Seuraa 
Viestejä45973

Tuolla alhaalla (tiede.fi-osiolla) jo tätä avatar-ongelmaa on käsitelty, mutta laitanpa vielä toisenkin tänne ylös. tiede-fi-f16/firefox-4-0beta7-t48356.html

Kuinka monella teillä on kaikki avatarit hukassa, kuinka monella on kaikki paikoillaan ja monellako tilanne on puolivälissä.

Itselläni on Opera 10.56 ja noin puolet avatarista kadoksissa. JP jo esittääkin yhden mahdollisuuden. Tuleeko muille jotain syitä moiseen ongelmaan?

Toinen asia joka on askarruttanut on joidenkin sivustojen massiiviset mainokset, jotka ainakin tämän koneen ja selaimen jämäyttävät täysin, siksipä en pystykään antaama suoraa linkkiä, mutta Amppareiden kautta löytyy kohteita. http://www.ampparit.com/viihde vaikkapa tuosta ja siitä kun valitsee minkä tahansa Staran otsikon, niin Opera jämähtää.

Asia johtunee yläreunan massiivisesta flash-mainoksesta. Koneen tehot pamahtavat tappiin ja ainoa joka ohjelma, joka niitä käyttää on selain. Käykö kaikille samoin vai onko minulla koneen säädöissä jotain vialla. Eihän siinä paljoa menetä, jos ei tuon lehden sivuilla kävisikään, mutta Ampparissa ei aina huomaaa katsoa minne joutuu.

Sivut

Kommentit (42)

Syistä en tiedä, mutta eilen kokeilin Operan lisäksi Mozillaa ja IE:täkin ja sama juttu niilläkin.

Jämähtämisestä en osaa sanoa juuta enkä jaata, omassa Operassa on näjemmä sen verta kohdillaan mainossuotimet, ettei tuolla amppareissa mitään mainosta edes näkynyt. Eli tarkista mainossuodinlistasi toimivuus.

iileskotti
Jämähtämisestä en osaa sanoa juuta enkä jaata, omassa Operassa on näjemmä sen verta kohdillaan mainossuotimet, ettei tuolla amppareissa mitään mainosta edes näkynyt. Eli tarkista mainossuodinlistasi toimivuus.Juu ei Amppareissa olekaan mitään ongelmaa vaan vaikkapa tässä linkissä: http://www.stara.fi/2010/11/12/playmate ... akunnossa/

[size=50:3o9z7ule][Enkä minä yleensä tuollaisia kuvia katsele (pois se minusta), mitä linkistä voisi päätellä. Tuo oli vain ensimmäinen linkki tuonne Staraan][/size:3o9z7ule]

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itselläkin on Firefox ja Adblock, mutta kuitenkin noin puolet avatareista näkyy

Hmm... klikkasin oikealla painikkeella tuossa Phonyn puuttuvan avatarin kohdalla ja valitsin "näytä kuva", niin tuli ilmoitus "./../cache/ is NOT writable."

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615

Firefox ja AdBlock+. Osa avatareista karkuteillä. Klikkasin "kaikki näkyy" ja parin sekunnin kuluttua sitten huomasin, että eipäs näykään.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Firefox 3.6.12 ja kaikki avattaret puuttuu. AdBlockilla ei merkitystä, sillä avattaret eivät ainakaan mulla kuulu estettäviin elementteihin.

Sain muuten DerMackin avattaren näkyviin seuraavasti:
1. Heitin sen latausosoitteen: download/file.php?avatar=******.jpg selaimen osoiteriville toisella välilehdellä.
2. Kuvan latausyritys antoi virheilmoituksen selainikkunaan: ./../cache/ is NOT writable.
3. DerMackin avatar ilmaantui kuitenkin maagisesti näkyviin keskustelupalsta-sivulle.

Osa puuttuu ja osa näkyy.

Niin joo, selaimena Firefox 4.0 beta 7. Huomasin tuon muutoksen kun päivitin beta 6:sta.

Mistään jämähtelystä en tiedä mitään, minä vaan surffailen täällä...

Edit: kokeilin vielä IE 7:llakin, ja siinäkin näkyy vain osa avatareista. Mutta ERI osa kuin Firefoxilla?

Osa avatareista näkyy ja osa ei, FF 3.6.12.

Toisaalta avatarien puuttuminen selkeyttää foorumia kummasti, joten eihän tässä mitään hätää.

Minulla näkymä on nyt tuollainen. DerMackin avatar myös näkyy. Millään tavalla en saa muita näkyviin. Opera ja FF näyttävät nuo puuttuvat avatarit eri tavalla. Opera hakee jostain nuo avatarin koot, FF taas ei.

Äemänkäki
Seuraa 
Viestejä1161

Välillä näkyy avattaret, välillä ei. Nyt ei näy, eilen illalla näkyi ja päivällä taas ei.

Ei ollut mitään ongelmaa Phonyn linkeissä. Täällä uusin version firefoxista höystettynä adblockilla ja noscriptillä ( Google vakoilu rupes ahistaa )

Äemänkäki
Ei ollut mitään ongelmaa Phonyn linkeissä. Täällä uusin version firefoxista höystettynä adblockilla ja noscriptillä ( Google vakoilu rupes ahistaa )
Jahas, sain sitten itsekin tämän: "./cache/ is NOT writable."

Operalla on eri systeemi noissa mainosblokkauksissa kuin firefoxilla. Operassa voi blokata tietyn elementin, mutta jos ei sivustolla ollessa voi tehdä mitään, niin Operassa blokkaaminen menee akrobatiaksi. Ei voi säätää.

DerMackin ja Taivaantallaajan avatar näkyy firefoxissa, muttei näemmä muiden(?).

Sama juttu IE7:ssa. Siinä muuten avattaren latausyritys linkin avulla antaa virheilmon: 404 - sivua ei löydy.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat