Seuraa 
Viestejä45973

Kun vanhempi lähettää poikansa armeijaan, niin hän odottaa että siellä opetetaan sodan vaatimia taitoja eikä ympäristönhoitoa, sosiaalikasvatusta, kyberuhkia tai muuta tasa-arvolässytystä.

Jokaisessa joukko-osastossa on mil.fi nettisivujen mukaan nykyään oma sosiaalikuraattori. Mutta löytyykö lähitaistelun tai talotaistelun kouluttajaa? Osataanko hiipiä tai ampua nurkalla vasemmaltakin puolelta? Liikenne-, siivous-, paraati- ja johtajuuskoulutusta kyllä riittää.

Myös tutkimustoiminta lässähtää, esim Hemmilän väitös 5.11 koski savujen terveysvaikutuksia. Eiköhän savun tarkoitus ole suojata tarkka-ampujan luodilta, millä on vielä vakavampi terveysvaikutus?

Luodit jaetaan ampumasuunnistuksessa vasta paikan päällä, jotta kukaan ei voisi ampua muita. Eikö se voisi olla juuri tarkoituskin, että yhteiskuntakelvottomat paljastuisivat armeijassa eikä vasta siviilissä? Siksihän länsi sotii Aasiassa, ettei terroristien tarvitse matkustaa länteen saakka päästäkseen pyhään sotaansa. Syötti suojelee niitä jotka eivät kykene suojelemaan itseänsä, mutta kun syötistä tulee suojeltava kohde, niin jotain on käsitetty väärin. Minä antaisin alokkaille kranaatit, rynkyt ja ammukset jo ensimmäisenä päivänä, ja ne saisi ottaa mukaan myös lomalla.

Case 2 eli kirkko. Jossain vaiheessa kirkko hoksasi että yhteiskunta on pyhempi asia kuin Jumala itse. Helvetistä ei puhuta, koska joku voisi pahoittaa mielensä. Tämä vie ihmisiä ikuiseen helvettiin, mutta siitä ei välitetä. "Sehän on tapahtumahorisontin tuolla puolen". Taitaa käydä niin että moni punainen pappi huomaa aikanaan olevansa itse osa punasiirtymää.

Suvaitsevaisuudessa on menty niin pitkälle, että pian siunataan synnin tekeminen. Ainoa asia mikä tuomitaan on se, jos joku menee puhumaan Jeesuksesta. Näin ollaan yhteiskuntakelpoisempia kuin yhteiskunta itse, ja munattomampia kuin ex-valtuutettu Tapani Riihimäki.

Kommentit (6)

Keskiajan ritari, jolla ei ole muuta asetta kuin miekka, voisi teurastaa lomakuljetuksella olevan bussilastillisen varusmiehiä tupakkatauon aikana, ja viipaloida vaikka koko bussinkin samalla lunastuskuntoon. Tieteenkään he eivät sitä tekisi, mutta kerroin vaan siitä, että millaisen luottamuksen aseettomille varusmiehillemme annamme.

Ritarien harrastuksena -esim Maltalla asuvat- oli vapauttaa kaleeriorjia ohimenevistä laivoista. Näissä yhteenotoissa ei toista poskea käännetty, mutta vapautettiin kymmeniä tuhansia orjia 1800-luvulle asti.

On loukkaus heitä kohtaan nimittää varusmies-rekkakuskia sotilaaksi. Ei ritaritkaan kutsuneet aseenkantajaansa ritariksi, vaan aseenkantajaksi. Ero ei ollut iässä, koossa, varustuksessa tai taidoissa, vaan rohkeudessa ja asenteessa, mikä syntyy esim siinä kun ihminen näkee vapautetun kaleeriorjan ilmeen.

Suomalainen ISAF-kanslistin (en käytä nimeä sotilas tai rauhanturvaaja) ei kuulu olla Afganistanissa tappamassa talebaneja, vaan vapauttamassa orjuutettuja naisia ja nuoria. Sitä ei näy tapahtuvan. Miksi?

Koska miehillämme on varusmieskoulutus eikä ritarikoulutusta.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Lektu-Elli
Kun vanhempi lähettää poikansa armeijaan, niin hän odottaa että siellä opetetaan sodan vaatimia taitoja eikä ympäristönhoitoa, sosiaalikasvatusta, kyberuhkia tai muuta tasa-arvolässytystä.

Jokaisessa joukko-osastossa on mil.fi nettisivujen mukaan nykyään oma sosiaalikuraattori. Mutta löytyykö lähitaistelun tai talotaistelun kouluttajaa? Osataanko hiipiä tai ampua nurkalla vasemmaltakin puolelta? Liikenne-, siivous-, paraati- ja johtajuuskoulutusta kyllä riittää.
Ehkäpä ne ovat siellä sotavoimissa tunnustaneet tosiasiat ja tajuavat että jos helvetti paukahtaa irralleen niin tällä kertaa Suomella ei ole enää mitään tsänssiä. Eli sama vaikka alokkaat laitettaisiin tanhuamaan pihalle, auttaa ihan yhtä paljon jos tulee jotain ydinohjusta päälle, tai mitä lie likaista pommia joiden kanssa Jack Baeur näprää jokaikisessä 24:ssa.

Toisaalta joku sängyn petaaminen pitäisi kyllä oppia jo kotona, joten semmoista koulutusta edes ajan tappamiseksi en kyllä ymmärrä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen tässä letkun kanssa samaa mieltä siinä että nyky-Suomessa puretaan liian nopeasti kristinuskon keskeisimpiä rakenteita eli lähimmäisen vihaamista.

Suomessa on paljon letku-ellin kaltaisia vanhoja katkeria naisia ja syrjäytyneitä peräkammarin poikia, joiden elämän sisältö rakentuu erilaisten vähemmistöryhmien vihaamiseen esim. ruotsalaiset, ulkomaalaiset, homot, turkulaiset, nuoriso jne. Kristinusko on tarjonnut harmittoman purkamistien tälle vihalle, kun nämä vanhat piiat ovat voineet kuvitella kuinka heidän vihaamansa ihmisryhmät käristyvät helvetissä. Mistä nämä ihmiset saavat iloa elämäänsä, kun helvettiä ollaan kokonaan purkamassa ja kirkko keskittyy yhteiskunnallisiin asioihin esim. tasa-arvoon ja muihin ateistien hippiaatteisiin.

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907

Tuosta kutien jakamisesta sen verran ,että palvelusaikanani ne laskettiin huolellisesti. Ampumaradalla kyttäsivät huolella kaikkien selän takana, että varmasti ampuivat kaiken. Varmistuslaukaus ja aseen tarkistus, jonka jälkeen sai vasta liikkua.

Kerran eräältä patterilta oli kadonnut yksi kova, jota etsittiin tyhjentämällä koko patterin asuttama osa kassusta koiria apua käyttäen. Tämä osoittautui lopulta skapparin laskuvirheeksi. Tämä siis tämän vuosituhannen ensimmäisen kymmenvuoden alkupuolelta.

Räkäpäitä sai alikessutkin jakaa.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

ID10T
Seuraa 
Viestejä3575
idiotus
Kerran eräältä patterilta oli kadonnut yksi kova, jota etsittiin tyhjentämällä koko patterin asuttama osa kassusta koiria apua käyttäen. Tämä osoittautui lopulta skapparin laskuvirheeksi. Tämä siis tämän vuosituhannen ensimmäisen kymmenvuoden alkupuolelta.Meille tapahtui miltei samoin viime vuosituhannen yhdeksännen kymmenluvun loppupuolella. Lauantaiaamuna maastossa suoritettujen ammuntojen jälkeen yksi ammus oli kateissa. Pati löytyi pitkään kestäneiden etsintöjen jälkeen ilman koiriakin kapparin maastopuvun taskusta. Oli hilkulla ettei koko patterin lomillelähtö viivästynyt, mutta juoksuksi kun pantiin, niin pitemmällekin menijät ehtivät puoliltapäivin Vaasan asemalta lähtevään junaan. Kyllä olut maistui ravintolavaunussa moisen tempauksen jälkeen...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat