Seuraa 
Viestejä506

[size=150:2f5odxsp]Haista köyhä rahhaa! eli Onnelliset perheet[/size:2f5odxsp]

Vääristynyt, vinoutunut ja kieroutunut patriarkaalisuus sairastuttaa ja tappaa ennenaikaisesti niin miehiä, naisia, nuoria kuin lapsiakin yhteiskunnassamme.

Tässä näitä vinoutuneen patriarkaalisuuden edustajia eli ROISTOJA kaikki, kun oikein silmiin katsotaan:

Sauli Niinistö, eriarvoisuuden pääarkkitehti, umpikieroutunut kansanmurhaaja ja kansan pelottelija
Esko Aho, loiseläjä
Paavo Väyrynen, despootti, parasiitti
Paavo Lipponen, despootti poroporvari

Björn Wahlroos, suuri varas, keinottelija, isänsä jatke
Hjallis Harkimo, suuri varas, keinottelija, munaton pukki
Mikael Lilius, suuri varas
Antti Herlin, mätäkasa, isänsä jatke

Jussi Pajunen, ex-narkkari
Jan Vapaavuori, ex-rikollinen
Jyri Häkämies, porvarisika

Vesa Keskinen, kamakauppias, kuvotus
Jari Sarasvuo, tyhjän kauppias, manipulaattori, kuvotus
Toivo Sukari, pukki, kuvotus

Plus koko EK:n eli Suomen orjalaivan sadistinen, raaka, kova ja julma kapteenisto

Plus suomenruotsalaisen pääoman hallitsijat, lahkolaiset, maamme taloudellisen ja henkisen väkivallan ykköskaarti eli maan perverssit ja sukurutsaiset kansan nujertajat ja nöyryyttäjät

He kaikki ovat rosvonneet itselleen niin paljon, että lähes miljoona kansalaista elää köyhyydessä, sillä heille ei jäänyt enää mitään.

Kuinka kukaan nainen voi antaa heidän koskettaa itseään, puhumattakaan, että antaa heille lihaansa oksentamatta tai että vielä lisääntyy heidän kanssaan???

Kotiteollisuus - Onnellinen Perhe
http://www.youtube.com/watch?v=tAo7lNpt87U

"Aivan kuten Turnerin Orjalaiva, samoin ranskalaisen Théodore Géricaultin (1791–1824) maalaus Medusan lautta perustuu tositapahtumin. Ranskan valtion omistama fregatti La Medusé joutui vuonna 1816 haaksirikkoon ja sen miehistö poistui pelastusveneistä jättäen matkustajat meren armoille. Ne, jotka haaksirikosta selvisivät, säilyivät hengissä syömällä kanssamatkustajiaan."

"Ahneus ja kilpailu eivät ole kiinteä osa ihmisluonnetta. Ahneutta ja puutteen pelkoa itse asiassa jatkuvasti luodaan ja vahvistetaan käyttämällämme rahajärjestelmällä. Voimme selvästikin tuottaa enemmän kuin tarpeeksi ruokaa kaikille ja tässä maailmassa olisi selvästikin kaikille työtä tehtäväksi, mutta selvästikään meillä ei ole tarpeeksi rahaa niiden maksamiseen. Niukkuus on meidän kansallisissa valuutoissamme. Itse asiassa, keskuspankkien tehtävä on luoda ja ylläpitää rahan niukkuutta. Tämän suorana seurauksena meidän on pakko jatkuvasti taistella toinen toistamme vastaan, jotta voimme selviytyä." -- Bernard Lietar - Euroopan Unionin rahajärjestelmän suunnittelija --

Aineellinen köyhyys on helposti autettavissa, mutta hengen köyhyydelle kukaan ei voi mitään.

Rahaa on kuin rosvopäälliköllä - ei yhtä paljon, mutta samalla tavalla hankittu.

Kaikki köyhät hiljaiset, kaikki rikkaat kopeat.

Rahaa on kuin roskaa, roska on kuin paskaa ja paska ei lopu koskaan.

Ahne on hyvä ottaan mutta käs vapisee, jos antaa tarttis.

Ahneus viisaankin pettää.

Rahat tai henki.

Sivut

Kommentit (52)

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Pirta
Vesa Keskinen, kamakauppias, kuvotus
Jari Sarasvuo, tyhjän kauppias, manipulaattori, kuvotus
Toivo Sukari, pukki, kuvotus

Nii. Suomessa kun ei saa omalla työllään rikastua. Kuinkahan mosta työpaikkaa noidenkin jätkien yrityksissä on ja kuinkahan monelle onnelliselle perheelle he palkkaa maksavat maassa, jossa on maailman kallein työvoima ja vasemmistokommareiden laatimat päänsilittelylait. Lakataan kaikki tukemasta yrittäjiä ja yrittäjyyttä! Hip hei, työpaikat helvettiin ja kansalaiset sossunluukulle. Ja että vielä töitäkö kansalle? No mistä niitä töitä kun niitä yrityksiä ja sitä kautta työpaikkoja ei saa luoda? Ja jos joku siinä onnistuu niin että pääsee vaurastumaan niin voi voi voi, mika iljettävä kapitalistipaska! Kehtaatkin antaa meille työpaikkoja ja kehtaatkin omistaa niin kannattavan yrityksen että se tuottaa voittoa!

Hämmentää.

RaahenTiikeri
Seuraa 
Viestejä973

en loppujen lopuksi ymmärtänyt hölkäsen pöläystä tästä jutusta.
Enkä ainakaan nähnyt monissa listassa luetelluissa ihmisissä mitään kieroa tai sortoa edustavaa.
Pääasiassa jokainen lueteltu(muutamaa työnantajapuolta lukuunottamatta)erossa "orjuuttavasta" työvoimapolitiikasta.

Ketä palvelee se,että kukaan ei saisi menestyä?Eikö veroprogressio ole tietyllä tavalla sitä händikäppiä jolla ei niin onnistuneita autetaan?Tosin progressiostakin ollaan montaa mieltä.Onko se esimerkiksi ollenkaan paras vaihtoehto kansantalouden(ja siten niiden ei niin onnistuneidenkaan)kannalta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Luoja kun repesin hämmentyneenä...
Sivusilmällä vilkaisin vain kirjoittajan avataria (mansikat) ja lukematta edes nimeä yhdistin heti aweb:iin,
se kun oli hänen vanha kuvansa.

Siinä sit tekstiä lukiessani en voinut miettiä muuta kuin että nytkö aweb:ltä loppui kelasta filmi vai mitä helvettiä,
ja nauraa hillittömästi koko mielikuvalle

Mutta jep, eliitti on perseestä, kuolema kaikille jne.
Siis niinku oikeesti.
Sarkastisesta sävystä huolimatta.

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

eihän tästä mitään ymmärräkkään, jos ainoat tiedon antimet ovat konfuusiomediasta. Pirtalla on hyviä juttuja, lähestulkoon aina.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Pirtan viikkosekoilut, viimeisin päivitys. Nyt uutta! Myös henkilöön kohdistuvia herjauksia ja panettelua!

Polliisi voisi kiinnostua tuollaisesta nimittelystä, kuka ilmoittaa?

Älkää soittako poliisia sikäli että se on turhaa sanoi Petelius. Pirtaa lainaten: "Aineellinen köyhyys on helposti autettavissa, mutta hengen köyhyydelle kukaan ei voi mitään."
Ei edes poliisi.

Vierailija
Vatkain
Nii. Suomessa kun ei saa omalla työllään rikastua. Kuinkahan mosta työpaikkaa noidenkin jätkien yrityksissä on ja kuinkahan monelle onnelliselle perheelle he palkkaa maksavat maassa, jossa on maailman kallein työvoima ja vasemmistokommareiden laatimat päänsilittelylait. Lakataan kaikki tukemasta yrittäjiä ja yrittäjyyttä! Hip hei, työpaikat helvettiin ja kansalaiset sossunluukulle. Ja että vielä töitäkö kansalle? No mistä niitä töitä kun niitä yrityksiä ja sitä kautta työpaikkoja ei saa luoda? Ja jos joku siinä onnistuu niin että pääsee vaurastumaan niin voi voi voi, mika iljettävä kapitalistipaska! Kehtaatkin antaa meille työpaikkoja ja kehtaatkin omistaa niin kannattavan yrityksen että se tuottaa voittoa!Jostainhan ne verotulotkin on napattava, kun rikkaimmat maksavat 28% tasaveroa ja työssä käyvä prekariaatti selviää kokonaan ilman verotusta.

Vasemmistokommari Arhinmäen ehdotus 10€ minimipalkasta nostaisi verotettavien listoille aika paljon ihmisiä, mutta se taitanee olla enemmänkin vasemmistoromantiikkaa, kuin pragmaattinen keino parantaa valtion taloutta, jossa on tänä vuonna enemmän elätettäviä, kuin elättäjiä, ja jonka verotulot putosivat vaivaisella miljardilla. (oisiko ollut jopa kahdella)

Tokihan se miljardi on lakkoiluiden ansiota, eixjee?

Jos seuraisit ajankohtaisohjelmia, saattaisi asia olla sinullekkin tuttu.

BTW: Mites on kaksisuuntaisesi kanssa, onko KELA:n kustantamat lääkkeet auttanut?

Niin ja muuten tehottomiksi kerta toisensa jälkeen osoittautuneet nuorten ja lasten mielenterveydelliset pakkohoidot ovat sen kuin kasvaneet, (9000 vuodessa) mutta sehän työllistää lääkäreitä, eikä kyseessä ole vasemmisto, joten kaneettini taitanee pudota irrelevanttina ö-mappiin.

Hienoa työtä porvarihallitus, hienoa työtä.

elemenz
Luoja kun repesin hämmentyneenä...
Sivusilmällä vilkaisin vain kirjoittajan avataria (mansikat) ja lukematta edes nimeä yhdistin heti aweb:iin,
se kun oli hänen vanha kuvansa.

Siinä sit tekstiä lukiessani en voinut miettiä muuta kuin että nytkö aweb:ltä loppui kelasta filmi vai mitä helvettiä,
ja nauraa hillittömästi koko mielikuvalle

Mutta jep, eliitti on perseestä, kuolema kaikille jne.
Siis niinku oikeesti.
Sarkastisesta sävystä huolimatta.
Mulle kävi ihan sama.

Luin ja ihmettelin, että nytkö se on seonnut?

Perustelut kunnalle miksi pitäisi saada isompi asunto

Meil on niin pieni asunto, että joskus naapur kuarsaa vieres. Perkhele, jos ei kohta saaha isomphaa asuntoa, niin tästä saatanan kuapista hyppää hompheleita ulos. Kotielläimistä tievustelethe? Ainoat kotielläimhet mihin meikäläisel on vara, on lutthet ja täit. Olisha se mukava asua oikheesa talos, ennenkhu siihen kirkhon rakentamhan piäsee, se kuulemha on ankhia paikka vaikka taivaspaikasta on maksettu 500 vuotta; lautayksiö jossa ei ole sähköä, ei televiisiota, ei puhelinta, ei vettä, ei olutta eikä viinaa, ei ei ei ei edes seksiä, vaikka oma vaimo makhaa piälä .....

jees

Vasemmistokommari Arhinmäen ehdotus 10€ minimipalkasta nostaisi verotettavien listoille aika paljon ihmisiä, mutta se taitanee olla enemmänkin vasemmistoromantiikkaa, kuin pragmaattinen keino parantaa valtion taloutta, jossa on tänä vuonna enemmän elätettäviä, kuin elättäjiä, ja jonka verotulot putosivat vaivaisella miljardilla. (oisiko ollut jopa kahdella)Arhinmäki ja hänen puolueensa vaatii myös 750 euron kansalaispalkkaa. Mihin siinä tuon jälkeen enää kympin minimipalkkaa tarvitsee? Toisaalta eipä sitä tuon jälkeen olisi pakko tehdä muuta kuin satunnaisia keikkatöitä, niin eläisi ihan hyvin. Eikö vassareiden pitänyt vastustaa pätkätöitä?

taucalm
eihän tästä mitään ymmärräkkään, jos ainoat tiedon antimet ovat konfuusiomediasta. Pirtalla on hyviä juttuja, lähestulkoon aina.

Siis mitä tästä pitäsi ymmärtää? Näkeekö foliohatun kanssa tuossa tekstissä jotain muuta kuin kateutta ja pahaa oloa? Aikamoista hörhöfiltteriä nyt tarvittaisiin että tuosta järkevää tekstiä saisi.

Pirta
[size=150]
He kaikki ovat rosvonneet itselleen niin paljon, että lähes miljoona kansalaista elää köyhyydessä, sillä heille ei jäänyt enää mitään.
Kuinka kukaan nainen voi antaa heidän koskettaa itseään, puhumattakaan, että antaa heille lihaansa oksentamatta tai että vielä lisääntyy heidän kanssaan?No voi voi, eikös sulle jääny enää mitään?
Ootko sä koskaan tehny yhtään mitään sen eteen et jotain jäis, ainakaan jutuistasi päätellen et varmaankaan ole hirveesti opiskellut kansakoulun jälkeen?
Itsekin ihmettelen miks naiset valitsevat menestyviä miehiä, luulisi että he etsimällä etsisivät (ovikelloja soittelemalla?) jamppoja, jotka eivät saa elämässään mitään aikaan, vaan kotona istuvat he tietokoneen ääressä voivottelemassa rahan ja piirakan puutetta.
Komukka , Maailma ei kehity, jos ei tarjoudu mahdollisuutta saada parin kymmenen vuoden opiskeluista/työstä riittävää korvausta.

Vierailija
googeli
Arhinmäki ja hänen puolueensa vaatii myös 750 euron kansalaispalkkaa. Mihin siinä tuon jälkeen enää kympin minimipalkkaa tarvitsee? Toisaalta eipä sitä tuon jälkeen olisi pakko tehdä muuta kuin satunnaisia keikkatöitä, niin eläisi ihan hyvin. Eikö vassareiden pitänyt vastustaa pätkätöitä?No voi elämä! Pitääkö sitä olla vakaasti yhden aatteen mies, vai saako sitä kehitellä erinäköisiä keinoja parantaa tiettyjen asemaa? Minusta asenteellisuutesi on pienen miehen merkki.
Pätkätyöt ovat todellisuutta ja olisi varsin hienoa jos niiden tekeminen olisi jollain tasolla mielekästä, toisin kuin nyt.
Minäkin tekisin pätkätöitä maailmassa, jossa siitä jäisi vielä jotain taskuunkin, toisin kuin nyt.

Ja ketkä sitä kannattaa?
http://fi.wikipedia.org/wiki/Perustulo

Vuonna 2001 Suomen Kuvalehti kysyi 500 ihmiseltä kansalaispalkasta. Vanhemmat ihmiset hyväksyivät kansallispalkan nuoria yleisemmin. Vasemmistoliiton äänestäjiksi ilmoittautuneista melkein 50% hyväksyi kansalaispalkan, vihreiden 37%, SDP:n 36%, Keskustan 29% ja Kokoomuksen 24%.[24] Kokoomus teki myöhemmin vuonna 2005 laajemman 2510 ihmistä käsittäneen kyselyn. Kyselyssä 58% kokoomuslaisista tuki perustuloa, mikäli se yksinkertaistaisi perusturvaa.

Hitto kannatus on suurempaa oikealla. Täytyyhän sitä varmaan sitten vastustaa ihan periaatteesta.

jees

No voi elämä! Pitääkö sitä olla vakaasti yhden aatteen mies, vai saako sitä kehitellä erinäköisiä keinoja parantaa tiettyjen asemaa? Minusta asenteellisuutesi on pienen miehen merkki.
Pätkätyöt ovat todellisuutta ja olisi varsin hienoa jos niiden tekeminen olisi jollain tasolla mielekästä, toisin kuin nyt.
Minäkin tekisin pätkätöitä maailmassa, jossa siitä jäisi vielä jotain taskuunkin, toisin kuin nyt.

Ja ketkä sitä kannattaa?
http://fi.wikipedia.org/wiki/Perustulo

Vuonna 2001 Suomen Kuvalehti kysyi 500 ihmiseltä kansalaispalkasta. Vanhemmat ihmiset hyväksyivät kansallispalkan nuoria yleisemmin. Vasemmistoliiton äänestäjiksi ilmoittautuneista melkein 50% hyväksyi kansalaispalkan, vihreiden 37%, SDP:n 36%, Keskustan 29% ja Kokoomuksen 24%.[24] Kokoomus teki myöhemmin vuonna 2005 laajemman 2510 ihmistä käsittäneen kyselyn. Kyselyssä 58% kokoomuslaisista tuki perustuloa, mikäli se yksinkertaistaisi perusturvaa.

Hitto kannatus on suurempaa oikealla. Täytyyhän sitä varmaan sitten vastustaa ihan periaatteesta.Öh, eikö muilla ihmisillä saa mielestäsi olla mielipiteitä? Mielestäni ihmisillä ei ole pelkästään oikeus, vaan velvollisuus parantaa vähäväkisten asemaa. Tämä nyt ei tietenkään tarkoita sitä, että kaikki höpinät on purematta nieltävä.

Gallupit ovat muuten galluppeja, ja todennäköisesti nuihinkaan kyselyihin osallistuneista ihmisistä hyvin harva todella tiesi mitä koko kansalaispalkka edes tarkoittaa. Perustulo saattaa jo ihan kielellisten samankaltaisuuksien vuoksi sekoittua perusturvaan. Toisaalta noiden galluppiesi mukaan suuri enemmistö vastustaa kansalaispalkkaa, jopa vassareissa ja viherpiipertäjissä.

Vierailija
googeli
Öh, eikö muilla ihmisillä saa mielestäsi olla mielipiteitä? Mielestäni ihmisillä ei ole pelkästään oikeus, vaan velvollisuus parantaa vähäväkisten asemaa. Tämä nyt ei tietenkään tarkoita sitä, että kaikki höpinät on purematta nieltävä

Ei tietenkään! Jos ei olisi mielipiteitä, olisi vain faktoja.
Tottakai saa olla. Fakta on, että miltei jokaisen mielestä suurin osa niistä on ihan paskoja mielipiteitä.

Gallupit ovat muuten galluppeja, ja todennäköisesti nuihinkaan kyselyihin osallistuneista ihmisistä hyvin harva todella tiesi mitä koko kansalaispalkka edes tarkoittaa. Perustulo saattaa jo ihan kielellisten samankaltaisuuksien vuoksi sekoittua perusturvaan. Toisaalta noiden galluppiesi mukaan suuri enemmistö vastustaa kansalaispalkkaa, jopa vassareissa ja viherpiipertäjissä.

Aika validisti falsifioitu. Kai. En jaksa ottaa kantaa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat