Seuraa 
Viestejä45973

Ilmastopelottelun absurdien 0-faktojen tiimoilta vatvotaan yhtä ja toista keskustelua ja siitä väännetään älyllistä tennistä ilman minkään sortin verkkoa keskellä ja tuomarit seisovat päällään lahjusrahojen tursuessa takuista. Samalla luonnonalueet kapenevat nopeammin kuin koskaan ja teollisuustutanto lisääntyy lisääntymistään. Tätä harva näkee. Kumminkin todellisuus ja totuus pitäisi pitää mielessä. Mitä Suomi voi tehdä ilmaston hyväksi?

Suomi ja länsimaat voivat globaalisti tehdä seuraavaa:
1. Kieltää biopolttoaineet. -> Vähenevän öljyn hinta nousee, kulutus pienenee, teollisuustuotanto globaalisti pienenee -> Päästöt, luonnonalueiden tuhoaminen ja paineet ympäristölle vähenevät kaikilla sektoreilla.
2. Antaa väestön luonnollisesti vähentyä länsimaissa. Kulutuksen tai elintason vähentäminen kieltämällä on absurdia. Kaikki politiikka tähtää päinvastaiseen. Sen sijaan väestömäärän keinotekoiselle lisäämiselle ei ole mitään tilausta kansan keskuudesta. Väestö vähenisi täällä luonnollisesti. Mutta sen ei anneta tapahtua.

Muu on hapatusta ja luonnotonta, eikä tule toimimaan luonnon, ilmaston tai planeetan hyväksi.

On käsittämätöntä että Suomen Vihreät ajavat AHNAASTI juuri päinvastaista politiikkaa, öljyteollisuuden ja väestönkasvun etuja.

Puolueet ja ihmiset eivät ole sitä miltä näyttävät, kaikkien aikojen salaliittoteoria ei ole teoria, vaan totta. Tälläkin hetkellä Brasiliassa, Papuassa, Perussa ja Indonesiassa kaatuu puita tämän politiikan takia. Vihreän politiikan takia.

Älkää uskoko ilmastovalheisiin, jotka ajavat öljyteollisuuden tulevaisuuden toiveita ja maailman ylikansoituksen asiaa, jotta teollisuus ja rahakkaat voisivat maksimoida voittonsa halvoilla polttoaineilla ja halvalla työvoimalla!

Kommentit (5)

Aika hyvä keskustelun avaus. Taannoin oli lehdessä artikkeli, jossa tämmöinen ilmastokarpaasi Yberseele totesi, että raportti raportillta varmistuu, että ihminen ohjailee ilmaston ja maapallon toimintaa(lievästi karrikoitu) eli kun ihminen painaa nappia A, niin tulivuori purkaantuu, ja napista B maa järisee, kannattaa siis käyttää ydinvoimaa. Ilmastomuutoksen torjunta on tässä valossa ihan yhtä uskottavaa zonwayneylyä kuin auringonlaskun torjunta. En minä kyllä saastuttamista kannata, kohdistui se sitten maalle, merelle tai ilmalle, vaikutukset kohdistuvat joka tapauksessa eläville organismeille, joihin myös ihmiset luetaan. Paskan tekemisen kyllä lopettaisin, mantrahan on, että kaupankäynnille ei saa olla esteitä. Ihmiset haluavat ostaa hyvää ja halpaa. Ostaisitko taulutv:n, jos esitteessä lukisi: tekninen käyttöikä: 6kk tai auton tekninen käyttökä 1,5v. No niin, kyllähän se hintansa haukkuu, kun ainakin kahdesti toimii, ostan sitten uuden samanlaisen... kun halvalla saan.
Aikamoinen paradoksi.

von oben
Paskan tekemisen kyllä lopettaisin, mantrahan on, että kaupankäynnille ei saa olla esteitä. Ihmiset haluavat ostaa hyvää ja halpaa. Ostaisitko taulutv:n, jos esitteessä lukisi: tekninen käyttöikä: 6kk tai auton tekninen käyttökä 1,5v. No niin, kyllähän se hintansa haukkuu, kun ainakin kahdesti toimii, ostan sitten uuden samanlaisen... kun halvalla saan.
Aikamoinen paradoksi.Paskan tekemiseen ja tuomiseen liitttyy olennaisesti halpa öljy. Kontti Kiinasta maksaa laivarahtina reilun tuhat euroa. Eli ei paljon mitään. Jos biopolttoaineet kielletään, öljy kallistuu ja paskan rahtaus kallistuu, niin sen tuonti muuttuu toivottavasti kannattamattomaksi.

Biopolttoaineiden kielto ja tavallisen ympäristöystävällisen öljyn porausmäärysten tiukentaminen vievät asioita oikeaan suuntaan.

Samoin vähenevä "paskantarvitsijoiden" määrä.

Voisimme kuitenkin pitää elintasomme melko hyvin, kotimainen teollisuus ja tuotanto saisivat kotimaisesta kysynnästä paljon piristystä.
Ehkä elämänlaatu ja prioriteetit muuttuisivat parempaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hankkikaa taito tehdä puusta tarve-esineitä. Työvälineetkin, joita voi myös tehdä itse, olisi hyvä olla kotimaassa tehtyjä vaikka koneiden osalla vielä mahdotonta. Sillä on todellista vaikutusta ja kehityspotentiaali on valtava. Jos se ei millään luonnistu niin tukekaa jotakuta joka tekee.

myooppi
Seuraa 
Viestejä3521
Reifengas
Helvettiin mennään - mutta ensimmäisessä luokassa.

Tuo vanha Pentti Linkolan vitsi vihreän liikkeen alkuajoilta yli 30 vuotta sitten. Valheeksi todettava tällä hetkellä. Mikään Linkolan visioista ei ole toteutunut. Ihmiskunta voi paljon paremmin kuin 30 vuotta sitten. Mikään luonnonvara ei ole loppumassa, on vain environmentalistien haave päästä valtaan ilmastonmuutospelottelulla.

Tieteellisesti tutkittu ja todistettu - mutta silti voi olla totta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat