Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

http://areena.yle.fi/video/1414434

Neukkulassa

... Seuraava vaihe oli paikallisen naisen hedelmöittäminen simpanssikoiraan spermalla...

Kommentit (5)

http://ohjelmat.yle.fi/kotikatsomo/etus ... klaus_haro

Taustalla tositapahtumat

Uusi ihminen sijoittuu Ruotsiin, 1950-luvun alkuun. Päähenkilö, 17-vuotias Gertrud, asuu köyhässä perheessä isänsä ja seitsemän pikkusisaruksensa kanssa.

Viranomaiset päättävät äidin kuoltua sijoittaa lapset kasvateiksi. Vanhimpana lapsena Gertrud päätyy tyttöjen työkotiin, josta lippu vapauteen on sterilointi.

Elokuva perustuu löyhästi tositapahtumiin. Gertrudin hahmon taustalla on Kjell Sundstedtin äidin ja tämän sisarusten kohtalo. Käsikirjoittajan onneksi hänen äitinsä karkasi Tukholmaan eikä totellut viranomaisia.

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971
Liittynyt26.3.2009

Katsoin myös.

Ne meni ensin, Ivanov & Co, Afrikkaan ja yritti saada neekerinaista ottamaan apinan siementä. Ei helevetti,sanoivat kaikki rullaturvat ja porukka tuli takaisin Sotshiin, jossa joukko hyvin koulutettuja arjalaisia vaaleita venakkoja ei pitänyt ongelmana paritella apinan kanssa,kun puolue ja Isä Aurinkoinen vaati. Ei tullut lasta eikä paskaa. Vasta 15 vuotta myöhemmin todistettiin,etteivät ihminen ja apina voi risteytyä ja neuvostoihmisen kehittäminen jäi silleen .

Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665
Liittynyt7.8.2007
Hannu Tanskanen
Vasta 15 vuotta myöhemmin todistettiin,etteivät ihminen ja apina voi risteytyä ja neuvostoihmisen kehittäminen jäi silleen .Tuohan on varmistettu kokeellisesti tuhansia kertoja viimeisen miljoonan vuoden aikana. Ihmispopulaatio on jossain vaiheessa elänyt eristyksissä muista ihmisapinoista (oma suosikki tuoksi ajaksi on vesiapinavaihe).

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat