Seuraa 
Viestejä2371

[size=150:1zbbcr8v]Gennadi Zjuganov vaati Venäjää, Valko-Venäjää ja Ukrainaa yhdistämään voimansa.[/size:1zbbcr8v]

29.10.2010

Minsk, 28.10. (BelTa) -- Venäjän federaation kommunistisen puolueen keskuskomitean puheenjohtaja ja puolueen Venäjän duuman puolueryhmän johtaja Gennadi Zjuganov sanoi torstaina tavatessaan Minskissä Valko-Venäjän edustajainhuoneen edustajia, että Venäjän, Valko-Venäjän ja Ukrainan tulee yhdistää voimansa kaikkien kolmen maan ja kansan yhteiseksi eduksi.

"Meillä on pitkä yhteinen historia ja valtava yhteinen potentiaali; teemme pahan virheen, jos emme hyödynnä tätä voimaa", painotti Zjuganov.

Hän kehotti maita yhdistämään voimansa erityisesti uuden teknologian kehittämisen ja uusien markkinoiden hankkimisen alueilla siten, että maailmantalouden kriisin haittavaikutuksista maiden taloudessa päästään nopeasti eroon.

Valko-Venäjän presidentti Aleksandr Lukashenko kiitti tässä yhteydessä Gennadi Zjuganovia hänen vierailustaan Minskissä ja periatteellisista näkemyksistään, joihin Lukashenko yhtyi.

BelTa / KOMINFORM

Linkki

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

Kommentit (17)

Ei tuollaisen yksittäisen lähes unholaan jääneen tahon ääni ja toiveet paljoa paina vaakakupissa. Tosiasiassa Valko-Venäjän ja Venäjän välit on tänä päivänä hyvin tulehtuneet. Tulevat peresidentinvaalit voisivat asiaa edesauttaa, vaan jo etukäteen näyttää siltä että tilanne vain pahenee. Ukraina taas on sisäisesti niin jakautunut että maan todennäköisesti täytyisi jakautua (verisesti?) kahtia jotta moinen olisi mahdollista. Vielä pari vuotta sitten näytti että moinen liitto voisi olla mahdollista kahden, Venäjä ja Valko-Venäjä, mutta ei kolmen välillä..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tulossa ensi-iltaan: "Neuvostoliiton paluu", osa 2 - Vladimir Suuri II.

Kohta teattereissa: "Neuvostojen Liitto" (The Early Years - Retrospective Episodes I to IV)

Tuotantosuunnittelussa jo työnimellä: "Lenin! Stalin! - Miehet nimimerkkien takana" (Episodes V to IX, The Story of Vladimir Iljitš Uljanov and Josif Vissarionovitš Džugašvili).

Sarjan päättää 10 min. dokumentti muutamasta N-liiton viimeisestä lyhytikäisestä peresidentistä pikakelauksella.

transition
Kandee ehkä kysyä maiden kansalaisilta mitä mieltä he ovat.Kandeis varmaan.
Historiassahan niiltä ei paljoa kyselty.
Mentiin vain mitä Moskovassa sanottiin.
Toivottavasti ei tulevaisuudessa, ei mennä pelkästään perustuen Venäjän vallanpitäjien mukaan.

transition
Kandee ehkä kysyä maiden kansalaisilta mitä mieltä he ovat.Vuonna 1939 meiltä ei kysytty, että haluammeko liittyä N-tasavaltojen onnelliseen perheeseen. Ei, vaan sitä vaadittiin painokkaasti puna-armeijan avustuksella. Eipä onnistunut. Kandee tosiaan miettiä mitä nämä muut kansat ovat mieltä vieraista valloittajista.

IFEUN_2.0
transition
Kandee ehkä kysyä maiden kansalaisilta mitä mieltä he ovat.Vuonna 1939 meiltä ei kysytty, että haluammeko liittyä N-tasavaltojen onnelliseen perheeseen. Ei, vaan sitä vaadittiin painokkaasti puna-armeijan avustuksella. Eipä onnistunut. Kandee tosiaan miettiä mitä nämä muut kansat ovat mieltä vieraista valloittajista.Ssshhh!

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Vai Neuvostoliitto. Oi että. Suuri ja Mikälie Neuvostoliitto. Neukut?

Oltaisiimpana mukana tuossa ylväässä yhteisössä.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Seuraavaksi tulossa 3D-formaatissa...V. Putin ("The Man Himself - A True Story"). It´s a heartwarming saga of the man who decided to become, against all odds, the new Czar of Russia.

Japetus
Seuraa 
Viestejä12478

Nythän Venäjällä julkaistiin jälleen yksi "vankkumattoman tieteellinen" Stalinin politiikkaa ylistävä ja antisemitistinen historianopus. Onneksi tuollainen ei sentään enää mene patriotismin varjollakaan läpi.

Olli S. paljastaa salaisuutensa: "Mä puhun tahallani ristiin, että Japetus saisi oikeita aiheita syyttää mua."
Sääpeikolla leikkaa: "No ihmisen vaikutus ei ole alle 50% ja ei ole alle 50%... eiköhän se olisi silloin 50-50 suurimman osan mukaan papereista... näin nopeasti pääteltynä"
Keijona ymmärtää naisia: "Onkohan sellaista munasolua edes olemassa ? Onko joku nähnyt sellaisen?"

Tuomas_Akvinolainen
Neuvostoliitto oli aikoinaan SciFiä, mutta nyky-Venäjä on pelkkää Fantasiaa.

Uusi liittoutunut Venäjä olisi SciFi-Fantasiaa.
Tuntuu vähän, että varsat keväällä ... jne, kun taas se tosiasiat tulevat muualta.
Aliarvioiminen on helponita ja vaarallisista.
Voihan täällä tiede foorumilla heitellä mielipiteitä ja uskoa toivomaansa.
Ei Venäjää ohiteta millään Scifi - Fantasia mielipiteillä, joilla ei ole mitään totuusarvoa.

Vähän veikkailisin Putinista tulevan elinikäinen presidentti... eiköhän ole taas virkaan pyrkimässä. Sinälläänhän media saatiin valtion kontrolliin jo vuosia sitten, joten tuosta on hyvä rakentaa diktatuuria... äh.. siis demokratiaa tarkoitin tietenkin. Jooh, aliarvioiminen olisi todella typerää.

transition
Kandee ehkä kysyä maiden kansalaisilta mitä mieltä he ovat.
No mutta jos itse tietää paremmin mikä toisen kansan asukkaille on parhaaksi, niin sehän jo oikeastaan oikeuttaa heidän valloittami... siis vapauttamisensa. Ei kaikki tajua omaa etuaan, joten on hyvä että suurempi valtio avittaa. Jostain syystä nuo pikkumaat ovat sitten joskus täysin kiittämättömiä paskiaisia. Tulevat vielä jälkikäteen haukkumaan vaikka kiittää pitäisi.

Riäpäle pommitti ipanana lumipalloilla amerikkalaisia mormooneja. Täysi taisteluvarustus oli yllä. Kurahousuissa Riäpäle huuteli lätäköstä mormooneille ja pioneereille: Saakelin hipit, missä on miun saappi?

Reiska
Seuraa 
Viestejä5955
pellonpekko
Vähän veikkailisin Putinista tulevan elinikäinen presidentti... eiköhän ole taas virkaan pyrkimässä. Sinälläänhän media saatiin valtion kontrolliin jo vuosia sitten, joten tuosta on hyvä rakentaa diktatuuria... äh.. siis demokratiaa tarkoitin tietenkin. Jooh, aliarvioiminen olisi todella typerää.Ne on myöntäny ottavansa kansan mielipiteen huomioon.

Per se

Tvomas
Seuraa 
Viestejä2371

[size=150:3vjbh7vj]Uudelleen syntyvän Venäjän yhtenäisyyden juhla.[/size:3vjbh7vj]

04.11.2010

Moskova, 3.11. (Venäjän Ääni) -- Marraskuun 4. päivänä Venäjällä vietetään Kansan yhtenäisyyden päivää. Tämä valtiollinen juhla symbolisoi uskollisuutta esi-isiemme perinnölle. Lähes neljä vuosisataa sitten, voittaessaan riidan ja sekasorron kauden, venäläiset puolustivat itsenäisyyttään maahan tunkeutuneita vierasmaalaisia valloittajia vastaan ja valtakunnallisessa kokouksessa määrittelivät suvereenin isänmaan tulevan kohtalon. Heidän esimerkkiinsä tänään todistaa siitä, että isänmaan tulevaisuus riippuu kansalaisten ja koko kansan yhtenäisyydestä.

Vuonna 1612 koko Venäjä oli taistelukenttänä. Suurin osa sen länsialueista oli sotaisten naapurien valtaamana. Moskova oli puolalaisten hyökkääjien piirittämänä. Yhtenäinen Venäjän valtio oli pirstoutunut ja ilmestyi useita itsensä hallitsijoiksi julistautuneita ihmisiä. Maa oli tuhoutumisen partaalla, kertoi Venäjän historian laitoksen johtaja Andrei Saharov.

Tuona historiallisten mullistusten, valtion pirstoutumisen, hengellisen ahdingon, moraalisen hajoamisen, yhteiskunnallisten petosten ja ahneuden aikakautena, esille lopulta nousivat kansakunnan parhaat voimat. Talonpojat, kauppias ja teollisuus piirit, aateliset ja ruhtinaat kaikki, joille Venäjän maa oli kallis, eivät ajaneet ainoastaan omia itsekkäitä etujaan. Kaikki nämä ihmiset nousivat vastarintaan. Tämä oli kansa. Ihmiset yhdessä johtajiensa – Mininin, Pozharskyn ja Trubetskoyn kanssa, joita ei saa unohtaa, koska he olivat myös perustamassa nostoväkeä ja johtivat taistelua ja löivät vierasmaalaiset valloittajat. He rakastivat isänmaata ja pelastivat sen.

Vuoden 1612 marraskuun neljäntenä päivänä, kansan nostoväen joukot vapauttivat Moskovan miehittäjistä. Muutamaa kuukautta myöhemmin, valtakunnan kokouksessa, joka pidettiin Uspenskin Kremlin tuomiokirkossa, kaikkien luokkien edustajat valitsivat Venäjän hallitsijan ja loivat perustan tulevalle voimakkaalle ja vauraalle kansakunnalle. 1600-luvun puolesta välistä lähtien, pääkaupungin vapauttamisen muistoksi Venäjällä, joka vuoden marraskuun neljäntenä päivänä vietettiin Kazanin Jumalan synnyttäjän ikonin juhlaa, jonka kanssa venäläiset joukot saapuivat miehittäjistä vapautettuun Moskovaan. 1900-luvulla, neuvostovallan aikana tämän juhlan viettäminen päättyi. Mutta vuonna 2005 valtiollisen juhlan viettäminen elvytettiin. Kalenteriin se on merkitty Kansain yhtenäisyyden päivänä.

Kuitenkin mielipidetiedustelut kertovat, ettei juhlasta ole vielä muodostunut koko kansan juhlaa sen varsinaisessa merkityksessä, koska osa venäläisistä entiseen tapaan antaa etusijan marraskuun seitsemännelle päivälle – vuoden 1917 Lokakuun suuren sosialistisen vallankumouksen päivälle.

Venäjän uskonnolliset johtajat, joiden aloitteesta lokakuun neljännen päivän juhla elvytettiin, ovat kehottaneet, että siitä tehtäisiin Hyvien tekojen päivä, jotta eri kansallisuuksiin, uskontokuntiin ja sosiaalisiin ryhmiin kuuluvat kansalaiset voisivat tiedostaa, että he kuuluvat yhtenäiseen kansaan, jolla on yhteinen historiallinen kohtalo ja yhteinen tulevaisuus omassa isänmaassaan.

Venäjän Ääni

http://www.vunet.org/ulkomaat/Uudelleen_syntyv_n_Ven_j_n_yhten_isyyden_j...

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat