Seuraa 
Viestejä45973

Jotenkin tuntuu siltä, että tämän poliittisesti ummehtuneen ilmapiirin, joka on Suomessakin jatkunut jo 80-luvulta, eräs tuotos on paradigman muutos diskurssissa, joka paneutuu nimenomaan interseksuaaliseen "intercourseen" ja "sciasmeen".

Ajan ahdas hyötyajattelu on johtanut sellaiseen tiedepolitiikkaan ja katsantokantaan, että metafysiikan miettiminen ei ole arvokasta ja produktiivisuus ainoana käsitteenä johtaa yksilön priorisoitumiseen lauman jäsenenä.

Kuitenkin on aika selvää että "asiat itsessään" eivät ole empiirisen havaintokykymme ulottuvilla, vaan se Levinasin "l'autre" on keskeisessä roolissa määrittäessämme yhteisön mikrorakenteita. Tämä taas on hyvin valitettavaa, koska ihmisen Kantilainen itseisarvo unohdetaan näissä interseksuaalisissa valtarakenteissa jotka nykyisessä arvomaailmassamme jaellaan lähinnä utilitaristisesta ideologiasta sokaistuneiden fanaatikkojen arvojen mukaan, jotka eivät ole käsittäneet etiikan tärkeyttä ensimmäisenä tieteenä.

Jos voisimme kiteyttää tämän sanomani yhteen lauseeseen, tarkoitukseni on sanoa ettei tällä mussutuksella oikein tahdo saada naista.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat