Seuraa 
Viestejä45973

Sovellushan on tietenkin Mokia Ovi Maps.

Yritän ladata karttoja puhelimeen.

On tämä kyllä varsinaista käyttöliittymäsuunittelua Mokialta. HELPPIä on kyllä tarjolla. Voi herranjumala että sitä helppiä, houwtua, faqqia ja vaikka mitä on tarjolla. SIVUKAUPALLA.

Vaan muuten homma toimii kuin Bill Gatesilla: Itse asiaan eli kartan lataamiseen ei vaan päästä. Ei päästä ei. Tuntikaupalla puhutaan kuinka olis kiva jyystää. Vaan eipä jyystetä.

Ainoa Download mikä löytyy - on Ovi Suite for Your Valuable Mokia Telephone.

Sepä onkin sitten ladattu 100000000 kertaa puhelimeen. Kiitos vaan siitä. Joo kyllä siellä nyt OVI MAPS SUITE PÄKS WHATEVER on jo....

Vaan niitä karttoja kiitos. Mokia.

Olen ollut Ovi Suite tililläni kirjautuneena. Ei apuva. Voin siis siellä Ovi tililläni puuhasteella positioiden kanssa, tallentaa mielipositioitani ja lähetellä sitä kaverilleni.. AAAAAH loistavaa. Sehän onkin vaikea, että osaa lähettää yhden WGS koordinaatin.

Vaan kun karttaa tarttis luuriin saada.

Kyllä minun logikallani kartta by Ovi download pitäisi STARTATA kun painan Ovi Suite tililläni nappia: LATAA KARTAT.

Vaan arvatkaapas mitä silloin tapahtuu? Joo, tämä Mokia webmestariohjelmoija heittää minut täysin tyhjänpäiväiselle sivustolle http://maps.nokia.com/services-and-apps/ovi-maps, jossa siis jyystetään puhetasolla kuinka se jyystö oikein tapahtuu. Mutta JYYSTÖÖN EI PÄÄSTÄ.

Tässä syntyy ikäänkuin vaikutelma, että Nokia yrittää pimittää karttoja. Karttojan lataus on tehty niin vaikeaksi/piiloon, ettei kukaan vaan lataisi niitä...

Sivut

Kommentit (44)

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081
hOx

Tässä syntyy ikäänkuin vaikutelma, että Nokia yrittää pimittää karttoja. Karttojan lataus on tehty niin vaikeaksi/piiloon, ettei kukaan vaan lataisi niitä...Eikös Mokian sovellukset lataa kartat automaattisesti sitä mukaa kun liikuskelet ympäri tellusta? Toki, tästä voi seurata ikävän suuri puhelinlasku jos olet ulkomailla ja latailet netistä dataa.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Alex
Seuraa 
Viestejä486

Erikoista, mutta ikävän yleistä.

Ilmeisesti käytät jonkun toisen puhelinta? Noissa on usein se ongelma, että vanha versio pc-softista pitää poistaa, ennen kuin uusi toimii. Paska juttu ja aivan kauhea moka.

Itselleni latailin pohjoismaiden + Brittien saarten kartat E72:een sen viime jouluna ostettuani, enkä muista ongelmia olleen.

9-vuotias poikani onnistui tuossa ilman minkäänlaista apua. Ehkä toiminto on tehty lapsenmielisille? (puhelin 5230, halpa "pa*ka").

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
vihertaapero
Eikös Mokian sovellukset lataa kartat automaattisesti sitä mukaa kun liikuskelet ympäri tellusta? Toki, tästä voi seurata ikävän suuri puhelinlasku jos olet ulkomailla ja latailet netistä dataa.Juuri tuota yritän välttää. Nokian propagandan mukaan tuon pystyisi välttämään kartat etukäteen lataamalla. Vaan sepä ei onnaaa.....

OTA-kartat tulevat vähän turhan tyyriiksi ulkomailla.

Samalla kutistuu Mokian ainokainen kilpailuetu esim. Googleen nähden. Jos kerta kartat joutuu latamaan OTA anyway, niin se on sitten aivan sama vaikka Anderoidia käyttelis.

Alex
Itselleni latailin pohjoismaiden + Brittien saarten kartat E72:een sen viime jouluna ostettuani, enkä muista ongelmia olleen.Esihistorialliset kokemuksesi eivät ole valideja asiayhteydessä

Viime joulu = Mokia on muuttanut konseptia 1000000 kertaa tässä välissä jo...

Edes softa ei ole enää PuuCee Suite vaan joku tökkivä Ovi Suite hirvitys.

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

rehellisesti sanottuna, et kyllä pystynyt muodostamaan edes kuvaavaa otsaketta.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Alex
Seuraa 
Viestejä486
hOx
Alex
Itselleni latailin pohjoismaiden + Brittien saarten kartat E72:een sen viime jouluna ostettuani, enkä muista ongelmia olleen.Esihistorialliset kokemuksesi eivät ole valideja asiayhteydessä

Viime joulu = Mokia on muuttanut konseptia 1000000 kertaa tässä välissä jo...

Edes softa ei ole enää PuuCee Suite vaan joku tökkivä Ovi Suite hirvitys.
Joopa, poika asensi kartat 2 viikkoa sitten...

--

DerMack
Seuraa 
Viestejä1839

ei ihme että hox ja tanskanen ei hanskaa uutta tekniikkaa. Omaan luuriin sujahti kesällä kartat niin että rusahti. kai sa käytät sitä pc ohjelmaa etkä surffaa siellä nettisivulla omalla luurillas?

Johan nuo kartat latautui minunkin taiwaanwanhaan 6300i:hin tuossa pari viikkoa sitten kun puhelinta päivitin. En edes muista että mitä ihmettä tein, siinä se ovi suitessa etusivulla vaan möllötti olla nappi että karttoja saatavissa, sitten piti muistaakseni valita että mitä karttoja minä haluan ja naps - puhelimessa on.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

En niin tiiä oliko niin hyvä juttu, mutta mulla oli 70 maan kartat valmiina Nokiassa tehtaallaa asennettuna. Oikeasti paljon matkustavalle ihan jees. Melkein 4 gigaa karttaa.

No, poistin suurimman osan, jotta sain tilaa aikuisviihteelle.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat