Seuraa 
Viestejä45973

author="<a href="http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/104413-raamattu-ei-tuota-tarpeeksi-voittoa-oikeuteen">uusisuomi.fi</a>" kirjoitti:
Raamattu ei tuota tarpeeksi voittoa - oikeuteen

Suuttunut osakkeenomistaja on päättänyt viedä amerikkalaisen Raamattu-sivuston oikeuteen. Syy on se, että sivusto ei tuota omistajilleen tarpeeksi voittoa. Kyse on siviilikanteesta, jossa Bible.comin johtoryhmää syytetään laiskuudesta ja kyvyttömyydestä.

Kanteesta kertoo Reuters.

Osakkeenomistajan mukaan Bible.com-verkkosivu (Bible = Raamattu) on kaupallinen "kultakaivos" pelkästään nimensä vuoksi. Jotkut lähteet sanovat, että Bible.com-osoitteen käypä kauppahinta olisi jopa suurempi kuin vastikään myyty sanakirjaa tarkoittava Dictionary.com. Jälkimmäisestä maksettiin aiemmalle omistajalle yli 100 miljoonaa dollaria.

Tällä hetkellä Bible.comin kaupallistaminen ei ole kovin onnistunut, valittaa omistaja. Hän vaatii johtoryhmää joko myymään osoitteen tai keksivän osoitteelle rahanarvoista käyttöä.

Bible.comin rekisteröi muudan arizonalainen pappi vuonna 1996. Hän maksoi osoitteesta 50 dollaria ja sai heti perään ostotarjouksen 100 000 dollarilla.

Pappi haluaa kuitenkin jatkaa osoitteensa maltillista kristillistä sanomaa julistavaa linjaa. Sivustolla tarjoillaan muun muassa tulkintoja Raamatusta. Bisnestä pappi kertoo tekevänsä kristillisen etiikan mukaan.

Uutistoimistot seurannevat tapausta mielenkiinnolla.
Onko tässä viety voitontavoittelu jopa huippuunsa vai jäikö vielä jotain tekemättä? Ja tämä ei ole uskontokeskustelu.

Hey, raamatun tuottamisesta pitää vielä saada voittoa. Ihan siis rahallista voittoa!?!

Kommentit (2)

Wiisas
Seuraa 
Viestejä3197

Onhan se ymmärrettävää, jos joku hermostuu, kun toinen omistaa mahdollisuuden (osoitteen), ei käytä sitä mahdollisuutta eikä toisaalta myy sitä. Aina toisen erilaiseen moraaliin voi hermostua, varsin inhimillistä. Yleensä tosin kateus aiheuttaa sen, että ärsyyntyminen on toisin päin, köyhää ärsyttää rikkaan tapa tehdä rahaa.

"kyllä kaikki vielä iloksi muuttuu"

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Phony
Onko tässä viety voitontavoittelu jopa huippuunsa vai jäikö vielä jotain tekemättä? Ja tämä ei ole uskontokeskustelu.

Kristillinen etiikka sopii hyvin business-ajattelun ohjenuoraksi, kuten aikoinaan palkitussa esseessäni kirjoitin "Yrityksen arvot ja etiikka"-kurssin tiimellyksessä. Harmi etten enää muista aiheesta enempää

Hämmentää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat