Terroristeiksi valikoituvat imbesillit ?

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Kun näitä terroristiuutisia katselee niin tulee mieleen ,että terroristeilla ei taida olla kaikki intiaanit tiipiissä?

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Jem ... 56?ref=rss

Washington/Helsinki. Jemenin viranomaiset ilmoittivat lauantai-iltana pidättäneensä naisen, jonka epäillään olleen osallinen lentopommijuonessa.

Sotilaat ottivat naisen kiinni pääkaupungissa Sanaassa talosta, jossa hän piileskeli, uutistoimisto Reuters kertoi. Samalla pidätettiin hänen samassa taloudessa ollut äitinsä.

Heidät saatiin kiinni paketin lähettämisen yhteydessä annetuista yhteystiedoista.

jne .

Sivut

Kommentit (36)

jepajee
Seuraa 
Viestejä22001
Liittynyt29.12.2009

Ei ne kuviot ihan noin yksinkertaisia ole.

Nainen on voinut olla vastentahtoinen, tai sitten hän on halunnut saada marttyyrin tittelin. Ehkäpä suoraselkäisyys kuuluu hartaan uskovaisen hyveisiin.
Ehkäpä avoin viha kuului katkeroituneen naisen attentaattiin.
Mene ja tiedä. Järjestöt harvoin toimii amatöörimäisesti ja on meidän kaikkien etu, ettei niitä julkisesti leimata idioottien kerhoiksi. Samoin tyhmä (ennenaikaisella eläkkeellä oleva) rikollinen on se, joka väheksyy virkavallan hoksottimia.

..Ettei käy kuten Napoleonille. En tiedä onko tarina hänen päiväunistaan kesken taistelun totta, mutta opetus tarinalla silti on.

Vierailija

Niin, paketit oli lähetetty Chicagon alueen juutalaisyhteisöille. Lähettäjäksi merkitty al -Qaidan Jemenin osasto ?
Mikä tässä nyt ei aivan täsmää.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Liittynyt13.11.2009
sapetix
Niin, paketit oli lähetetty Chicagon alueen juutalaisyhteisöille. Lähettäjäksi merkitty al -Qaidan Jemenin osasto ?
Mikä tässä nyt ei aivan täsmää.Ei helvetti...

installer
Seuraa 
Viestejä9908
Liittynyt16.9.2005

Vaikuttaa lavastukselta,ei kai islamin vastaiset tahot toisaalta noin tyhmää lavastusta tekisi?

Jotenkin outo juttu...

"Kenet jumalat tahtovat tuhota, sen he lyövät ensiksi sokeudella. "

Vierailija
installer
Vaikuttaa lavastukselta,ei kai islamin vastaiset tahot toisaalta noin tyhmää lavastusta tekisi?

Jotenkin outo juttu...


Ei välttämättä islamin vastaiset, vaan enemmänkin tuollaisten uhkien luomisesta hyötyvät. USA:n valtaapitävät, tiedusteluelimet, sodan jatkumisesta lähi-idässä hyötyvät jne.

Vierailija

Tietoihin en ole perehtynyt, mutta tämä asia on paisunut(chilen kaivosjutun tavoin) ihan järjettömän suureksi mediakuplaksi. Faktana todetaan, että jenkeissä kuolee pommi-iskuissa vuosittain kymmeniä henkilöitä - jopa suomessa tapetaan räjähteillä yleensä vuosittain.

Uskaltaisin itse sanoa, että noita räjähteitä lähetetään postipaketteina vuosittain kolmi-nelinumeroinen määrä. Tuo printterikasetiin ahdettu latinki vaikuttaa rankemman luokan amatöörikyhäelmältä.

Vierailija

Monesti juuri kaikista näistä vakavimmista rikoksista kiinnijäävät jäävät kiinni jonkun täysin mitättömän syyn takia. Esimerkiksi Oklahoma Cityn pommimies jäi kiinni liikennerikkeen takia. Muistaakseni ylinopeus oli poliisin pysäytyksen syy. Olen itsekin istunut sattuneesta syystä poliisin luennolla jossa kaikista tärkein sanoma oli "älkää missään nimessä vähätelkö pienintäkään johtolankaa."

Monesti kaikista huolellisimminkin suunniteltu rikos selviää sitkeän ja pitkän tutkinnan jälkeen siitä että rikollinen on tehnyt jonkun, täysin tyhmältä pikku virheeltä, tuntuvan mokan.

Vierailija

Nainen on vapautettu. Nyt etsitään saudi hemmoa. Onnea. Usan:n liittolainen joten nyt pommit paukkumaan saudeissa, vai miksi ei ?

Vierailija

Olen hyvin skeptinen tämän viimeisimmän pommijutun suhteen. Uskon, että Jemenissä varmaankin on ko. toimintaa, ja että terroristeilla on pommijutun tyylisiä päämääriä, mutta en luota länsimaiseen tiedusteluun niin paljoa, että he muka saisivat haaviinsa jonkun mitättömän kokoisen pommin. Ellei kyse ole suoraan harhautuksesta terroristien taholta. Eivät parhaat heistä sen typerämpiä ole kuin mekään.

Tietysti jos ajatellaan, että terroristien tavoitteena on kiusanteko länsimaalaisille, niin tällainen turvatoimia lisäävä puolivillainen pommiyritelmä on juuri oikea strategia.

iMuke
Seuraa 
Viestejä1337
Liittynyt13.3.2008

Jotenkin tuli mieleen että joko asialla ovat todelliset amatöörit tai sitten tuon juonen oli jostain kumman oudosta terroristisyystä tarkoituskin paljastua.

Vierailija

Terroristikasku Al-Qaidan koulutusleiriltä.

Aloiteltiin oppituntia. Opettaja astui luokan eteen ja sanoi: tänään käsittelemme itsemurhapommittamista käytännössä. No niin, tässä minulla on siis pommiliivit ylläni. Olkaa tarkkana, näytän tämän vain kerran.

Vierailija

Kohta vaalit tosiaan, ja niin suuria yhteiskunnallisia kysymyksiä pelissä että.... TERRRRRORISMIA kehiin jottei kansa huomaa kysyä hankalia kysymyksiä.

Vierailija

Parasta jäynäntekoa teroilta nimenomaan on erilaisten porsaanreikien käyttäminen. Kukaan ei kuole, ketään ei varsinaisesti saada syytteeseen mutta kansainväliset turvallisuusvaatimukset leviävät käsiin mahdottomuudessaan. Vertaa brittien aikaansaama nestekielto lentokoneissa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat