Seuraa 
Viestejä2371
Liittynyt24.3.2009

[size=150:1zbbcr8v]Gennadi Zjuganov vaati Venäjää, Valko-Venäjää ja Ukrainaa yhdistämään voimansa.[/size:1zbbcr8v]

29.10.2010

Minsk, 28.10. (BelTa) -- Venäjän federaation kommunistisen puolueen keskuskomitean puheenjohtaja ja puolueen Venäjän duuman puolueryhmän johtaja Gennadi Zjuganov sanoi torstaina tavatessaan Minskissä Valko-Venäjän edustajainhuoneen edustajia, että Venäjän, Valko-Venäjän ja Ukrainan tulee yhdistää voimansa kaikkien kolmen maan ja kansan yhteiseksi eduksi.

"Meillä on pitkä yhteinen historia ja valtava yhteinen potentiaali; teemme pahan virheen, jos emme hyödynnä tätä voimaa", painotti Zjuganov.

Hän kehotti maita yhdistämään voimansa erityisesti uuden teknologian kehittämisen ja uusien markkinoiden hankkimisen alueilla siten, että maailmantalouden kriisin haittavaikutuksista maiden taloudessa päästään nopeasti eroon.

Valko-Venäjän presidentti Aleksandr Lukashenko kiitti tässä yhteydessä Gennadi Zjuganovia hänen vierailustaan Minskissä ja periatteellisista näkemyksistään, joihin Lukashenko yhtyi.

BelTa / KOMINFORM

Linkki

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Ei tuollaisen yksittäisen lähes unholaan jääneen tahon ääni ja toiveet paljoa paina vaakakupissa. Tosiasiassa Valko-Venäjän ja Venäjän välit on tänä päivänä hyvin tulehtuneet. Tulevat peresidentinvaalit voisivat asiaa edesauttaa, vaan jo etukäteen näyttää siltä että tilanne vain pahenee. Ukraina taas on sisäisesti niin jakautunut että maan todennäköisesti täytyisi jakautua (verisesti?) kahtia jotta moinen olisi mahdollista. Vielä pari vuotta sitten näytti että moinen liitto voisi olla mahdollista kahden, Venäjä ja Valko-Venäjä, mutta ei kolmen välillä..

Vierailija

Tulossa ensi-iltaan: "Neuvostoliiton paluu", osa 2 - Vladimir Suuri II.

Kohta teattereissa: "Neuvostojen Liitto" (The Early Years - Retrospective Episodes I to IV)

Tuotantosuunnittelussa jo työnimellä: "Lenin! Stalin! - Miehet nimimerkkien takana" (Episodes V to IX, The Story of Vladimir Iljitš Uljanov and Josif Vissarionovitš Džugašvili).

Sarjan päättää 10 min. dokumentti muutamasta N-liiton viimeisestä lyhytikäisestä peresidentistä pikakelauksella.

Vierailija
transition
Kandee ehkä kysyä maiden kansalaisilta mitä mieltä he ovat.Kandeis varmaan.
Historiassahan niiltä ei paljoa kyselty.
Mentiin vain mitä Moskovassa sanottiin.
Toivottavasti ei tulevaisuudessa, ei mennä pelkästään perustuen Venäjän vallanpitäjien mukaan.

Vierailija
transition
Kandee ehkä kysyä maiden kansalaisilta mitä mieltä he ovat.Vuonna 1939 meiltä ei kysytty, että haluammeko liittyä N-tasavaltojen onnelliseen perheeseen. Ei, vaan sitä vaadittiin painokkaasti puna-armeijan avustuksella. Eipä onnistunut. Kandee tosiaan miettiä mitä nämä muut kansat ovat mieltä vieraista valloittajista.

Vierailija
IFEUN_2.0
transition
Kandee ehkä kysyä maiden kansalaisilta mitä mieltä he ovat.Vuonna 1939 meiltä ei kysytty, että haluammeko liittyä N-tasavaltojen onnelliseen perheeseen. Ei, vaan sitä vaadittiin painokkaasti puna-armeijan avustuksella. Eipä onnistunut. Kandee tosiaan miettiä mitä nämä muut kansat ovat mieltä vieraista valloittajista.Ssshhh!

Saw
Seuraa 
Viestejä6251
Liittynyt20.6.2009

Vai Neuvostoliitto. Oi että. Suuri ja Mikälie Neuvostoliitto. Neukut?

Oltaisiimpana mukana tuossa ylväässä yhteisössä.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Vierailija

Seuraavaksi tulossa 3D-formaatissa...V. Putin ("The Man Himself - A True Story"). It´s a heartwarming saga of the man who decided to become, against all odds, the new Czar of Russia.

Vierailija

Neuvostoliitto oli aikoinaan SciFiä, mutta nyky-Venäjä on pelkkää Fantasiaa.

Uusi liittoutunut Venäjä olisi SciFi-Fantasiaa.

Japetus
Seuraa 
Viestejä9708
Liittynyt20.6.2009

Nythän Venäjällä julkaistiin jälleen yksi "vankkumattoman tieteellinen" Stalinin politiikkaa ylistävä ja antisemitistinen historianopus. Onneksi tuollainen ei sentään enää mene patriotismin varjollakaan läpi.

jussipussi: "Ennusteeni: Japetus esittää kunnolliset perustelut ja vastapuoli esittää 'mutta kun minusta tuntuu siltä että'."
o_turunen rohkeana: "Kun kerran suoraan väität, niin turhaa on tuosta minun on ruveta väittelemään."
sääpeikolla leikkaa: "No ihmisen vaikutus ei ole alle 50% ja ei ole alle 50%.. eiköhän se olisi silloin 50-50 suurimman osan mukaan papereista... näin nopeasti pääteltynä"
Keijona ymmärtää naisia: "Onkohan sellaista munasolua edes olemassa ? Onko joku nähnyt sellaisen?"

Vierailija
Tuomas_Akvinolainen
Neuvostoliitto oli aikoinaan SciFiä, mutta nyky-Venäjä on pelkkää Fantasiaa.

Uusi liittoutunut Venäjä olisi SciFi-Fantasiaa.
Tuntuu vähän, että varsat keväällä ... jne, kun taas se tosiasiat tulevat muualta.
Aliarvioiminen on helponita ja vaarallisista.
Voihan täällä tiede foorumilla heitellä mielipiteitä ja uskoa toivomaansa.
Ei Venäjää ohiteta millään Scifi - Fantasia mielipiteillä, joilla ei ole mitään totuusarvoa.

Vierailija

Vähän veikkailisin Putinista tulevan elinikäinen presidentti... eiköhän ole taas virkaan pyrkimässä. Sinälläänhän media saatiin valtion kontrolliin jo vuosia sitten, joten tuosta on hyvä rakentaa diktatuuria... äh.. siis demokratiaa tarkoitin tietenkin. Jooh, aliarvioiminen olisi todella typerää.

Vierailija
transition
Kandee ehkä kysyä maiden kansalaisilta mitä mieltä he ovat.
No mutta jos itse tietää paremmin mikä toisen kansan asukkaille on parhaaksi, niin sehän jo oikeastaan oikeuttaa heidän valloittami... siis vapauttamisensa. Ei kaikki tajua omaa etuaan, joten on hyvä että suurempi valtio avittaa. Jostain syystä nuo pikkumaat ovat sitten joskus täysin kiittämättömiä paskiaisia. Tulevat vielä jälkikäteen haukkumaan vaikka kiittää pitäisi.

Vierailija

Riäpäle pommitti ipanana lumipalloilla amerikkalaisia mormooneja. Täysi taisteluvarustus oli yllä. Kurahousuissa Riäpäle huuteli lätäköstä mormooneille ja pioneereille: Saakelin hipit, missä on miun saappi?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat