Seuraa 
Viestejä2697

Mistä rautakaupasta saa natriumsilikaattia. Onko tiedossa mitään menetelmää, millä saa haljenneen lasin korjattua saumattomasti (halkemaa ei näy).

Mies kysyi kaiulta: Ostanko Nuhvin vai Majorin? ja kaiku vastasi: VAI MAJORIN!

Kommentit (3)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31288
Diam
Mistä rautakaupasta saa natriumsilikaattia. Onko tiedossa mitään menetelmää, millä saa haljenneen lasin korjattua saumattomasti (halkemaa ei näy).Oletko kysynyt apteekista, tarvittava määrä lienee pieni.

Tuo korjaaminen riippuu siitä, mitä tarkoittaa "halkeamaa ei näy". Jos halkeamaa tarkastellaa sivulta tulevassa valossa, korjaaminen lienee mahdotonta. Tai ehkä hitsaaminen ja optisten pintojen hionta toimii, mutta lienee kalliimpaa kuin lasin uusiminen. Optisten kojeiden linssejä en lähtisi korjaamaan, mutta joku arkinen ikkunanpala korjaantuu kohtuullisen hyväksi tuulilasikorjaajien aineilla. Ei halkeama missään tapauksessa ole näkymätön, mutta se voi olla niin huomaamaton, että se ei haittaa jos ei siihen erityiesti kiinnitä huomiota.

Liimalla pitäisi olla sama taitekerroin kuin lasilla ja se on mahdoton sattuma. Laseillakin on eroja. Siksi ilmakuplat erottuvat lasissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat