Seuraa 
Viestejä45973

eli mikä on pelottavin eläin minkä tiedät

Sivut

Kommentit (87)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
thedude
arvasin että tulee noita heittoja;)
Ahaa, siis alitajuisesti oikeastaan halusit joutua palstan kynsiin.

thedude
minkä elukan "kynsiin" et haluaisi joutua?
Kyökkipsykologin.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Tappajakoira on kyllä sellainen, jota välttelisin viimeiseen saakka.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Joku ilkeä loinen, joka elää aivoissa, aiheuttaen uskonnollisuutta. Tai joku mato, joka tulee ihon läpi kurkistelemaan maailman menoa. Sellaisia oli jossain afrikka-dokkarissa.

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463
bena
Joku ilkeä loinen, joka elää aivoissa, aiheuttaen uskonnollisuutta.


Ehkä ilskoittavinta mitä voin kuvitella olisi kutistua kärpäsen kokoiseksi ja joutua hämähäkin seittiin tietäen, että jokainen pienikin liike kielii piilossaan vaanivalle pedolle, että ateria on valmis. Kylläinen hämähäkki olisi varmaan vielä karmivampi, jos se tulisi paketoimaan ja veisi ruokakomeroonsa odottamaan lounastaukoa. Mikäpä siinä sitten olisi odotellessa sitä hetkeä, kun hämähäkki saapuu ruiskuttamaan ruuansulatusnesteensä vatsaonteloon...

Edit: Ylipäänsä tuntuu, että ötökkämaailmassa on kaikista sadistisimmat luontokappaleet. Isot elukat tappaa ja pistelee poskeensa, mutta hättiäisten mittakaavasta löytyy ties kuinka monta inhokkia.

Pelottavin tapaus osaltani on ison labbiskoirani ja putkikoiran (kääpiömäyräkoira) taisteluun väliin meneminen. Tico hermostui, ja riepotti sitä kääpiökoiraa etujalasta tappomeininki päällä.
Oli pakko mennä väliin, ja molemmat koirat purivat minua. Ei tietenkään tarkoituksella vaan taistelun tuoksinassa. Suhteeni siihen mäyräkoiran kasvattajaan [size=85:1yc9mglp](nainen Kangasalta)[/size:1yc9mglp] loppui siihen!

Ei sen puoleen, mutta en halua enää joutua hevosen takajalan potkisun kohteeksi. Taisin lentää pentuna noin kolme metriä naveetan seinään. Hevosen nimi oli Virma. Eipä elänyt enää pitkään sen jälkeen

Jos tosiaan pitäs joutua jonkun raadeltavaksi, niin mieluummin minkä tahansa elävän eläimen kuin jonkin ihmisen suunnitteleman koneen. Mieluummin kuolisin vaikka jääkarhun tappamana, meduusan polttamana, tappaja-amppareiden pistämänä, hain haavoittamana, leijonan raatelemana kuin robotin runtelemana, auton töytäisemänä, koneen silpomana, suihkumoottorin imaisemana, pommin repimänä tai junan jauhamana. Mikä vaan eläin mieluummin kuin mikään kone. Molemmat tappaa ihmisiä. Ja koneet valtavan paljon enemmän kuin kookkaat eläimet.

Kun kuulin ekan kerran Loismonnista niin siitä asti se on kyllä ollut inhottavimpien elukoiden kärkipaikalla.. Uiskentelee virtsa-aukosta tai peräsuolesta sisuksiin ja telakoituu piikillään. Voi aiheuttaa tappavan infektion.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat