Seuraa 
Viestejä8971

http://autos.yahoo.com/articles/autos_c ... able-cars/

Ja mikä ilahduttavaa, vasta syyskuussa ajamani Chevy Camaro parhaasta päästä (kuva) !

"While European reliability had been improving, momentum seems to have stalled. All Porsche and Volvo models are rated average or better. But Audi, BMW, and Mercedes-Benz are among the worst automakers overall"

Kommentit (11)

Ja linkkaamasi uutisen heti ensimmäisessä lauseessa todetaan, notta idän riisikippoihmeet vie mennen tullen ameriikanrautoja luotettavuudessa. Vanhat premiummerkit ovat muutenkin hätää kärsimässä, eihän tässä ole kauaa siitä, kun volkkarin johtajat päätti kyykyttää Skodaa siitä, että tekivät emokonsernin "päämerkkiä" laadukkaampia autoja.

Hubsu
Ja linkkaamasi uutisen heti ensimmäisessä lauseessa todetaan, notta idän riisikippoihmeet vie mennen tullen ameriikanrautoja luotettavuudessa.Riisikippo on maailman kahdeksas ihme. Kyllä ne japanilaiset osaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Socrates
Seuraa 
Viestejä8971
Hubsu
Ja linkkaamasi uutisen heti ensimmäisessä lauseessa todetaan, notta idän riisikippoihmeet vie mennen tullen ameriikanrautoja luotettavuudessa. Vanhat premiummerkit ovat muutenkin hätää kärsimässä, eihän tässä ole kauaa siitä, kun volkkarin johtajat päätti kyykyttää Skodaa siitä, että tekivät emokonsernin "päämerkkiä" laadukkaampia autoja.Puhe olikin jenkkiautoista verrattuna saksalaisiin laatumerkkeinä pidettyihin. Ja osaa ne muutkin kuin japsit, meillähän Hundai mainostaa olevansa paras, minun Suzukinikin on sijalla 7. paljon edellä saksalaisia ja muita europpalaisia.

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971
tietää
Kun tämä liitetään siihen toiseen kehujenkkiä" niin sielläkin on linkki arvosteluun jossa jenkit ei loistaneet.Missä,millä vuosikymmenellä? Tottahan arvostelun tekijällä on vaikutus, TM:ssakin heti huomaa,minkä merkin maahantuoja ei ole tarjonnut toimittajille . Kun katsot kahta moottorilehteä, arvostelu voi olla aivan päinvastainen. Nuo tilastot nyt ehkä kertovat jotain vikaherkkyydestä.

Hannu Tanskanen
tietää
http://www.yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=4&ag=28&t=804&a=1566

Siinä american ihmemaasta -60 luvulla. Auto on vaurauden mittarina. Kahdella autolla ei ole minnekkään kiire.
Nyt elämme 2010:ssä, puoli vuosisataa tuon jälkeen. Onko muukin tietoutesi USA:sta samalta ajalta, päivitys voisi olla paikallaan !
En kyllä muista kun pari naista sieltä ja pöksyihinkin pääsin mutta yritetään.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat