä vapautuu paljon energiaa.

http://www.avaruus.fi/uutiset/aurinko-p ... ttiin.html

Onko Enceladus kiihdyttämässä vauhtiaan pois päin Auringosta onesimpleprinciple mallin mukaisesti ja vapautuuko siitä sitä energiaa joka syntyi sen keskellä koska osa Saturnuksesta suht Aurinkoa kohti säteilleistä hiukkasista törmäsi Enceladuksen keskellä Auringosta tuleviin neutriinoihin?

Lue myös uuden Tähdet ja avaruus lehden juttu neutriinoista.

Terveiseni alan asiantuntijoille.

Jos sinä kiinnostuit ajatuksestani, voit kysyä asiasta asiantuntijoilta esim. täältä.

http://www.avaruus.fi/kysy-tutkijalta/k ... omake.html

tai täältä

http://www.tiede.fi/kysy_asiantuntijalta

Ps. http://www.onesimpleprinciple.com sivujen keskusteluissa lisää aiheitani maailmankaikkeudesta.

http://www.onesimpleprinciple.com/forum ... e93dfc59df

http://www.physorg.com sivuilta paljon uusia mielenkiintoisia tiedeuutisia, kuten esim. tämä

http://www.physorg.com/news/2010-10-spa ... known.html

Jos vanha sukupolvi ei omaksu uutta ajatusta, pitäisikö minunkin esittää ajatukseni uudelle sukupolvelle tähän tapaan?

RSA Animate - Changing Education Paradigms

http://www.youtube.com/watch?v=zDZFcDGpL4U

.

Mitään uutta ei synny ilman vuorovaikutusta, ei edes lapsia tai uutta maailmankaikkeutta.

Hawking: Jumala on tarpeeton, koska on olemassa gravitaatio eli vetävä voima

Mr. Pressure: Vetävä voima on jumala jota ei oikeasti ole olemassa.

Ikuista Rakkautta

Sivut

Kommentit (358)

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971

Tässä vain "lahjakkaan harrastelijan" kommentti:

Enqistin kirjoista en minäkään tolkkua ole saanut , yritin lukea "Rucolaa" ja juuri nyt "Monimutkaisuutta", mutta monimutkaista on ! Kenties olen vain typerä, mikä ei olisi uutta.
En vain ymmärrä, miksi jokaisen tähtitieteilijän pitää kirjoittaa kirja, jossa kertaa tähtitieteen historian? Sama vika Valtaojalla, joskin hän jaarittelee lisäksi elämäntarinaansa.

Mutta itse asiaan; eikös se ole aikalailla hyväksytty teoria, että kaikki planeetat syntyivät tuosta kertymäkiekosta?

Ei tarvitse kommentoida, jos tämä on liian simppeliä, vain maallikkojargonia !

Mr. Pressure
Kiviplaneetat Auringosta ja kaasuplaneetat Jupiterista?
[...]
Tulimme taas savolaisittain asiaan eli kiertäen.

Ehkäpä Aurinkokunta syntyikin näin?
[...]


Das ist nicht nur nicht richtig, es ist nicht einmal falsch! -- Wolfgang Pauli
"Se ei ole edes väärin!"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olenkohan minä tyhmä kun minusta ei se mistä Kuu on kotoisin liity mitenkään suhteellisuusteoriaan eikä maailmankaikkeuden laajenemiseen.

Itse asiassa koko Mr. Pressuren viesti on niin sekava ja täynnä poskettomia väitteitä ja asioiden järjettömiä yhdistämisiä ettei sitä voi käydä kommentoimaan. Tilanne on vähän sama kuin kreationistien kanssa: luuleeko joku että millään evidenssillä kreationisti muuttaisi mieltään.

EV+
Seuraa 
Viestejä770

Lasketaan kaikkien kaasuplaneettojen massa yhteen (voidaan lisätä hyttysenpaskan verran merkitsevät kiviplaneetatkin) ja laitetaan tämä Super-Jupiter kiertämään aurinkoa 11 vuoden kiertoajalla tälle liikemäärälle sopivalle radalle. Ajanoloon jättiplaneetta voisi hyvinkin vuotaa avaruuteen merkittävän osan massastaan josta kaasupilvestä sitten muut kaasupallot muodostuisivat. Eihän se näin mennyt mutta hauska kuvitella tuota kieputusta ja niitä vuorovesivoimia...

Mr. Pressure
Seuraa 
Viestejä38

Niin, kyllähän sellainen kertymäkiekko syntyy myös onesimpleprinciple mallin mukaan. Kyseisen kertymäkiekon aine on kuitenkin peräisin Auringosta.

Otsikkona toimisikin paljon paremmin tämä:

Onko kiviplaneettojen aine peräisin Auringosta?

Ja muiden kaasuplaneettojen aine kuin Jupiterin, peräisin Jupiterista?

KIINNOSTAAKO YHTEISTYÖ?

Nyt pitäisi saada kaikkien kaasuplaneettojen kuissa havaitut purkaukset tähän aiheeseen esille. Siis jos löydät uutisen jossa kerrotaan että sillä ja sillä Kuulla havaittiin purkautuvaa energiaa jne.

Enceladuksella on ainakin havaittu oliko ne vesijääsuihkuja ja kuvan perusteella Enceladus oli silloin työntymässä pois päin Auringosta suhteessa Sasturnukseen.

http://www.avaruus.fi/uutiset/aurinko-p ... ttiin.html

Kun katsot kuvaa, on hyvä ymmärtää ettei kyseinen Kuu kiihdytä onesimpleprinciple mallin mukaan vauhtiansa ylös päin eli toiseen suuntaan minne vesijääsuihkut työntyvät.

Kun sinä kiihdytät vauhtiasi ja alat juoksun aikana hikoilemaan, niin ethän sinä hikoile vain liikerataan nähden taakse päin ja et todellakaan kiihdytä vauhtiasi hien avulla joka irtoaa sinusta.

Kuvassa Saturnus on ilmeisesti oikealla takana?

Ja Aurinko tekstin mukaan Enceladuksen takana?

Ja näin Auringosta tulevat neutriinot ovat kohdanneet Enceladuksen sisällä Saturnuksesta tulevia hiukkasia jossakin vaiheessa suoraan edestä päin.

TÄRKEÄ KYSYMYS

Onko hakattu kiveen ja jos on, kuka hakkasi, etteivät hiukkasiin kuten neutriinot ja fotonit vaikuta entropia?

Vaikuttaa fundamentalistiselta tavalta suhtautua asioihin, kun ilmoittaa etteivät neutriinot 100 %:sen varmasti säteile energiaansa.

Se ei ole tieteellinen lähestymistapa asioihin. Kukaan ei ole havainnoinut neutriinoja ja näin ollen kukaan ei voi sanoa 100 %:sen varmasti etteivät neutriinot säteile energiaansa.

Ajatellaan nyt niin päin että entropia sittenkin vaikuttaa hiukkasiin kuten neutriinot ja fotonit ja että vanha valo onkin mm. juuri sen takia yleisesti punasiirtynyttä.

Ajatellaan miten se vaikuttaa siihen mitä esim. Enceladuksen sisällä tapahtuu silloin kun se on Saturnuksen ja Auringon välisellä alueella ja silloin kun se ei ole.

Kun Enceladus on ohittanut Saturnuksen, liikkuvat Auringosta ja Saturnuksesta tulevat hiukkaset suht samaan suuntaan. Näin kyseiset hiukkaset eivät kohtaa juuri olleenkaan toisiansa eteenpäin menevän liikkeen aikana. Ne siis liikkuvat suht samalla vauhdilla suht samaan suuntaan ja näin ohituksia tapahtuu harvoin.

Mutta entäpä kun Enceladuksen vauhti hidastuu suhteessa saturnukseen ja se joutuu alueelle jossa Auringosta ja Saturnuksesta tulevat hiukkaset kohtaavat toisiansa jyrkässä kulmassa ja lopulta lähes suoraan edestä päin?

Miten hirvittävän paljon enemmän syntyy tilanteita missä ne ohittavat toisensa läheltä?

ja Kuun sisällähän Kuun atomien ytimet säteilevät koko ajan energiaansa toisiansa kohti ja myös tämä energiaa on vaikuttamassa siihen että Auringosta tulevat neutriinot ohjautuvat Kuun sisällä sellaiselle linjalle jossa ne ohittavat vastaan Saturnuksesta tulevia hiukkasia läheltä.

Näin Auringosta tulevista neutriinoista vapautuu paljon energiaa joka osuessaan Enceladuksen koko ajan laajenevien atomien ytimiin, saa Enceladuksen kiihdyttämään vauhtiansa suhteessa Saturnukseen joka siis myös työntyy koko ajan pois päin Auringosta samassa suhteessa kuin Aurinko ja kaikki planeetat laajenevat.

On hyvä muistaa että onesimpleprinciple mallin mukaan kvasaarit ovat voimakkaita valoilmiöitä jotka ovat syntyneet koska galaksien keskusten jättimäiset energiatihentymät ovat aikoinaan ohittaneet toisiansa suht jyrkässä kulmassa, kun ovat työntyneet pois päin tietyltä alueelta joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella. Eli silloinhan vetävällä voimalla ei ole mitään tekemistä asian kanssa ja vetävää voimaa / kaareutuvaa tilaa ei minkään ilmiön selittämiseen silloin tarvita.

Jos uskoo vetävän voiman / kaareutuvan tilan olemassa oloon 100 %:sesti, voidaan kysyä onko kyseessä fundamentalisti.

Galaksit siis ovat onesimpleprinciple mallin mukaan syntyneet sisältä ulos päin ja koko ajan galaksit ovat liikkuneet pois päin tietyltä alueelta joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella ja josta galaksien keskusten jättimäiset energiatihentymät ovat peräisin. Aine ( näkyvän maailmankaikkeuden atomit siis syntyivät matkan aikana ikuisesta energiasta joka on peräisin galaksiemme keskusksista ) ja aika syntyivät jossakin vaiheessa tuo liikkeen aikana jne.

Tässä muuten selkeä havainto joka tukee ajatusta jonka mukaan galaksit syntyvät sisältä ulospäin.

Kaksi energiakuplaa purkautuu Linnunradan keskustasta

ta-htitiede-ja-avaruus-f6/kaksi-energiakuplaa-purkautuu-linnunradan-keskustasta-t48332.html

Erikoista tässä jutussa on se että siinä todellakin esitetään että energia purkautuu galaksin keskustasta. Jos vanhat merkit olisi ottanut huomioon, olisi voinut ajatella että jutussa olisi esitetty joku pimeä juttu joka olisi saanut tilan kaareutumaan jollakin pimeällä tavalla ja näin tuo kaasu olisikin tullut muka ulkoapäin pimeästi kaareutuneen tilan takia.

No leikki leikkinä, joku tondenäköisesti vielä tosissaan tuleekin ja esittää että galaksin ylä ja alapuolella oleva tila on kaareutunut pallomaisesti, koska levytason tilan on kaareutunut niin kuin se muka on jne.

.

SÄHKÖSUMU

Tässä videossa esitetään joitakin ajatuksia Bermudan kolmion mysteereihin. En tiedä häviääkö tuolla alueella normaalia enemän laivoja ja lentokoneita, mutta eikös tuo alue ole suht lähellä sitä aluetta jossa USA:n itärannikolle tulevat hurrikaanit syntyvät?

http://www.ruutu.fi/video?vt=video_episode&vid=289051

.

Onesimpleprinciple mallin mukaan myös Maapallo laajenee ja työntyy koko ajan pois päin Auringosta.

Kun Maapallon vauhti hidastuu pois päin galaksin keskustasta suhteessa Aurinkoon, "laskeutuu" Maapallo alueelle jossa galaksin keskustasta tulevat hiukkaset kohtaavat Auringosta tulevia neutriinoja jyrkässä kulmassa ja lopulta suht suoraan edestä päin ja näin paljon läheltä ohituksia, purkautuvaa energiaa joka saa Maapallon vauhdin kiihtymään ja samalla Maapallon keskustasta alkaa työntyä ulos ylimääräistä energiaa ja tietysti sieltä missä se kohtaa pienimmän vastuksen ja näin usein suht samalta alueelta.

Aivan kuten Jupiteristakin purkautuu koko ajan ulos energiaa samalta alueelta, you know. Kyseinen Jupiterin myrsky / punainen pilkkuhan voimistuu aina silloin kun Jupiter on suht Auringon ja galaksin keskustan välisellä alueella jne.

.

Entäpä miten hurrikaanit yritetään nykyisin selittää?

Arvaan että selityksiä vähänkään syvällisemmin mietittäessä huomataan että ne ovat kehäpäätelmiä.

Onesimpleprinciple mallin mukaan Maapallon keskustasta tulee ulos sitä energiaa jonka avulla Maapallo on kiihdyttänyt vauhtiansa pois päin galaksin keskustasta.

Tuo energia sopivissa olosuhteissa saa aikaan hurrikaanin.

Mitä pienempi paine hurrikaanin keskustassa on, sitä nopeammin ja sitä korkeammalle ilma liikkuu pyörteenä keskustan ympäri.

Miksi ilma alkaa työntymään kohti hurrikaanin keskustaa ja miksi se kohoaa ylös päin.

Siksi että maapallon keskustasta työntyy energiaa joka tempaa mukaansa ilmaa ja näin ilman paine pienenee ja ilmaa alkaa työntymään kohti tuota aluetta ja myös sitä tempautuu ylöspäin jne.

Maapallon pyöriminen akselinsa ympäri vaikuttaa toki myös.

.

Tässä video jossa kerrotaan miten pluton energia muuttuu vähemmän tiheäksi sen mukaan miten lähellä / kaukana se työntyy pois päin Auringosta. Työntymistä pois päin Auringosta ei tosin vielä kerrota, mutta Pluton aineen / energian hajaantuminen jo olemassa olevaan tilaan tulee kyllä selkeästi esille, you know.

http://www.suomitv.fi/ohjelmat/planeett ... id=2975222

Ei siis ole mitään syytä epäillä etteikö sama asia tapahdu myös atomien ytimissä oleville energiatihentymille. Eli se että niissä oleva energia hajaantuu koko ajan jo olemassa olevaan ikuiseen tilaan, samalla kun niihin absorboituu koko ajan lisää energiaa, jolloin ne laajenevat ja niissä oleva energia vaihtuu ajan kanssa kokonaan.

Unohda siis kvanttiteorioiden höpö höpö väitteet hiukkasista joihin niissä oleva energia olisi jotenkin maagisesti kvantittunutta jne.

.

Ps. mitä mieltä olette uudesta joukkueurheilulajista?

Pushing

http://ajatusmylly.net/index.php?PHPSES ... opic=570.0

Mitään uutta ei synny ilman vuorovaikutusta, ei edes lapsia tai uutta maailmankaikkeutta.

Hawking: Jumala on tarpeeton, koska on olemassa gravitaatio eli vetävä voima

Mr. Pressure: Vetävä voima on jumala jota ei oikeasti ole olemassa.

Ikuista Rakkautta

Mr. Pressure
Seuraa 
Viestejä38

Selittämätön mekanismi lämmittää Enceladus-kuuta

http://www.avaruus.fi/uutiset/aurinko-p ... kuuta.html

"09.03.2011Mikko Suominen

Saturnuksen Enceladus-kuu tuottaa lämpöä yli kymmenkertaisesti aiempiin arvioihin nähden.

Enceladuksen etelänavan näyttäviä juovia kutsutaan "tiikerinraidoiksi". Tiikerinraitojen alueen lämpötehoksi on uudessa tutkimuksessa arvioitu peräti 15,8 gigawattia. Tämä vastaa noin 20 suuren hiilivoimalan lämpötehoa.

Yllättävä tulos perustuu Cassini-luotaimen havaintoihin, ja se julkaistiin Journal of Geophysical Research -lehdessä."Mekanismi, joka pystyy tuottamaan havaitun, merkittävästi suuremman lämpötehon on yhä arvoitus", kertoo tutkimusta johtanut Carly Howett.

Lämmön päälähteeksi arvioitiin aiemmin Dione-kuun aiheuttamaa vuorovesi-ilmiötä, mutta se selittäisi vain 1,1 gigawatin tehon pitkällä aikavälillä. Radioaktiivisten aineiden hajoaminen ei sekään riittäisi kuin vain 0,3 gigawattiin.

Enceladus on halkaisijaltaan noin 500 kilometriä. Sen jäisen pinnan alla on jo pitkään epäilty esiintyvän nestemäistä vettä. Nyt löytynyt, kaikki odotukset ylittänyt lämmöntuotto tekee veden esiintymisen erittäin todennäköiseksi."

Olisi mahtavoo jos Enceladusta saisi kiertämään luotaimen joka voisi havannoida koko ajan milloin Enceladukselta vapautuu paljon energia ja milloin ei.

Ennustan että energiaa vapautuu aina paljon silloin kuin Enceladus kiihdyttää vauhtiansa pois päin Auringosta suhteessa emoplaneettaan eli Saturnukseen.

Kerron Titanin yhteydessä miten ja miksi Enceladus ja muutkin kuut saavat itselleen liike-energiaa pois päin Auringosta sen jälkeen kun sen vauhti on hidastunut pois päin Auringosta suhteessa emoplaneettaan. Kerron myös sen miten ja miksi kuiden vauhti hidastuu pois päin Auringosta suhteessa emplaneettaan.

Titan-kuun metaanisateet yllättivät laajuudellaan

http://www.avaruus.fi/uutiset/aurinko-p ... llaan.html

"On yllättävää nähdä meille tuttuja ilmiöitä kuten sademyrskyjä ja vuodenaikoihin liittyviä vaihteluja kaukaisen jäisen kuun pinnalla", luonnehtii Cassinin kuvaustiimin jäsen Elizabeth Turtle. "Havainnot auttavat meitä ymmärtämään, miten Titanin järjestelmä toimii. Samalla ymmärrämme myös oman planeettamme ilmiöitä paremmin."

Ennustan että myös Titanilla tullaan havaitsemaan miten metaanin määrä kasvaa sen jälkeen kun Titan "laskeutuu" emoplaneettansa ja Auringon väliselle alueelle.

Myös Titan työntyy pois päin emoplaneetastaan spiraalirataa samassa suhteessa kuin se ja emoplaneetta laajenevat.

Välillä nopeammin pois päin Auringosta kuin emoplaneetta ja välillä hitaammin.

Kun Titanin vauhti hidastuu pois päin Auringosta suhteessa emoplaneettaan, se on alueella jossa Auringosta tulevat neutriinot liikkuvat suht samaan suuntaan kuin emoplaneetasta tulevat neutriinotkin liikkuvat. Silloin neutriinot eivät vuorovaikuta samaan suuntaan liikkuvien neutriinojen kanssa niin voimakkaasti kuin myöhemmin, jolloin neutriinot kohtaavat vastaan tulevia neutriinoja.

Titanin vauhdin hidastuessa pois päin Auringosta suhteessa emoplaneettaan, se "laskeutuu" Auringon ja emoplaneetan väliselle alueelle, jolloin Auringosta tulevat neutriinot kohtaavat Titanin sisällä Titanin emoplaneetasta tulevien neutriinojen kanssa.

Vaikka neutriinot eivät itse törmäisikään vastaan tuleviin neutriinoihin Titanin keskustassa, syntyy läheltä ohituksia joissa neutriinoista vapautuu paljon energiaa.

Auringosta tulevat neutriinot ovat massiivisempia eli energisempiä ja niistä räjähtävä energia törmää Titanin keskustan atomien ytimiin, jolloin Titanin vauhti pois päin Auringosta kiihtyy, sen vauhdin kiihtyessä nopeammaksi pois päin Auringosta kuin emoplaneetan, se ohittaa emoplaneetan ja joutuu taas tilanteeseen jossa Auringosta ja emoplaneetasta tulevat neutriinot liikkuvat suht samaan suuntaan, jolloin neutriinot eivät saa toisiansa räjähtämään paljon energiaa Titanin atomien ytimiin jne.

Toki on hyvä muistaa että Auringosta tulevat neutriinot vuorovaikuttavat koko ajan kvarkkien kanssa. Kvarkeista työntyy ulos sitä mistä kvarkit koostuvat ja sitä osuu neutriinoihin, jolloin neutriinoista räjähtää sitä yhtä ja samaa mistä kaikki koostuu kohti kvarkkeja.

Auringosta tulevat neutriinot ja varsinkin neutriinoista ulos työntyvä asiaa työntää koko ajan laajenevia kvarkkeja koko ajan pois päin koko ajan laajenevasta Auringosta.

Näin vetävää voimaa ei edes tarvitse yrittää selittää.

Kvarkkien ja muiden tihentymien, kuten fotonien ja neutriinojen läpi liikkuu koko ajan erittäin pieniä ja erittäin nopeita tihentymiä joista absorboituu koko ajan lisää kaikkiin näkyvän maailmankaikkeuden tihentymiin sitä mistä ne koostuvat!

Kyseiset erittäin pienet ja erittäin nopeat tihentymät ovat peräisin muista runsaudensarvista kuin näkyvän maailmankaikkeuden havaittavat tihentymät ovat peräisin.( Runsaudensarvet = kohteita joita on näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella äärettömästi äärettömässä tilassa joka on ei yhtään mitään. Lähin runsaudensarvi on se josta meidän tihentymät ovat peräisin.)

Nämä erittäin pienet ja erittäin nopeat tihentymät ovat työntyneet pois päin niistä runsaudensarvista joista ovat peräisin kenties tuhansia miljardeja vuosia tai kukapa tietää vaikka miljoonia miljardeja vuosia ja aikanaan ne muodostivat havaittavan kaltaista ainetta joka on matkan aikana hajaantunut erillisiksi erittäin pieniksi ja nopeiksi tihentymiksi. Matkan aikana ulkoinen paine on pienentynyt ja siksi ne ovat päässeet muuttumaan vähemmän tiheämmiksi eli kolmiulotteinen laajeneminen.

Työntyminen pois päin runsaudensarvista saa vauhdin kiihtymään sitä mukaa kuin paine pienenee ja ajan kanssa tihentymät hajaantuvat aina vain pienemmiksi ja pienemmiksi erillisiksi erittäin nopeiksi tihentymiksi jotka aikanaan kohtaavat havaittavan maailmankaikkeuden kaltaista ainetta, johon niistä absorboituu lisää sitä mistä kvarkit ja tihentymät kuten fotonit ja neutriinot koostuvat!

Lopulta ne törmäävät muihin runsaudensarviin, jonka takia runsaudensarviin kohdistuu koko ajan ulkoinen paine joka pitää runsaudensarvissa olevan asian erittäin tiheinä erillisinä tihentyminä joiden välissä runsaudensarvista työntyy ulos galaksien siemeniä eli erittäin massiivisia ja erittäin tiheitä tihentymiä jotka humahtaessaan ulos runsaudensarvestaan, ovat valmiiksi kaukana toisistaan jo ennen kuin niistä työntyy ulos ikuista asiaa aaltoina joilla on havaittavan maailmankaikkeuden kaltaisen aineen luonne! Siksi emme tarvitse laajenevaa tilaa, emmekä inflaationomaisesti laajentunutta tilaa!

Löysin tällaisen.

Expanding Spot on Venus Puzzles Astronomers

http://www.physorg.com/news168610535.html

.

Katsotaanpa missä Venus oli suhteessa Aurinkoon ja galaksin keskustaan uutisen ilmestymisen aikana.

Galaksin keskusta on oikealla.

http://space.jpl.nasa.gov/cgi-bin/wspac ... 1&showsc=1

(PhysOrg.com) -- The expanding spot discovered on Venus last month may not have garnered as much attention as the meteor impact with Jupiter, but its cause is certainly more puzzling.

Eli laajeneva pilkku havaittiin Heinäkuussa?

Kuukausi ennen jutun uutisointia Venus oli suhteessa Aurinkoon ja galaksin keskustaan täällä.

http://space.jpl.nasa.gov/cgi-bin/wspac ... 1&showsc=1

Eli kiihdyttämässä vauhtiansa pois päin galaksin keskustasta suhteessa Aurinkoon.

Tällä ohjelmalla voit itse määritellä päivämäärät ja muut.

http://space.jpl.nasa.gov/

.

Ps. Venuksellakin siis havaittiin myrsky silloin kun Venus oli työntymässä pois päin galaksin keskustasta suhteessa Aurinkoon.

Nyt kun alamme saada jatkuvaa informaatiota Merkuriuksesta, voinkin ennustaa että Merkuriuksesta havaitaan vapautuvan energiaa enemmän silloin kun se työntyy pois päin galaksin keskustasta suhteessa Aurinkoon!

Marsilla, Maapallolla, Jupiterilla ja Saturnuksella niin on jo todettu todistettavasti.

Oikaisu aikaisempiin teksteihini!

Juu, Kun Maapallo "laskeutuu" galaksin keskustan ja Auringon väliselle alueelle meidän kevään aikana, vapautuu Maapallosta vähemmän energiaa kuin meidän syksyn aikana, mutta kuitenkin riittävästi siinä mielessä että eteläiselle pallonpuoliskolle syntyy hirmumyrskyjä.

Myös Jupiterin punainen pilkku voimistuu vastaavalla tavalla sen jälkeen kun Jupiter on "laskeutunut" galaksin keskustan ja Auringon väliselle alueelle.

Maapallon keskustasta pois päin työntyvä energia ohjautuu aina ulos siltä alueelta jossa on pienin vastus. Ulkoinen paine kohti Maapallon keskustaa vaihtelee mm. sen mukaan millaisen lämpötilan merivesi omaa sillä hetkellä.

Kun Maapallo on "laskeutunut" galaksin keskustan ja Auringon väliselle alueelle, kohtaavat galaksin keskustasta tulevat neutriinoja pienemmät ja massiivisemmat tihentymät Auringosta tulevia neutriinoja suoraan edestä päin ja silloin ohitusten yhteydessä voimakas vuorovaikutus, jolloin vapautuu paljon energiaa kohti Maapallon keskustan atomien ytimiä ja näin liike-energiaa Maapallon atomien ytimille pois päin galaksin keskustasta.

Kun Galaksin keskustasta tulevat tihentymät kohtaavat Maapallon keskustassa Auringosta tulevia neutriinoja, osallistuu niiden vuorovaikutukseen myös Maapallon keskustan atomien ytimet joista ulos päin työntyvä asia ohjaa kyseisiä tihentymiä suht samalle linjalle, jolloin läheltä ohituksia syntyy paljon enemmän kuin kaukana massakeskittymistä.

Nyt Maapallon vauhti kiihtyy suhteessa Aurinkoon ja Maapallo ohittaa Auringon joka myös työntyy pois päin galaksin keskustasta kaarevalla radalla samassa suhteessa kuin kaikki laajenee kolmiulotteisesti!

KEVENNYS

Tiedättekö millainen on naisten "pankkikortti" jota jotkut naiset ovat itselleen haikailleet, koska nykyisen kortin käyttäminen häiritsee heidän naisellista identiteettiään? Onhan pankkikortin käyttäminen melko miehistä puuhaa. Kortti työnnetään automaattiin jolla on naaraan rooli.

No, naisille suunnitellaan "korttia" jonka nainen voi viedä lähelle automaattia, jonka jälkeen automaatista TYÖNTYY lukulaite "kortin" sisään jne.

Ps. Uutinen

New study gives dark energy a boost
Measurements provide further evidence for accelerating expansion of universe

http://www.sciencenews.org/view/generic ... gy_a_boost

"In combination with data from NASA’s Wilkinson Microwave Anisotropy Probe, which surveys radiation left over from the Big Bang, the new results also suggest that dark energy is what physicists call the “cosmological constant.” It refers to a constant density of energy residing in the vacuum of space, suggested by Einstein as an addition to his equations of general relativity but later abandoned."

Minusta hieno sana tuo DENSITY.

Kuka kertoisi heille miten ja miksi kaikki näkyvän maailmankaikkeuden tihentymät laajenevat kolmiulotteisesti eli esim. sen mistä ne saavat itselleen koko ajan lisää sitä mistä ne koostuvat?

With my terrible english it is little bit difficult.

Olisi hyvä myös kertoa se että olemme tulossa jostakin päin ja menossa jonnekin päin eli pois päin sieltä mistä olemme tulossa ikuisessa tilassa joka on ei yhtään mitään!

Mitään uutta ei synny ilman vuorovaikutusta, ei edes lapsia tai uutta maailmankaikkeutta.

Hawking: Jumala on tarpeeton, koska on olemassa gravitaatio eli vetävä voima

Mr. Pressure: Vetävä voima on jumala jota ei oikeasti ole olemassa.

Ikuista Rakkautta

Nyt on kyllä aivan ihmeellistä höpöhöpöä.

a. Tähtien syntymekanismi tunnetaan
b. Aurinkokuntien synty kertymäkiekosta on perus kauraa.
c. profit?

Bermudan kolmiot ja muut menee ehkä johonki muualle ku tiede-foorumille?

OP:lle suosittelen fysiikan ja tähtitieteen perusteiden opiskelua, on niin sekavia juttuja energioista ja aalloista ja alkuaineista, että meikäläinen ei ainakaan juonesta saanu millään kiinni.

"Niin, kyllähän sellainen kertymäkiekko syntyy myös onesimpleprinciple mallin mukaan. Kyseisen kertymäkiekon aine on kuitenkin peräisin Auringosta."
meni jo tässä päin persettä niin ei jaksa lukea saati sitten ekaa puristussta

Planeetat syntyivät: 1) Vetypilvestä => 2) Vedestä.
Kiinteytyminen on ollut muutakin kuin nyt tunnetut ydinreaktiot, sikäli kun vain "vesi kuivui ja kuiva tuli esiin..."

Hawkingin mielipide gravitaation kaikkivoipuudesta olisi totta, ellei jonkun pitäisi nekin arvot laskea...
En usko, että maailmankaikkeuden massat "itsestään" tietäisivät paikkansa, vaan täytyy olla SILMÄ SEURAAMASSA!
Tähän liittyy tietysti se kuuluisa aforismi metsässä kaatuvasta puusta, kyllä metsän henget senkin asian seuraavat....

Case Closed?
Seuraa 
Viestejä29

Exploring space burps
January 16, 2012 By Jamie Hanlon

http://www.physorg.com/news/2012-01-exp ... burps.html

.

"(PhysOrg.com) -- Forget the Big Bang theory on the origins of the universe. University of Alberta physicist Greg Sivakoff is looking to find the secrets of the Big Burp theory."

"Using land-based observation stations and the RXTE satellite (which specializes in observing high-energy events), Sivakoff and a team of researchers were able to predict a black hole’s giant plasma belch to within a day of the event. The belch is actually a bipolar jet of plasma (ionized gas) that discharges particles from the centre of an accretion disc (a structure that moves material toward its centre – in this case, the black hole). This galactic belch ejects particles, scattering them amongst stars and planets, and may also affect magnetic fields in the galaxy.

Sivakoff says that by exploring their sample black hole, H1743-322, he and his team hope to explain why the black hole launches gas jets and explain their relation to the accretion discs. They hope to clarify some of the jets’ effects on the formation and development of the galaxies in our universe. This particular black hole is optimal for study because it launches gas jets about every eight months. Understanding this object’s digestive troubles may help answer questions about these incidents."

Juttu jatkuu vielä

http://www.physorg.com/news/2012-01-exp ... burps.html

.

Maapallokin röyhtäilee aika ajoin ja viimeksi melk näyttävästi 2011 maaliskuussa.

Aurinkokunnan alkuaikoina paineenvaitelut ovat olleet paljon isompia ja yellowstonen supertulivuori saattoi työntää ainesta ulos siinä määrin että siitäkö se Kuu aineensa sai?

Jupiterin jatkuvaa röyhtäisyä eli punaista pilkkua onkin ihmisen toimesta seurattu jo monta aikaa.

Aurinkokin röyhtäilee edelleen noin 11 vuoden ajoin, mutta melko pienesti suhteessa siihen kun Aurinko oli paljon nuorempi ja työnsi sisuksistaan ainetta kiviplaneetoille.

Mutta entäpä galaksien keskusten jättimäisten ja erittäin tiheiden keskittymien röyhtäykset? Niistä ainetta galaksin tähdiksi.

Siinä jo melko isoja röyhtäilyjä ja silleen.

.

Ps. Ennustin isosti myrskyjä viime vuoden maaliskuisen tsunamin ja maanjäristyksen jälkeen.

Scientists make progress in assessing tornado seasons
January 19, 2012

http://www.physorg.com/news/2012-01-...o-seasons.html

.

2011 a record-breaking year for extreme weather: US
January 19, 2012

http://www.physorg.com/news/2012-01-...e-weather.html

.

Miksi oli helppoa ennustaa oikein?

Vuorokausi vuoden 2004 joulukuisen tsunamin jälkeen Maapallon läpi havaittiin menevän erittäin voimakas energiapulssi jota nykyisen fysiikan mukaan ei voi yhdistää tsunamiin ja maanjäristykseen. Tämä siksi että nykyisen fysiikan mukaan entropia ei muka vaikuta neutriinoihin ja fotoneihin.

Onesimpleprinciple mallin mukaan entropia tietysti vaikuttaa kaikkiin tihentymiin ja juuri siksi tuo kyseinen energiapulssi oli matkansa aikana kehittänyt itselleen pilottiaallon / energiaeturintaman joka sai aikaan erittäin voimakkaan vuorovesi-ilmiön eli tsunamin ja maanjäristyksen saman aikaisesti. Maapallosta vaputunut energia toimi magneettikentän omaisesti ja absorboi mukaansa varsinaisesta energiapulssista kaiken pienen "sälän" joka olisi voinut aiheuttaa meille ikäviä asioita. meidän läpi meni enää energiapulssin varsinaiset tihentymät joissa ikuinen asia oli tiheästi eli tihentymillä oli vähän ulkopintaa suhteessa niissä olevan ikuisen asian määrään nähden.

Kuitenkin Maapallon keskustaan, jossa ikuista asiaa on tiheämmin kuin meissä, pysähtyi tuossa energiapulssissa ollutta energiaa ja se vapautti Maapallon keskustasta energiaa joka sai aikaiseksi paljon hurrikaaneja vuodeksi 2005. Muistanette hurrikaani Katrinat, Wilmat ym?

Vuoden 2011 tsunamin ja maanjäristyksen jälkeen olikin helppo ennustaa isosti myrskyjä ympäri Maapalloa ja niin niitä on ollut aina suomea myöten.

Ja tuntuu olevan edelleen!

NASA sees Tropical Cyclone Funso develop, threaten Mozambique
January 19, 2012

http://www.physorg.com/news/2012-01-...-threaten.html

.

NASA satellite sees birth of Tropical Storm Ethel, now threatening Rodrigues
January 19, 2012

http://www.physorg.com/news/2012-01-...cal-storm.html

.

tosikolie
Seuraa 
Viestejä663

___
Nyt on kyllä aivan ihmeellistä höpöhöpöä.

a. Tähtien syntymekanismi tunnetaan
b. Aurinkokuntien synty kertymäkiekosta on perus kauraa.

---

Höpönpöpöä on monessa kirjassa kun olettamuksena on se että asiat tunnetaan. Entäpä jos me emme todellakaan tunne syntymekanismeja? Mitä sitten? Ei muuta kuin että tutkimusmatka aineeseen jatkuu ihmiskunnalla.

a. Lähtökohta aineeton avaruus.
- Miten aine syntyi(yy)?
b. Sitten on avaruus joka on ainetta, hiukkasia. (Elämme tässä avaruudessa)
- Miten yksittäiset hiukkaset saa liikkumaan?
c. Aineen itsensä liikkuminen näkyy planeettoina, tähtinä. elämänä, kukkana, pilvenä, jne.
- Miten liikkuvat ainehiukkaset ns.ymmärtää toimia siten että Sorsa osaa syödä pullaa ja ihminen ostaa torilla makkaraa?

On todennäköistä että planeetat alkaa kasvamaan muutaman hiukkasen kasaumasta luonnossa, kuten puut ja pensaatkin alkaa kasvunsa pienestä siemenestä, mutta kauanko esim. maapallon kasvaminen nykyhalkaisijaan on kestänyt?
Miljardeja vuosia?
Millainen on ollut se ns.kasvuprosessi, elinkaari?
Hiukkasista kivipalloksi maapalloko on kasvanut ensin vai olemmeko auringosta singonnut jäähtyvä plasmapallo ja miten tämä kivipallo tai plasmapallo lopulta päätyi siihen tilanteeseen että pinnalle tuli ilma-ainetta kerros,,siis vettä,,onko vesi alkuaineena olemassa?

Mikä on se ns.sidos joka yhdistää kaksi ainehiukkasta, vaikka atomia?

Veikkaanpa että maapallo on syntynyt joko
- pienestä hiukkasista ja avaruuspölystä kasvaen nykymittaan
- auringosta singonneen plasmapallon jäähtymisen seurauksena

Tosin mistä se aurinko sitten on kasvanut?

tosikolie
:)

___
Nyt on kyllä aivan ihmeellistä höpöhöpöä.

a. Tähtien syntymekanismi tunnetaan
b. Aurinkokuntien synty kertymäkiekosta on perus kauraa.

---

Höpönpöpöä on monessa kirjassa kun olettamuksena on se että asiat tunnetaan. Entäpä jos me emme todellakaan tunne syntymekanismeja? Mitä sitten? Ei muuta kuin että tutkimusmatka aineeseen jatkuu ihmiskunnalla.

a. Lähtökohta aineeton avaruus.
- Miten aine syntyi(yy)?
b. Sitten on avaruus joka on ainetta, hiukkasia. (Elämme tässä avaruudessa)
- Miten yksittäiset hiukkaset saa liikkumaan?
c. Aineen itsensä liikkuminen näkyy planeettoina, tähtinä. elämänä, kukkana, pilvenä, jne.
- Miten liikkuvat ainehiukkaset ns.ymmärtää toimia siten että Sorsa osaa syödä pullaa ja ihminen ostaa torilla makkaraa?

On todennäköistä että planeetat alkaa kasvamaan muutaman hiukkasen kasaumasta luonnossa, kuten puut ja pensaatkin alkaa kasvunsa pienestä siemenestä, mutta kauanko esim. maapallon kasvaminen nykyhalkaisijaan on kestänyt?
Miljardeja vuosia?
Millainen on ollut se ns.kasvuprosessi, elinkaari?
Hiukkasista kivipalloksi maapalloko on kasvanut ensin vai olemmeko auringosta singonnut jäähtyvä plasmapallo ja miten tämä kivipallo tai plasmapallo lopulta päätyi siihen tilanteeseen että pinnalle tuli ilma-ainetta kerros,,siis vettä,,onko vesi alkuaineena olemassa?

Mikä on se ns.sidos joka yhdistää kaksi ainehiukkasta, vaikka atomia?

Veikkaanpa että maapallo on syntynyt joko
- pienestä hiukkasista ja avaruuspölystä kasvaen nykymittaan
- auringosta singonneen plasmapallon jäähtymisen seurauksena

Tosin mistä se aurinko sitten on kasvanut?
Mielenkiintoisia ajatuksia.

Puut aloittavat todellakin kasvamaan sisältä ulos päin, mutta sen lisäksi niihin työntyy ulkoa päin koko ajan lisää ikuista asiaa veden muodossa jossa on ravinteita jne.

OSP mallin mukaan galaksitkin syntyvät sisältä ulos päin eli galaksien keskusten erittäin massiiviset ja tiheät tihentymät ovat ikäänkuin siemeniä jotka avautuvat tiettyyn suuntaan suuntutuvan työntymisen aikana havaittavan kaltaisiksi galakseiksi.

Mielenkiintoinen kysymys onkin siinä että absorboituuko galaksien keskusten erittäin tiheisiin ja massiivisiin tihentymiin koko ajan lisää ikuista asiaa jota liikkuisi avaruudessa erittäin pieninä ja nopeina tihentyminä?

Ja miksipä ei kaikkiin kvarkkeihinkin voisi absorboitua koko ajan lisää ikuista asiaa, aivan kuten puihin työntyy ulkoapäin koko ajan lisää ikuista asiaa veden muodossa?

.

Tässä mielenkiintoinen uutinen

http://www.avaruus.fi/uutiset/tahdet-su ... ammin.html

Tuossahan on systeemin jossa pohjantähti joutuu aika ajoin kahden kohteen väliselle alueelle ja jos ja kun näistä molemmista kohteista työntyy ulos pieniä tihentymiä joita törmää pohjantähden keskustassa, niin siletähän sitä alkaa työntymään kovalla paineella ulos.

Juu, pohjantähteä kiertävä pienempi kohde kiertää pohjantähden käsittääkseni oliko se 30,5 vuoden välein, joten pohjantähdestä pitäisi työntyä suht koht tuohon tahtiin raskaamman aineen aaltoja pohjantähden pintaan, jotta Auringonpilkkujen syy olisi tämän mallin kanssa looginen.

Pohjantähti ilmeisesti kuitenkin kirkastuu oliko se noin neljän vuorokauden välein?

.

WSolsticeHOu
Seuraa 
Viestejä3618

Vierailija kirjoitti:
Nyt on kyllä aivan ihmeellistä höpöhöpöä.

a. Tähtien syntymekanismi tunnetaan
b. Aurinkokuntien synty kertymäkiekosta on perus kauraa.
c. profit?

Bermudan kolmiot ja muut menee ehkä johonki muualle ku tiede-foorumille?

OP:lle suosittelen fysiikan ja tähtitieteen perusteiden opiskelua, on niin sekavia juttuja energioista ja aalloista ja alkuaineista, että meikäläinen ei ainakaan juonesta saanu millään kiinni.

"a. Tähtien syntymekanismi tunnetaan
b. Aurinkokuntien synty kertymäkiekosta on perus kauraa."

Tuosta olen eri mieltä. Työntynyt useita uutisia joissa on epäilty nykyisiä teorioita noihin liittyen

Tuokin on mielenkiintoinen uutinen

SOFIA observatory indicates star eruptions create and scatter elements with earth-like composition

http://m.phys.org/news/2016-03-sofia-observatory-star-eruptions-elements...

Ikuista kierrätystä. Mr. Nice Pressure

WSolsticeHOu
Seuraa 
Viestejä3618

""We were also surprised to find a fainter glow that is probably coming from a small accretion disc around the companion star. We knew the star was double, but weren't expecting to see the companion directly. Itis really thanks to the jump in performance now provided by the new detector in PIONIER, that we are able to view the very inner regions of this distant system," adds lead author Michel Hillen.

The team finds that discs around old stars are indeed very similar to the planet-forming ones around young stars. Whether a second crop of planets can really form around these old stars is yet to be determined, but it is an intriguing possibility."

http://m.phys.org/news/2016-03-sharpest-view-dusty-disc-aging.html

Eli ei ole nuo teidän teorianne valmiita. Ei alkuunkaan

Ikuista kierrätystä. Mr. Nice Pressure

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat