Seuraa 
Viestejä45973

Nyt on "maailmankirjat" heittäneet häränpyllyä. Wau!!!

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2010/10/ ... 88773.html

Ihana oli tänään selailla päivän uutisia ja osua tuohon!!!

Ilmeisesti länsimaisten, hyvin koulutettujen ja hyvin toimeentulevien ihmisten pako tuostakin uskontokunnasta on pakottanut fakkiutuneen ja ummehtuneen kirkon avata itseään, tuulettaa ja päästää sisäänsä jotain raitista ja parempaa.

Pelkästään jo se että ehkäisyn totaalikielto on aiheuttanut ongelmia sukukypisen ja eri sukupuolta olevien välillä, on johtanut automaattisesti pedofiliiliseen, kuin myös homoseksuaaliseen hyväksikäyttöön vastoin luonnollista vetovoimaa. Tietenkin poisluettuna ne seksuaalisesti poikkeavat, jotka ehkäisyn sallivissa kulttuureissa muutenkin ajautuis kimppaan.

Väkivalta vähenee automaattisesti kun sallivuus lisääntyy tälläviisiä. Lasten ja muidenkin hyväksikäyttö vähenee ilman muuta puhumattakaan mikä merkitys tällä on köyhien kehitysmaiden väestöräjähdykselle, jonka taustalla kekkaloi yleensä aina lahkouskovaiset, jotka levittävät aktiivisesti kouluttamattomien ja hädänalaisten keskuudessa omaa propagandaansa, joka kieltää ehkäisyn samoin kuin raskaudenkeskeytykset.

_ _ _

Että sain tämänkin päivän elää!!! Upeeta!

Maailma alkaa olla pikkuhiljaa inhimillisesti globaali vaikka välillä on näyttänyt siltä että kaikki menee pieleen kun vain osalla maapallon väestöstä on vaurautta ja valtaa.
Tämä on hyvä esimerkki siitä ettei se vauraus näämmä sitten kaikkia varakkaimpia turmelekkaan, ..tai.. varakkuuden kautta ehkä tahattomasti seuraava kehitys johtaa vääjäämättä siihen että yhteiskuntien niinkuin seurakuntienkin on otettava ns. lusikka kauniiseen käteen kun rahat loppuu. On pakko taipua mahdottoman vastuksen edessä. Tasa-arvoistuminen etenee vääjäämättä vaikka sitä ei kaikki haluis, vaikka jokkut sitä vastustais. Eniten vastustavat voi myäös tahattomasti aiheuttaa sen toteutumisen.

Ah elämän paradoksaalisuutta! Ikäänkuin systeemi säätelis itse itseään ( hah hah hah hah..) ihmisestä riippumatta.. hih hih hih hih.. Ei me ollakkaan mitään jumalolentoja.. hih hih hih.. Varsin vapauttava olo huomata inhimillisen vastuun siirtyvän harteilta pois ja voimme ottaa iloisesti toisiamme kiinni kädestä ja ryhtyä vaikka piirileikkiin tämäm mullistavan ilouutisen johdosta! Hyppeli hippeli rallatilaa, näin se vaan kortonki naurattaa ja riemun vallillensa saa!!! Ihanaa!
Huraköön elämä, lyhyt mutta ihana! Huraköön, huraköön, huraköön!

Toivottavsti ei o mikään painovirhepaholaisen uutisankka..
Sitten tulee kyllä itku..
Jotenkin ihan uskomatonta!
Ei meinaa millään totena nähdä moista nöyrtymistä..

Kommentit (6)

Gerson
Seuraa 
Viestejä316

Asiassa ei sinänsä ole mitään muuta ihmeellistä kuin se että katolinen kirkko myöntää sen mikä on tiedetty jo vuosikymmenet - Euroopan katolisissa maissa, Irlantia ja Puolaa lukuunottamatta, ehkäistään enemmän kuin konsanaan protestanttisissa maissa.

Katolinen kirkko on osa läntistä kulttuuria joka on kulttuurinsa puolesta rappeutuva ja muuttumassa pelkäksi sivilisaatioksi. Se on ulkopuolelta tulevien "barbaarien" helppo valloittaa.

Lännen alistuminen ja myöhempi islamisoituminen

Jahas, Sveitsin katolinen kirkko aikoo ilmeisesti perustaa uuden uskontokunnan brittien anglikaanisen kirkon hemgessä. Voi nimittäin olla, että penalttia tulee päämajasta ja pian tuon tempauksen vuoksi. Paapin kanssa ei kannattaisi lähteä tukkanuottasille. Noh. onneksi ei ole enää inkvisitiota, muuten Sveitsin pojat löytäisivät itsensä roviolta. Kyllä tuosta jotain pannaa tai bullaa paapi peliin heittää.

"Perheessä" ei sovi olla eri mieltä kuin "capo di tutti capi".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
idiotus
Seuraa 
Viestejä1907

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

Katolisessa kirkossa käydään raivokasta vääntöä asiasta. Nykyinen linja on toistaiseksi ollut voitolla, mutta varsin niukasti. Oppositio on vahva. Myös naispappeutta on vaadittu kiihkeästi etenkin Etelä-Amerikassa. Pappien selibaattisääntö on kaataa koko kirkon valtavaan pappispulaan.

Nyt käytäntö on ainakin jossakin päin semmoinen, että nunnat toimittavat koko messun ehtoollisineen. Vain vihitty miespappi käy etukäteen siunaamassa viinin ja leivän ruumiiksi ja vereksi, jolloin nunna on periaatteessa vain "jakopääte". Saarnoja ovat pitäneet pitkään.

Kulttuurierot ovat suuret eri alueilla. Pohjoissaksalaiset katolikot kuulemma tuntevat suurta läheisyyttä Ruotsin ja Suomen luterilaisiin. Italian syntyvyys on Euroopan alhaisin, ja tuskin perustuu italialaisten selibaattiin.

Gerson
Asiassa ei sinänsä ole mitään muuta ihmeellistä kuin se että katolinen kirkko myöntää sen mikä on tiedetty jo vuosikymmenet - Euroopan katolisissa maissa, Irlantia ja Puolaa lukuunottamatta, ehkäistään enemmän kuin konsanaan protestanttisissa maissa.

Katolinen kirkko on osa läntistä kulttuuria joka on kulttuurinsa puolesta rappeutuva ja muuttumassa pelkäksi sivilisaatioksi. Se on ulkopuolelta tulevien "barbaarien" helppo valloittaa.

Lännen alistuminen ja myöhempi islamisoituminen
Ei sitä islaminuskoakaan mikään jumala säädä.

Samaa paskaahan se on kuin katolilaisuus, prostestanttisuus ja moni muu, on vaan eri paketissa. Ihan samaa paskaa ne on kaikki ja ihmset on ns. hyvän perään valtaosa.
Kummasti vaan lukutaito ja kouluttautuminen, sitäkautta hyvinvointi kiinnostaa ihmisiä ympäri maapallon.

Se siitä savimajojen, ehkäisykieltojen, yms. jumalasta tai jumalattarista.. se siitä.
Etenkin kun luonnonvarat akavat ehtyä ja tarvitaan yhä enemmän uusia innovaatioita, kilpailukykyä, jne..

Konservatiivirasistihölmö tietenkin näkee pelkkiä uhkia itsensä ulkopuolella ja kuvittelee itsestään jumalaisuutta, paremmuutta, ties mitä. Asia on kuitenkin käytännössä niin että suomalsisistakin osa on vanhoillista katolilaisuutta edustavia, ääri-islamia kannattavia, ties mitä hörhöjä. Täällä on kuitenkin länsimaalaisittain tasa-arvoisuus ottanut aimo harppauksen metsäläisyydestä, ties mistä körttiläisyydestä ja lestaadiolaisuudesta ja nyt on nyt.

Ei asioden edelle voi mennä turhan pitkälle.
Voihan se tulla maailmanloppukin..

Minä iloitsen tästä hetkestä kun sen osaan ja siihen kykenen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat