Seuraa 
Viestejä45973

On ilmeisesti lajityypillinen asia että ihmiset kiusaavat toisiaan. Homma voi hallitsemattomana johtaa huonoon tuottavuuteen ja inhimilliseen vitutukseen.

Oikea tapa voisi olla kontrolloitu työpaikkakiusaaminen.

Esimies tekee vuorolistat että kuka kiusaa ketäkin eri päivinä. Se on kuin osa työtä ja siitä saa palkkaa. Kiusaamisen muodot voisi olla puhumattomuutta, vähättelyä ja pahan puhumista selän takana. Myös vihjailut laiskuudesta ja alkoholin käytöstä on toivottavia.

Parhaat kiusaajat ja puolustautujat voisivat saada erikoismainintoja nokkeluudesta.

Kommentit (13)

Kiusaamisen olennainen osa on kiusata sillä tavoin, että kiusaamisesta puhuva kiusattu leimataan hulluksi. Ja siis täten kiusaamista ei ole virallisesti olemassa, on vaan hullu työntekijä joka luulee kaikkien kiusaavan häntä.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Itse kannattaisin sellaista porrastettua kiusaamista että selvitettäisiin psykologisin testein kuka kestää mitäkin, ja samanlaisen toleranssin omaavat laitettaisiin omaan ryhmäänsä vittuilemaan toisilleen. Mikäli tässä touhussa kovettuisi, siirrettäisiin seuraavalle portaalle. Ylin porras olisi täysin paatuneiden psyko- ja sosiopaattien hallussa.

Ihmisellä voi olla kausia että kestokyky on vähäisempi kuin muulloin, esim. PMS ja raskaudentila naisilla. Tällöin kannattaisi siirtyä kuttuiluasteikolla alemmas.

Ihmiset jotka eivät kestä minkäänlaista kuittailua ja olisivat kenties peräti vaarallisia ympäristölle tai itselleen kuuluisivat luonnollisesti alimmalle portaalle ja luokitus voisi olla vaikka V0 eli "vittuilua nolla".

Portaikolla siirtymisiä ei saisi suorittaa tuosta noin vaan päivittäin, ettei asialla kikkailla sillä tavalla että nälvittyään suut silmät täyteen jollekulle menisi välittömästi hankkimaan itselleen alempiasteisen arvon kenkkuilukentällä niin että ylemmälle portaalle jääneellä ei olisi oikeutta vastata samalla mitalla...

Kuinkahan monta porrasta tai askelmaa tällaisessa asteikossa olisi syytä olla?

Yksi paha ongelma on se että ihmisellä saattaa olla epätasainen kiusaamisprofiili eli hän saattaa esim. olla erittäin etevä kiusaamaan, mutta ei olekaan hyvä sietämään kiusatuksi tulemista. Tällöin jos hänet sijoittaa ryhmään V0 jottei lennä seinille kun joku tölväisee, on väärin että hän sitten kumminkin menee aukomaan päätään muille. Ehkä tällaiset pitäisi vain laittaa jonkinlaiseen käytöskouluun. Siis jos nyt puhutaan niistä jotka eivät ole aivan syyntakeettomia kansalaisia noin muutenkin. Vaan ns. kusipäistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Armitage
Kiusaamisen olennainen osa on kiusata sillä tavoin, että kiusaamisesta puhuva kiusattu leimataan hulluksi. Ja siis täten kiusaamista ei ole virallisesti olemassa, on vaan hullu työntekijä joka luulee kaikkien kiusaavan häntä.Ja sitten ne virallisesti kiusaamattomat fiksut tyypit eivät tiedä mitä heidän kahvissaan on

Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665
Lektu-Elli
On ilmeisesti lajityypillinen asia että ihmiset kiusaavat toisiaan. Homma voi hallitsemattomana johtaa huonoon tuottavuuteen ja inhimilliseen vitutukseen.Olet ymmärtänyt väärin. Työpaikkakiusaamista tapahtuu lähes yksinomaan naisvaltaisilla aloilla, joissa eukot puhuvat paskaa henkilöstä, joka ei vielä ole tullut kahvihuoneeseen. Ongelmasta pääsee siirtymällä miesvaltaiselle alalle tai kiinnittämällä työpaikan seinään määräyksen "juoruaminen kielletty!"

Lukittava panta kaulaan jossa randomina nauhoitus salaa. Kun ei tiedä milloin se nauhoittelee, ei ainakaan huuli lennä niin. Asiapuheistaan ei kukaan kärsi.

Ertsu
Seuraa 
Viestejä6950
Lektu-Elli
Kiusaamisen muodot voisi olla puhumattomuutta, vähättelyä ja pahan puhumista selän takana. Myös vihjailut laiskuudesta ja alkoholin käytöstä on toivottavia.

Yksi miesvaltaisten alojen kiusaamismuoto on suoranainen väkivallalla uhkaaminen. Tullaan lähelle hampaat irvessä ja kädet nyrkissä ja sanotaan jotain, että "älä tule pimeällä kujalla vastaan" tai vastaavaa. Tai tullaan lähelle ja paiskaistaan kintaat lattiaan huutaen samalla, että "SAATANAN ELUKKA!!!". Sellaista voi tehdä ihan julkisesti ja muiden läsnäollessa.

Kiusatulle sitten voidaan myös ostaa porukalla automaattiase, näin tylsän työpaikan jännittävyys lisääntyy huomattavasti .Supi supi :"Milloinkahan se pimahtaa "?

Vaari
Seuraa 
Viestejä3331
Denzil Dexter
Olet ymmärtänyt väärin. Työpaikkakiusaamista tapahtuu lähes yksinomaan naisvaltaisilla aloilla, joissa eukot puhuvat paskaa henkilöstä, joka ei vielä ole tullut kahvihuoneeseen.

Jos tuntuu siltä, tule naisvaltaisella alalla kahvihuoneeseen ennen niitä.

Mutta hallittu työpaikkakiusaaminen on raikas ajatus. Se johtaa ajatukset uljaaseen vallankumoukseen: tulevaisuuden hallittu rattijuopumus, -näpistys, -valelääkäriys, -insuliinisurma ja hallittu väärässäolo jollakin foorumilla.

"Jos sanon olevani väärässä siinä että Jumala on olemassa, väitän samalla Jumalan olevan väärässä, mitä hän taas ei voi olla. Olen siis oikeassa m.o.t." (LivingHeart)

Kun pomo tekee vuorolistaa, niin hän voi luonnollisesti ottaa huomioon sen, että mikä on kiusaamisvuorossa olevan tyypin kiusaamistarpeen määrä, ja mikä on kiusatun sietokyky.

Joskus voi tulla päivä että kiusaajia on suhteessa 2:1, ja joskus jos on herkkänahkaisia niin 1:2.

Liiallinen herkkänahkaisuus eli "kiusaamisallergia" on suurempi ongelma kuin kiusaholistit.

Jos ajatellaan että poliisipäällikkö jakaa parit niin, että tulevat toimeen, ei esim kiusaaja ja pehmo samaan autoon, niin tässähän on noudatettu hallittua työpaikkakiusaamista.

Sama pätee monessa muussakin työpaikassa. Mutta ei riittävän monessa, koska ongelmia vieläkin esiintyy, enkä vähättele niitä yhtään.

Jos olet työssä vittuuntunut, niin olet kotonakin. Se johtaa turhiin eroihin, ja lapset kärsii.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Yksi jännä huuhaailmiö, mutta useampana vuotena on vaikuttanut siltä että ihmiset ovat kiukkuisempia sinä aikana kun Aurinko on Skorpionin horoskooppimerkissä eli lokakuun lopulta marraskuun lopulle. Netissä varsinkin se on ilmennyt aina vaan ja uudestaan. Ajattelin etten anna sille periksi, mutta kertakaikkiaan tuntuu siltä että helvettiäkö minäkään tässä mitään Gandhia esittämään kun toiset saavat rääpiä turpaansa miten lystäävät. Ja vielä naisväki. (Ei toki mikään ihme eikä eka eikä vikakaan kerta.)

Hallittua nettivittuilua? En usko moiseen, en ainakaan omalla kohdallani. Miehiltä se sujuu paremmin. He eivät menetä yöuniaan tai pohdi pitkään että mitä tein ah niin väärin että tämän ansaitsin. He vain ajattelevat että pannaan vielä pahemmaksi. Tässä asiassa kadehdin miehiä niin maan per...

Työpaikkakiusaaminen ja seksuaalinen häirintä voidaan korjata molemmat samalla tavalla.

Eli pomo arpoo viikoittain objektit ja subjektit. Kahvihuoneessa voisi olla semmoinen rulettipyörä.

"Tällä viikolla Merja ahdistelee Heikkiä ja Tuure kiusaa Artoa. Good luck. Nyt kaikki töihin"

Tämä johtaisi asioiden avoimeen kohtaamiseen, joten mitään kriisejä ei pitäisi syntyä, koska asiat voidaan selvittää keskustelemalla.

eskimo
Seuraa 
Viestejä1521

Mielestäni kiusaamisessa on kyse siitä, että joko sinua tai minua. Siis kiusaan sinua.
Jotta kiusaamisesta päästäisiin, tulisi jokaisen olla valmis olemaan se pahnan pohjimmainen.
Jos tuota voimaa ei ole, niin asema pitää valitettavasti siirtää jollekin toiselle.
Luokkaa ihmiskunnan vaikein dilemma?

Juha Myllärinen, Lappeenranta

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat