Seuraa 
Viestejä45973

Pari elämänohjetta:

- Älä ota kameraa mukaan.

- Jos kuitenkin otat, älä kuvaa ihan kaikkea.

- Jos kuitenkin kuvaat, älä lataa naamakirjaan.

- Jos kuitenkin lataat, katso ettet lataa koko muistikorttia.

Kommentit (10)

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Vai semmosta. Melko laajalti on tämä lipsahdus huomioitu. Onko kyse tosiaan niin harvinaisesta tapahtumasta?

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Kyllä tuollaista naista kehtaa näyttää netissä.

Ihmettelen vaan, miksi nuo illanvieton kuvat ovat harmaansävyssä.

Ilmeisesti siis emäntä julkistanut nuo kuvat. Mitähän mies sanoo? Meinaa, mulle asetettiin kuolemantuomion uhka, jos laittaisin entisen emännän kuvia tai videoita nettiin.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Sosiaalinen media ruokkii hitaita i*ootteja, valitettavasti.
Pari ohjetta:

Jos haluat laittaa skandaalinkäryisen jutun kiertoon, tarkista ensin onko se jo vanha ja/tai huijausta.
Tämä tapaus kun on molempia.

Kuvien laitto tapahtui pari kuukautta sitten, tytön tunnukselle oli kirjautunut ex-poikaystävä joka oli kiusallaan vanhoja kuvia sinne laittanut, nuo mustavalkoiset. Ida itse oli Prahassa, ilman nettiyhteyttä, pettänyt kumppaniaan, joka kosti näin ja laittoi linkin boardeille.

Lisäksi muistakaa että kerran fb:n lisätyt kuvat säilyvät saatavilla nähtävästi ikuisesti.

Nuokin ovat edelleen siellä katsottavissa, samoin kuin useat testikuvat jotka on sinne laitettu jo vuosia sitten, deletoitu ja pyydetty erikseenkin poistamaan - vaan ei, siellä ovat ja kenen tahansa nähtävänä.

Etkö usko? Kokeile.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs308.ash2/58886_42709470528...
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs308.ash2/58886_42709470028...

Ensinnäkin: kuka idiootti antaa tunnuksensa toisen saataville? Itse pidän tunnukseni HENKILÖKOHTAISINA, pois myös mahdollisen (en paljasta olenko sinkku vai varattu) kumppanin saatavilta. Yleisesti tiedossa on että toimivia pari-, työ-, ystävyys-, ym. suhteita on mennyt rikki jopa vuosikymmenien keston jälkeen. Ja mikä onkaan helpompi, joskin todennäköisesti lyhytnäköinen, tapa kostaa kuin kirjautua vierailla tunnuksilla sisään ja tehdä jotain jäynää. Muistaakseni Ruotsissa (voin olla sijainnin suhteen väärässäkin) joku alan firmasta erotettu työntekijä oli tunkeutunut erään jätevedenpuhdistamon ABB:n toimittamaan ohjausjärjestelmään ja laittanut paskavedet virtaamaan puhdistamattomana jokeen. Tämä vuoto oli jatkunut pari päivää kunnes puhdistamon työntekijät huomasivat sen. Jäynän tekijä jäi tiettävästi kiinni ja hyvä niin. Ja muistakaa: YLLÄPITO TMS. EI KOSKAAN kysy missään henkilökohtaisia salasanoja sillä oikealla ylläpidolla on täysin omatkin tiet hoitaa salasanoja vaativat työt.

Ja VALITETTAVASTI näitä kostajia riittää ja ne voivat täysin laillistakin (mitä tämä tapaus EI ole) tietä tehdä toisen elämästä täyttä helvettiä. Itselläni on kokemusta kuinka paras kaveri, vajaa 10v tunnettu, voi oikeasti tiukan paikan tullen osoittautua oikeasti (ei haukkumasanana) narsistisesti vammautuneeksi. En tiedä onko diagnoosia virallisesti tehty, eikä se minulle kuulukaan, mutta netti/kirjallisuustiedon ja muiden kertomusten pohjalta ja omaa maalaisjärkeä käyttäen olen päätynyt ko. olettamaan. Siltäkin suunnalta kaverisuhteen poikkimenon jälkeen alkoi sataa aika tavalla lokaa niskaan, jopa uhkauksien muodossa, mutta onneksi tilanne rauhoittui ja olen sittemmin oppinut toimimaan viisaammin jos vastaavaa tulee uudelleen eteen tai jos entinen tilanne alkaa uudelleen menemään pahemmaksi.

Ja toiseksi, nuo kuvat mihin edellä olevassa viestissä oli linkki, ovat ihan eri palvelimella kuin Facebook.
"Herkullisimmat" palat kun tuppaavat kopioitumaan ja leviämään pitkin nettiä omia teitään ja kuten oli oikein todettu, niitä ei välttämättä millään ilveellä pois saa. Tämäkin kuva tuli minulle sähköpostin kiertokirjeellä joka taatusti leviää vielä tälläkin hetkellä niille jotka eivät sitä vielä ole saaneet.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Olen blokannut fbcdn.com-domainin adblokkerissani. Suosittelen muita tekemään samoin. Keräävät yksityistietoja.

Muutkin Facebook-domainit kannattaa blokata. Tykkää-nappulan kun lataa millä vaan sivulla, siitä jää aina merkintä feissarin lokiin. Ne tietää missä kukin surffaa.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Kumpikohan alunperin noihin imutuskuviin sen ideankin sai? Tyttö vai poika? Mikäli poika, on häneltä todella vittumainen tempaus kostaa juuri niiden avulla. Olisi kostanut petosta vastaavalla tavalla eli käynyt itsekin huoraamassa.

Ylipäätään en ymmärrä miksi juuri naisia ollaan niin kärkkäästi rankaisemassa heidän seksuaalisuudestaan. Miehelle on vain ylpeyden aihe mikäli netti täyttyy kuvista joissa hän pönöttää muna pystyssä, mutta naisia, julkkiksia ja taviksia, kyllä parjataan vaikka miksi mikäli genitaalit jossain vilahtaa. Niin kuin ne kehonosat edes olisivat niin pirun kiinnostavia että niistä pitäisi vouhottaa kuola suussa maailman tappiin asti. Jopa minäkin sen ymmärrän!

Juuri tuollaisten juttujen takia itselläni ei ole ollut pienintäkään halua heittää mitään full nude -matskua nettiin vaikka taannoisessa elämänvaiheessani olinkin helvetin kyllästynyt siihen että eräällä palstalla määyittiin jatkuvasti siitä että keski-ikäiset naiset ovat kaikki rupsahtaneita ja läskejä suohirviöitä. Jatkuvaa jäpätystä kun päivästä toiseen sivusta seurasi iski niin suuri raivo että lopulta teki mieli näyttää ns. närhen munat ja sen vuoksi julkaisin itsestäni netissä kuvan jos toisenkin - joista yhdessäkään ei näy mitään liian intiimiä. Eli sellaisia antaa ymmärtää mutta ei ymmärrä antaa -tyyppisiä kuvia. Näiden johdosta saitilla *** saa vieläkin kuulla ruikutusta että heiluta tissiä ja vilauta v-ttua, mutta pakko vaan pysyä kovana eikä olla niin pöljä että suostuu mihin tahansa vaikka vähän yksinkertainen ihminen olisikin (olen...)

Kaiken takanahan on tietenkin ollut vain haluni miellyttää. Miksi minun piti alunperinkään lähteä miellyttämään niitä miehiä jotka julistivat Jumalan totuutena että yli 40-vuotias ei voi olla muuta kuin läski? Tuskin he näet mitään inhoakaan ovat kokeneet kun ovat huomanneet että heidän piintyneet käsityksensä eivät pidäkään paikkaansa. Seuraavaksi olisi pitänyt miellyttää jo vaikka ketä - niin hapanta vastinetta kun olen saanut siitä että jossakin missä kuva on esillä en olekaan kiinnostunut juuri siitä yksilöstä joka ottaa yhteyttä kuvani nähtyään. Ja sitten pitäisi osata miellyttää niitä hapannaamoja jotka eivät tällaista "estottomuutta" hyväksy jota harjoitin. Ei saa ei saa ei saa. Ei saa olla seksuaalinen ihminen, mutta ei saa olla olemattakaan. Naisena ei saa sitä eikä tätä. Keski-ikäisenä ei varsinkaan saa.

Ja onhan se tietysti itsetuntokysymyskin. Koko elämän ajan tunnet itsesi rumaksi ja mitättömäksi, ja sitten saa lukea väitteitä että on ruma juuri koska on vanha. Jos ei koskaan saanut tilaisuutta nauttia siitä että joku pitää viehättävänä, oli se tunne saatava parempi myöhään kuin ei milloinkaan -mentaliteetilla. Oli oikein tai väärin moista havitella!

Miellyttämään se suihinottava tyttelikin varmaan pyrki, ei olisi pyrkinyt jos olisi tiennyt miten käy. Minä en pettämistä hyväksy, mutta joku raja silläkin sentään että miten se kostetaan. Itseasiassa se joka ei kosta ollenkaan on valovuoden ylempänä sitä joka petti.

Kaiken kaikkiaan jos joku saa jatkuvia hyperventilaatiokohtauksia siitä että on olemassa tylsämielisiä ihmisiä jotka askartelevat paskartelevat seksin parissa netissäkin, niin kannattaisi ehkä sulkea koko netti. Olisi mielenkiintoista tietää onko tuo kuvien tyttö kasvanut tässä asiassa sellaiseen pisteeseen että koko juttu on hänelle herttaisen yhdentekevä ja jos joku hänen kuvistaan ottaa ongelmaa, niin omapahan on ongelmansa. Vai tunteeko hän vieläkin siitä häpeää että joku ohikiitävä hetki elämässä tuli ikuistettua ja sen kaikki kansa näki? Onko mennyt plastiikkakirurgille muuttamaan lärviään ettei vaan kukaan tunnista?

Elämme merkillisiä aikoja, mutta niinhän niitä on aina eletty. Otsikkoa ajatellen voi olla että tällainen "maailmanloppu"-kokemus mikä tytölle tuli on voinut johtaa suorastaan zeniläisiin mittoihin missä mikään ei tunnu enää miltään, häiritsevältä siis. En nyt ihan haluaisi ajatella että esim. pornonäyttelijät ovat jotenkin henkistyneitä, mutta aika vinkeitä ajatuksia tässä tulee.

Mutta jos on varma että jotakin asiaa ei kestä, ei siihen tietenkään kannata lähteä. Milloin vain voi olla varma ja kuka tuntee tulevaisuuden, sillä hetkellä kun luottaa johonkuhun tai saa jonkun päättömän päähänpiston?

cryo

Ja toiseksi, nuo kuvat mihin edellä olevassa viestissä oli linkki, ovat ihan eri palvelimella kuin Facebook.Väärin. Se on nimenomaan facebookin content delivery network (CDN), jonka tekniikkapuolen hoitaa Akamai, maailman suurin ko. alalla toimija.

Eikä fb ole "palvelimella" vaan nyt yli 60000:lla (kyllä, kuusikymmentä tuhatta) eri palvelimella hajautettuna.

Rahoitusta ovat jo varanneet 200000 palvelimen hankintaan ja ylläpitoon, eikä se siihenkään lopu.

Pelkästään logitiedostoja syntyy päivittäin 50 teratavua. Laskennallisesti keskimäärin
100 kiloa per käyttäjä per päivä. Siihen mahtuu melkoinen määrä tekemisiä, yhteyksiä ja muuta erittäin tarkkaa dataa.. esimerkiksi pelkkiä sivulatauksia/selailuja tuhat-pari tuhatta, mutta kompressoituna määrät ovat helposti monikymmenkertaiset kun isoilta osiltaan teksti pakkautuu hyvin.

Saw
Olen blokannut fbcdn.com-domainin adblokkerissani. Suosittelen muita tekemään samoin. Keräävät yksityistietoja.

Muutkin Facebook-domainit kannattaa blokata. Tykkää-nappulan kun lataa millä vaan sivulla, siitä jää aina merkintä feissarin lokiin. Ne tietää missä kukin surffaa.
Kyllä.

Firefox + Adblock plussan käyttäjille tästä easylistin ja wiltteri.netin lisäksi vielä:
http://www.squirrelconspiracy.net/abp/f ... -list.html

Chrome/Chromium käyttäjille omansa:
https://chrome.google.com/extensions/de ... hpglaidiec

Lisäksi Noscript ja requestpolicy kannattaa ehdottomasti laittaa foxiin.
Eipä ajele sitä sun tätä javascriptiä eikä huutele ympäri nettiä että täältä tullaan.
Vielä tarkemmin sitten myös cookieiden hallintaan oma lisuke ja ghosteryllä saa estettyä myös "web bugit", sivuilla näkymättömät pikselit millä seurantaa myös tehdään.

Sitten on myös flash cookiet, tietääköhän kukaan mistä kysymys
BetterPrivacy-lisukkeella saa nämä helposti hallintaansa ja voi estää/poistaa/erikseen sallia haluamansa.

Flash cookieista tarkempaa tietoa esim:
http://en.wikipedia.org/wiki/Local_Shared_Object

Normaalin lyhyehkön surfailun tuloksena flash cookieita voi olla koneellasi kymmenittäin tai sadoittainkin. Ne EIVÄT poistu vaikka olisit laittanut että cookiet poistetaan selaimen sammuessa/käynnistyessä, vaan joudut erikseen ne poistamaan manuaalisesti, adoben flash-sivun hallinan kautta - tai em. lisäosalla helpommin. Tietysti yksi keino on laittaa niiden käyttämän hakemisto kirjoitussuojatuksi tai isompien oikeuksien taakse, mutta sitten esimerkiksi flash-videoiden äänisäädin ei muista mihin olet sen halunnut.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat