Seuraa 
Viestejä45973

Jos suuri isännöintifirma ottaisi pääomavastikkeina maksamianne rahoja, ja vain osa niistä olisi pantu lainanne oman osuuden lyhentämiseen, olisi tehty salaa liite velkakirjaan, jossa olisi tehtailtu lainan ehdot uusiksi, jota olisi sitten pidetty pienen piirin tietona ja salattu muilta osakkailta, - ja tämä, vaikka talo olisi lainan panttina!

Jos teillä olisi kauppakirja, kiinteistönvälittäjän myyntiesite ja isännöitsijän omalla allekirjoituksella varustettu isännöitsijäntodistus, joissa kaikissa sanottaisiin selvästi, mitä maksamista teille oli huoneistoa ostaessanne syntynyt, ja jotka kaikki tukisivat teidän omiakin käsityksiänne,

mutta isännöintifirma kiinni jäämisestään huolimatta sinnikkäästi todistelisi ja yrittäisi pitää rahoistanne kiinni ja jarrutella niiden palauttamista,

mitä tekisitte, jos asian oikeuteen vieminen asianajajan palkkaamisineen voisi tulla kalliimmaksi kuin riidanalainen summa?

Lisään tähän vielä, että poliisi sanoisi, ettei hän ole perehtynyt osaketalojen asioihin kun on itse asunut aina omakotitalossa, ja että rikosilmoituksen hän voisi ottaa, mutta ei tutkintapyyntöä.

Kommentit (1)

Entä jos olisit vuokralainen ja joutuisit vuokraisännän mielivallan kohteeksi?

http://www.taloussanomat.fi/asuminen/20 ... lk_ts_om_1

Suomalaisten sanotaan maksavan kiltisti kaikki laskut mitä posti tuo. Mitä muutakaan sitä voi?
Jos tekee rikosilmoituksen, pitää olla varma, että voittaa jutun oikeudessa, muussa tapauksessa vastapuoli maksattaa vuokralaisella oikeudenkäyntikulut.

Vanhana rahoista tappelevat hoitokotien omistajat. He kilpailevat siitä kuka saa vanhukset ja siitä syystä he tarjoavat halpaa hoitoa.
Kohta kai välityshomma annetaan huutonettiin, josta halvimmalla hoitopaikkoja tarjoava saa hoidettavia? Mitä ajattelet tästä huutolaissuuntauksesta?

http://tv1.yle.fi/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat