Seuraa 
Viestejä45973

Kirkkohistoria kertoo: Located in Sweden (present time name); suffragan to Hamburg (990-1104), to Lund (1104-64), and finally to Upsala (1164-1530). This diocese, the most ancient in Sweden (present time name), included the Counties of Skaraborg, Elfsborg, and Vermland. It was founded about 990 at Skara, the capital of the country of the Goths (Gauthiod).

Kirkkohistorian mukaan, Gootit saapuivat nykyiseen Etelä-Ruotsiin nykyisestä Hampurista 1100 -luvulla, ja olivat 1500 -luvulle tultaessa valloittaneet nykyisen Etelä-Ruotsin Uppsalaa myöten. Goottilaistyyliset kirkot omalta osin todistavat sen, että Kirkkohistorian tiedot ovat totta. Alue jota Gootit hallitsivat kutsuttiin nimellä Goottien maa Gauthiod. Vuonna 990 alueen pääkaupunki oli Väster-Götlandissa sijaitseva Skara, jonne alueen vanhin Goottilainen hiippakunta oli perustettu.

Kristilliset Celtit pakenivat 800 -luvulla nykyisestä Pohjois-Englannista Etelä-Norjaan. 900 -luvun lopussa osa Celteistä pakeni Norjasta meriteitse Islantiin, osa pakeni Pohjois-Norjaan, osa nykyiseen Keski-Ruotsiin, josta 1500 -luvulla alueella asuneitten Suomalaisten kanssa Etelä- ja Pohjois-Suomeen. Käsitys että 'Ruotsalaiset muuttivat Suomeen' siihen aikaan, on harhaan johtava. Kyseessä on nykyisen Ruotsin alueelta väkivaltaa ja terroria nykyisen Suomen alueelle paenneet Suomalaiset ja Celtit.

Yllä oleva valokuva Mikkelin kaupungin sivustolla esitetystä koosteesta koskien Gustaf III:n sotaa nykyisen Suomen alueella 1788-1790. Sota käytiin Kristillsen Venäjän tukemien Kristillisten Suomalaisten ja Lutherilaisen Gustaf III:n armeijan välillä.

Kommentit (7)

'Testamentit - Todistukset
1500 -luvulle saakka Kristinuskossa käytettiin Latinan kielistä Paavalin Testamenttia joka on vääristelty tulkinta Kreikan kielisestä Septuagintasta.

Vuonna 1534 julkaistiin Martin Luderin (Martin Luther) tulkinta Raamatusta joka sanoineen ja tekoineen on todistus Martin Lutherista, toisin sanoen Martin Luderin Testamentti. Gootit erosivat Katolisesta kirkosta omaksi lahkokseen 1500 -luvulla, jolloin alunperin Goottilainen uskonto sai uuden nimen perustajansa nimen mukaan; Lutherilaisuus. Kaikkien ihmisten oli uskottava Martin Luderin koulutustasoon ja mielenlaatuun perustuvaa tulkintaa ja oppeja Raamatusta. Tätä aikaa kutsutaan virheellisesti uskonpuhdistukseksi, sillä kyseessä ei ole puhdistautuminen niin kuin me sanan ymmärrämme, vaan kyseessä etnisten Kansojen laajamittainen joukkotuhoaminen ja pakottaminen hänen valtansa ja oppiensa alaiseksi.

1541 julkaistiin myös Gustaf Wasa (Gust af Wasa) Bibeln, joka puolestaan sanoineen ja tekoineen on todistus hänestä, toisin sanoen Gustaf Wasan Testamentti.

Kerrotun tarinan mukaan, 1500 -luvun puolessa välissä, Turun piispa ja uskonpuhdistaja Mikael Agricola kirjoitti Suomen kielisen Raamatun joka perustui Gustaf Wasan ja Martin Lutherin kirjoittamaan Raamattuun ja heidän opettamiin oppeihin Raamatusta. Hänen sanat ja teot ovat todistus hänestä; Mikael Agricolan Testamentti. '

http://www.suomalaiset.org : Suomen Kansan historia -> "Suomenruotsalaisten" historia

TestAmen(tti)
Test Amen tarkoittaa totuuden koettelemista; Noudattaako sanat ja/tai teot sanantarkasti ensisijaisesti Raamatun Lakia (10 käskyä); Kunnioittaako sanat ja/tai teot etniseen Kansaan kuuluvan henkilön ja koko etnisen Kansan ihmisarvoa, kunniaa, omatuntoa, vakaumusta ja oikeuksia (Lakia)? Riippumatta siitä onko uskovainen tai ei, heidän sanansa ja tekonsa ovat tänään elävälle etniselle Suomen Kansalle todistus siitä, että he joko ovat aitoja Jumalan ja Jeesuksen lähettämiä Apostoleita sanoineen ja tekoineen, tai eivät ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

'Kristillisten Celttien perustama luostari tuhottiin ennen niin kutsuttua uskonpuhdistusta, ja Eskil murhattiin. Sen tilalle rakennettiin Kristillisten Joanniittien luostari kunnioittaen Eskilin muistoa sanoissa ja teoissa. Uskonpuhdistuksen aikaan 1500 -luvulla, myös Kristillisten Joanniittien luostari tuhottiin Gustaf Wasan käskystä, ja sen paikalle rakennettiin Eskilstunahusets slott.

Käsitys 'Suomeen muuttaneista Ruotsalaisista' on jälkikäteen keksitty ja näennäistieteellinen. Siihen aikaan ei ollut maita vakiintuneine rajoineen niinkuin tänään, 'Ruotsia' maana jolla on vakiintuneet rajat ei ollut olemassa, ja hallintomuoto oli 1500 -luvulla Ltuherilainen Kirstinusko. 1400 -luvun jälkeen Celtit ja Suomalaiset pakenivat nykyisestä Keski-Ruotsista pohjoiseen ja meriteitse nykyisen Suomen alueelle. 1500 -luvulla Gootit, jotka nimen muutoksen huomioiden siinä vaiheessa historiaa tunnetaan Lutherilaisina, seurasivat paenneita Celttejä ja Suomalaisia nykyisen Suomen alueelle, jossa etnistä Suomen Kansaa pakkokäännettiin väkivallalla ja terrorilla Lutherilaisuuteen.

Alkuperäinen sukulinja osoitettiin 1500 -luvulla Gustaf Wasan kautta Martin Lutheriin, ja myöhemmin nk pakkoruotsalaistamisen aikaan, jolloin mm virkamieheltä vaadittiin Ruotsalainen sukunimi, väärennettyjen kirkonkirjojen kautta Suomalaisia sukulinjoja osoitettiin olemattomaan sukuun Ruotsissa. Kirkonkirjat ennen 1900 -lukua, eivät ole luotettava lähde sukututkimukselle. '

Grimbergin maailmanhistorian mukaan Ruotsi olisi sivistyneiden eurooppalaisten
kansojen äidinkohtu eli mm. goottien alkuperä olisi Gotlannissa ja euroopan
kansainvaellukset päättyivät vasta viikinkien matkoihin.

Tätä "virallista" historiaa opetettiin koulussa vielä 70-luvulla, vaikka jo silloin
epäilin ruotsalaisten osuutta maailmanhistoriassa.

Tuomas_Akvinolainen
Grimbergin maailmanhistorian mukaan Ruotsi olisi sivistyneiden eurooppalaisten
kansojen äidinkohtu eli mm. goottien alkuperä olisi Gotlannissa ja euroopan
kansainvaellukset päättyivät vasta viikinkien matkoihin.

Tätä "virallista" historiaa opetettiin koulussa vielä 70-luvulla, vaikka jo silloin
epäilin ruotsalaisten osuutta maailmanhistoriassa.
Pseudotieteellistä kaunokirjallisuutta. Onhan niitä, k e että Adam toimi piispana Kälkestadissa ruotsissa (Petrus Bång, Åbo) .... siis aikaan jolloin tämä osa maapalloa oli muutaman kilometrin paksuisen jään peittämä. Ja Darwin ja hänen apinasta-ihmiseen teoria .... Puuttuvaa linkkiä ei ikinä löydy, koska sitä ei koskaan syntynyt Darwinin ja apinan välillä. Tiedemies tonkii maata etsien puuttuvaa linkkiä, joka on hänen korviensa välissä. Ja "Ruotsalaiset toivat sivistyksen ja kristinuskon pakanallisille suomalaisille" - vai niin, jos niin on, miksi me emme sodi tänään jos sota on sivistystä? Miten sota, terrori, terrorismi ja väkivalta sen kaikissa mahdollisissa muodoissa, Suomalaisten pakkolutherilaistaminen, pakkoruotsalaistaminen, Suomalaisten nimien väärentäminen ja niiden osoittaminen olemattomaan lutherilaiseen ja/tai ruotsalaiseen sukuun on sivistystä? Jos Ruotsalaiset "toivat kristinuskon", mutteivät seuranneet 10 käskyä ja Jeesuksen oppeja, silloin se mitä Ruotsalaiset toi on anti-kristillinen.

"Ruotsinsuomalaiset" ovat yksinkertaisesti kuvailtuna
A) 1300-1500 -luvulla nykyisessä Ruotsissa "pakkoruotsalaistettuja" Celttejä (Englantilaisia) ja Suomalaisia (ennen 1500 AD Goottilainen uskonto = 1500 AD ja jälkeen Lutherilainen uskonto)
B) 1500 -luvn jälkeen nykyisen Suomen alueella pakkolutherilaistettuja ja/tai pakkoruotsalaistettuja Suomalaisia
C) 1700-luvun lopulla 1800 -luvun alussa keksittiin poliittisista syistä "suomenruotsalaisuus" käyttäen hyväksi A) ja B)

Siihen aikaan pääsääntöisesti suomalainen sukunimi ruotsalaistettiin suoraan, eli jos sukunimi oli Tammi, niin se on Ruotsin kielessä Ek. Hämäävää voi olla sukunimi joka todistettavasti on "Ruotsalainen ja peräisin 1500 -luvulta". Henkilöiden etunimi täytyy myös huomioida, nimittän "herraskartanoissa" palvelijat kuuluivat niinkuin karja isännälleen, t s Maria -niminen piika/orja (Suomalainen) saattoi olla Svensson(in) omaisuutta, muttei sukujuuriltaan Svensson. "Minä olen Svenssonin" => "minä olen Svensson" => Maria Svensson

Eli Suomalaisissa esiintyvät Suomalaisille tyyppiset geneetiset taudit eivät johdu siitä että "olemme olleet eristäynyneitä" vaan että sukulinjat on sotekettu miten sattuu. Esimerkiksi poika kun jätti kotitalon, osti omansa, niin sukunimi muutettiin ostetun talon nimen mukaan. Toiselle kävi samoin, ja kun sukulaisuus unohtui niin lähisukulaiset menivät naimiin j n e

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat