Seuraa 
Viestejä45973

Soinin tokaisut on tilastotieteen näkökulmasta outoja ja turhia.

"Yhtään ääntä ei ole vielä annettu".

Mutta aika monta kantaa on jo muodostettu !

Vanhanen upotti suvaitsevaisuudellaan suuren puolueen. Sadon korjaa PS.

Mikähän muuttuu? Ennustuksia, kiitos.

Kommentit (7)

Lektu-Elli
Soinin tokaisut on tilastotieteen näkökulmasta outoja ja turhia.

"Yhtään ääntä ei ole vielä annettu".

Mutta aika monta kantaa on jo muodostettu !

Vanhanen upotti suvaitsevaisuudellaan suuren puolueen. Sadon korjaa PS.

Mikähän muuttuu? Ennustuksia, kiitos.Ennustan/veikkaan että Soini pyrkii kaikin keinoin olemaan poissa hallituksesta. Sellainen 12-14 prossaa perussuomalaisille nyt voisi romahtaa 5-7 prosenttiin seuraavalla kerralla jos ja kun ei oikein saadakaan muutoksia aikaan (mitä ne perussuomalaisten mielestä edes ovatkaan kun ei vieläkään kamalan konkreettisia ehdotuksia ole annettu).

Puheissa voi olla tavoitteena hallituspaikka, mutta vähän epäilen Soinin olevan sen verran ovela että mielii pysyä poissa vastuupaikoilta. Vastuu vie kannatusta, jos ei saa mitään aikaan (todella suurten puheiden ja muiden haukkumisen jälkeen) enkä oikein usko "Veltto" Virtasen, Halla-Ahon, Oinosen ja kumppaneiden kykyihin sen perusteella mitä nyt on nähty (ja veikkaan Soinin olevan hiljaa samaa mieltä). Jos pääsee vielä kerran oppositiossa räksyttämään ilman mitään vastuuta, niin voi vaikka päästäkin kolmen suuren joukkoon. Nyt tuskin vielä on ihan asiaa sinne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tvomas
Seuraa 
Viestejä2371

Soini on natosisti eikä edes EU-vastainen. Muuta hyvää Perussuomalaisissa ei ole kuin perusnuorten pakkoruotsin vastustaminen. Ei ääniä. Äänestä ennemmin Itsenäisyyspuoluetta.

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

installer
Seuraa 
Viestejä9908

Äänestäkää Vihreitä niin saadaan kansalaisten mielipiteistä riippumattomia päättäjiä hallitukseen.

Heillä on loistava mottokin,jotenkin tähän tyyliin:

[size=150:22bfn7i8]Vihreille Suomi EI ole edunvalvontamekanismi. Kansalaiset eivät ole asiakasomistajia.[/size:22bfn7i8]

"Kenet jumalat tahtovat tuhota, sen he lyövät ensiksi sokeudella. "

Jos Soini ja kummpanit menevät hallitukseen, käy kuten aikanaan SMP:lle. Kannatus laski kuin lehmän häntä, kun puolue ei hallituksessa kyennytkään lunastamaan populistisia lupauksiaan. Perussuomalaiset hallitukseen!

Juoni
Seuraa 
Viestejä1461
yksinkertainen
Jos Soini ja kummpanit menevät hallitukseen, käy kuten aikanaan SMP:lle. Kannatus laski kuin lehmän häntä, kun puolue ei hallituksessa kyennytkään lunastamaan populistisia lupauksiaan. Perussuomalaiset hallitukseen!Niin, tästähän vastuullinen valtamediammekin jaksaa muistuttaa vähän väliä. Että miten kävi Soinille viimeksi, kun pääsi hallitukseen.

Sinänsä toki totta että toista kertaa ei kannata äänestää poliitikkoa, joka ei kykene vaalilupauksiaan lunastamaan, mutta jostain kumman syystä armas mediamme ei kuitenkaan ikinä muistuta kolmen suuren äänestäjiä samasta asiasta.

Kun smp:llä oli työministeri, niin he poistivat työttömyyden siten, että jokainen työtön oli kunnan työntekijä.

Se oli hyvä systeemi.

Harmi että se purettiin. Nyt työttömät saa saman rahan ilman työvelvoitetta.

Voin julkistaa omat tuloni:

Työttömyyskorvaus jotain 545 (en kuulu liittoon, enkä liity)

Asumistuki 106 eur (asun omakotitalossa, jos asuisin vuokralla kuten somalit niin saisin 800-1200). Summa tulee Kelalta neliöiden ja perhekoon funktiona. Jos asuisin pienemmässä, saisin itse asiassa hieman enemmän rahaa. Kelan sivulla on laskuri.

Satunnaisesti toimeentulotuki 200-400 eur. Yleensä en saa, mutta jos tulee kohtuuton tilanne kuten karenssi, niin tämä on ainoa ruokaraha

Lapsilisät (3 kpl=350e) saan mutta niin saa työssäkäyvätkin. Vaimo saa lisäksi työttömyyskorvausta saman verran kuin minä. Hänkin on tohtori.

Yhteistulot meillä on 1550-1700 keskimäärin nettona, mistä menee 75% semmoiseen mihin en voi itse vaikuttaa esim kiinteistöverot, vesilaskun ja sähkölaskun kk-osuus, tietyt vakuutusmaksut, alkoholin valmistevero jne

Olen sitä mieltä että koska saamme melkein pari tonnia, niin meiltä pitäisi edellyttää muutama tunti työtä viikossa. Teen kylläkin vapaaehtoistyötä n. 10h viikossa, mutta siihen olisi aikaa jatkossakin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat