Seuraa 
Viestejä45973

Tervehdys,

meitsi on tehnyt muutamia riimuja itse, tässä on lähdemateriaali ja tekemäni riimut:

http://i293.photobucket.com/albums/mm60 ... metn-1.jpg

http://i293.photobucket.com/albums/mm60 ... ASDASD.jpg

http://i293.photobucket.com/albums/mm60 ... n/DSSD.jpg

http://i293.photobucket.com/albums/mm60 ... 9422_n.jpg

Lähdeaineistoa:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Valkoinen_ ... t%C3%B6%29

http://fi.wikipedia.org/wiki/28_xiuta

Onko ketään muu kokeillut tehdä omia riimuja horoskoopistaan tai keksiä itse?

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mie kyllä aattelen sen niin, että jos sie teet jonkun tuollaisen kuvion tietyssä tarkoituksessa niin se on riimu, riippumatta siitä mitä ne merkit alunperin on olleet: ei ne ole sitten enää sitä, mitä ovat alunperin olleet eli tässä tapauksessa kuviot ovat tähtikuvioiden merkkejä, mitkä olen yhdistänyt toisiinsa ja myös tehnyt pari muutosta musta tuntuu-tuntumalla.

Ajan tässä lähinnä sitä takaa, että minulla on vahva tunne näistä kiinalaisista merkeistä, että koska ne ovat niin vanhoja niin voi hyvin olla mahdollista, että ne ovat ikäänkuin palapelin palasia, jotka voidaan koota voimallisiksi riimuiksi oikein koottuna. Meitsihän on itse tiikeri horoskoopiltani ja olen syntynyt myös tiikerin kuukautena, joten Esim. tämä kuva: http://i293.photobucket.com/albums/mm60 ... metn-1.jpg on koottu Lännen Valkoisen Tiikerin tähdistömerkeistä. Aion myös koota muut kolme tähdistöä ja sitten nämä neljä syntynyttä riimua yhdistetään, tässä tekemässäni kuvassa se vasemmainen merkki on kytkentäkohta, mistä alkavat kolme muuta merkistöä.

Sitä voi vaan sitten ihmetellä, miltä tuollainen kuvio näyttää itämaalaisen mielestä. Jokatapauksessa, mielenkiintoista kokeilla yhdistellä noita merkkejä kun sen tekee silleen, että ikäänkuin yrittäisi ratkaista palapeliä. On myös paljon tietoa siitä, että kiinalaisessakin kulttuurissa esiintyy maan ulkopuolisen älyn merkkejä, joten voi hyvin olla, että alienit ovat jättäneet paljon tietoa piiloon mikä voidaan tuoda esiin kun yhdistät palapelin palaset.

Ja jos miettii asiaa tarkemmin, niin sähkökin on vain plus ja miinus. Sitten, kun sie teet piirilevyn ja laitat siihen eri osia, niin se toimii tietyllä tavalla.

Samalla tavoin, kuin orgoniitti on tehty tietyllä logiikalla http://www.youtube.com/watch?v=sMew1WdrzcI niin myös riimut on ikäänkuin piirilevyjä, millä energia ohjataan tiettyyn tarkoitukseen.

Ja kyllä sen nyt varmasti jokainen tajuaa, että myös tähdistä säteilevä valo on energiaa; vaikka jonkun mielestä pientä, niin ehkä kuitenkin pienestä löytyy se suurin, tämähän on ilmiselvää myös siinä, kun nanotekniikassa on löydetty nanotietokoneen tutkimuksessa, että "kvanttivaahdosta" löytyy useita eri ulottuvuuksia.

Jos joku haluaa, niin voin myös kokeilla tehdä myös muiden horoskoopeista riimuja!

Tein myös tällaisen:

http://i293.photobucket.com/albums/mm60 ... enttia.jpg

http://fi.wikipedia.org/wiki/Viisi_elementti%C3%A4

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat