Seuraa 
Viestejä16844

Historiaa: Neuvostoliiton ihmiskokeet

TV1 Klo: 19.00 Pvm: 03.11.2010

Neuvostoliiton alkuvuosina tehtiin maan laboratorioissa salaisia kokeita uuden superrodun kehittämiseksi. Ihmisiä ja apinoita risteytettiin ja naisia hedelmöitettiin älykkäiden miesten spermalla.

Lähde: telkku.com

WTF?! Olen aina luullut ettei asiassa ole päästy ns. lopputuotokseen asti. Vai tarkoittaako "risteyttäminen" pelkkää yrittämistä sukusolujen tasolla? Kyllä sana "risteytettiin" minun mielestäni kuulostaa siltä että homma vietiin loppuunsa asti.

Mutta senpä näkee sitten kun ohjelma paukkuu ruutuun. Tai tietävämmät kertovat tässä?

Sivut

Kommentit (28)

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081

Koettiko Neuvostoliitto paikkailla Stalinin tekemiä rötöksiä, tuolloinhan Stalin taisi tapattaa suurinpiirtein kaikki itseään viisaampina pitämänsä potentiaaliset uhat.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Kehitystyön suunta oli väärä. Nälkää, kylmää ja raadantaa kestävä rotu olisi vankileireillä kestänyt paremmin kuin normikansalaiset. Tautien kestossakin olisi ollut parannettavaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Katsoin tuon ohjelman. Ennakkotiedot lupailivat vähän liikoja. Siellä kyllä yritettiin risteyttää, mutta eihän niistä kokeista tietenkään mikään onnistunut.

Eniten huvitti kylläkin se yksi professori, joka kutsui nuoria ja vanhoja ihmisiä vaihtamaan verta keskenään. Idea oli, että nuoret saavat vanhusten verestä iän tuomaa vastustuskykyä, ja vanhat nuorilta elinvoimaa. Professori itsekin vaihtoi verta päikseen sairaan nuoren miehen kanssa (joka ihme kyllä paranikin ja eli 87-vuotiaaksi). Professori kuoli koska Rh-tekijästä ei silloin tiedetty.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Missä onkaan se valokuva USAn entisestä pressasta ja simpanssista vierekkäin?

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Yhdennäköisyys on tuossakin hämmentävä. Mutta tarkoitin sitä tuoreempaa. Oliko Bush nuorempi ja simpanssi. Jossain täällä sen kuvan näin.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Ei se ollu tuokaan. Täällä se oli eikä niin kovin kauan sitten. En muista edes teemaa. Tai jotain ihmisten ilmeitä siinä oli. Ilme on muuten sama. Bushilla oli siis jokseenkin sama kuin tuolla simpanssilla.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Tvomas
Seuraa 
Viestejä2371

Kyseisessä ohjelmassahan siis todettiin että nuo risteytysyritykset oli neuvostovastaisia ja tutkijat kansan vihollisia. Turha taas yrittää Stalinia syyttää.

Pakkoruotsi on yleissyövyttävä aine.

Tvomas
Kyseisessä ohjelmassahan siis todettiin että nuo risteytysyritykset oli neuvostovastaisia ja tutkijat kansan vihollisia. Turha taas yrittää Stalinia syyttää.Ohjelmassa kyllä todettiin, että kaikki samat tieteelliset (ja muutkin) pyrkimykset olivat väliin sankarillisia, väliin petturuutta, sitten taas hieman sallittuja, sitten taasen kapitalistien juonia. Ja lopulta kukaan ei tiennyt kuka oli mitä, joten osa sai mitalin ja osa sai leiritystä tai kuulan niskaan. Tosin monet teloitetut kansanviholliset rehabilitoitiin jälkeenpäin . He ovat varmaan iloisia.

Stalin oli siis hieno mies.

Olen aika yllättynyt että Neuvostoliitossa harrastettiin moista.

Jokainen Marxia lukenut tietää, että nämä rotutohinoinnit ovat jyrkästi sosialismin vastaisia aatteita.

Ihminen on ympäristönsä tuote. Neuvostoliitossa saavutettiin mm. sellaisia sosialistisen tieteen tuloksia, että vehnänjyvien jälkeläiset tulevat kylmyyttä vastustavimmiksi jos niitä säilytetään kylmässä. Jos onnistuttaisiin luomaan joku "parempi rotu", olisi se ristiriitaista, koska se veisi loistoa pois kommunismilta, joka itsestäänselvästi on paras yhteiskuntajärjestelmä ja vaikuttaa kaikkiin ja kaikkeen ja jonka seuraukset ovat selviä todisteita kommunismin voittokulusta. Kommunismissa on siis vahvasti behavioristinen näkymys ihmiseen.

Niin, on sitä siis luettu Marxia, lähinnä huvin vuoksi

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat