Seuraa 
Viestejä45973

Sattuko joku huomaamaan tänään lehdissä otsikoita jotka kertoivat oudosta savuvanasta Los Angelesin taivaalla. Mikähän mahtoi olla kyseessä ohjus, lentokone yms.?

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2010/11/ ... origin=rss

http://www.youtube.com/watch?v=oyEvk-VT ... =topvideos

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201011 ... 0_ul.shtml

Youtube videon nimi ehkä hieman harhaanjohtava.

Edit: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkom ... id=2275349

http://www.cbsnews.com/stories/2010/11/ ... 7857.shtml

http://www.cbsnews.com/stories/2010/11/ ... 9034.shtml

Tuo siis tapahtui 9.11 eli eilen. Aika jännä että amerikkalais lehdet sanovat sen olevan ohjus ja suomalaiset että lentokone Mutta jos se olisi ohjus nii mikä sen tarkoitus olisi?

http://www.cbsnews.com/stories/2010/11/ ... 1217.shtml Aika jännät vanat lentokoneeksi, mutta olihan tuo muutenki oudossa tilanteessa kun aurinko laski Tuskin ohjuksen kärjessä on mitään punaisia valoja. Tuli myös mieleen, että voisiko tuo ollan amatöörien tekemä pienoisraketti?

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Se on säähavaintopallo tai suokaasuja. No ei.

Lentokone jonka vanan ja koneen itsensä aurinko on vain värjännyt vahvan punaiseksi. Ohjukseksi lentorata on liian mutkitteleva. Videolta ei kylläkään saa selvää mihin se on menossa, kolmiulotteisuuden puuttuessa. Mutta ei se mitenkään ihmeellinen ole, ainakaan minun silmissäni.

Ihmisillä on vain tapana suurennella asioita. Pitäisi kai saada jotain oikeaa jännättävääkin, onkin ollut aika tylsää näiden yleismaailmallisten kriisien osalta viime aikoina.

Lämmitettiin savusauna vähän turhan kuumaksi ja räppänöistä lähtevä höyry jäähtyi ja tiivistyi sumuksi vasta Los Angelesin päällä

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047
cryo
Lämmitettiin savusauna vähän turhan kuumaksi ja räppänöistä lähtevä höyry jäähtyi ja tiivistyi sumuksi vasta Los Angelesin päällä

tässähän onkin pointtia. Suomessa pilvet eivät ilmeisesti siis kehitykkään kemikaalivanojenruiskutuksen seurauksena lentokoneista vaan ovatkin vesihöyrytiivistymiä tuhansista ja taas tuhansista suomalaisista saunoista.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat